دنبال درگیریهای سنگین با شبهنظامیان وابسته به دولت الوفاق به رهبری فایز السراج در مبادی ورودی طرابلس پایتخت این کشور خبر دادند.
یک منبع نظامی در ارتش ملی لیبی به العربیه گفته که نیروهای ارتش ضمن پیشروی در پی فروپاشی خطوط دفاعی شبهنظامیان الوفاق و عقبنشینی آنها از صحنه درگیریها در محور مسیر فرودگاه، وارد محور ابوسلیم از بزرگترین مناطق مجاور قلب پایتخت طرابلس شدهاند. این منبع نظامی گفت که ارتش ملی محاصره امنیتی تنگتر و فراگیری را علیه طرابلس و همچنین دو شهر مصراته و سرت اعمال کرده است.
سرلشکر احمد المسماری سخنگوی ارتش ملی لیبی شامگاه چهارشنبه در کنفرانسی خبری اعلام کرد که طی ساعات آینده تحولات ناگهانی غافلگیر کنندهای در جبهههای نبرد آزادسازی طرابلس پایتخت لیبی روی خواهد داد. نیروهای ارتش ملی لیبی همچنین موفق شدند بخشهای وسیعی از مناطق عینزاره، پل الزهرا و صلاح الدین را به کنترل خود درآورده و پس از آن توانستند کمربندی امنیتی را حول مناطق جنوبی پایتخت ایجاد کنند به سوی پروژه الهضبه و العزیزیه پیشروی کردند.
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
حملات رژیم اسد به ادلب 2 کشته به جا گذاشت
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »