ادعای رابطه با زن تاجر؛ بوریس جانسون هرگونه تخلف را تکذیب کرد

07/07/1398 02:32 ب.ظ

در حالی که یک روزنامه بریتانیایی مدعی شده بوریس جانسون با زن آمریکایی که برای شرکتش کمک مالی گرفت رابطه‌ای خارج از ازدواج داشته، نخست‌وزیر بریتانیا هرگونه تخلفی در این زمینه را تکذیب کرده است.

در حالی که بوریس جانسون هرگونه تخلفی را رد کرده، روزنامه تایمز، چاپ لندن، گزارش داده که جنیفر آرکیوری سال‌ها پیش به دوستانش گفته بود که با آقای جانسون رابطه دارد.در گزارش تایمز از قول دیوید انریچ، سرویس اقتصادی نیویورک تایمز هم آمده که او هم از دو نفر از دوستان خانم آرکیوری درباره این رابطه ادعایی شنیده بود. آقای انریچ در آن زمان خبرنگار روزنامه دیگری بود.

گزارش اولیه درباره اعلام نکردن تعارض منافع درباره تخصیص کمک دولتی به شرکت خانم آرکیوری هم در روزنامه تایمز چاپ شد.پرونده تخلف احتمالی بوریس جانسون در این زمینه به پلیس ارجاع شده است. آقای جانسون پیش از این هم به دلیل روابط جنسی خارج از ازدواج و بچه‌دار شدن خارج از ازدواج در کانون رسوایی‌ رسانه‌ای و فشار سیاسی بوده است.

ادامه مطلب:
bbcpersian »

تحقیق درباره ارتباط بوریس جانسون با تاجر زن آمریکاییدفتر نخست وزیری بریتانیا با عصبانیت به ارجاع بوریس جانسون، نخست وزیر به نهادی ناظر واکنش نشان داده و آن را اقدامی صرفا سیاسی خوانده است. قرار است این نهاد در این باره که آیا آقای جانسون در مورد رابطه‌اش با یک تاجر زن آمریکایی در زمانی که شهردار لندن بود، مشمول تحقیقات کیفری می‌شود یا نه تصمیم گیری کند. ادعا شده آقای جانسون امتیازاتی به این تاجر زن داده بوده.

قلب اهدایی زن ۳۶ ساله تبریزی با اورژانس هوایی به تهران منتقل شدرئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به عملیات ویژه انتقال هوایی قلب اهدایی از تبریز به تهران گفت: طی عملیات هماهنگ شده سازمان اورژانس کشور و دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قلب خانم ۳۶ ساله جهت پیوند به تهران منتقل شد.

تجمع جوانان اسرائیلی با هدف مبارزه با تغییرات آب و هواییآنها در این تجمع به دولت هشدار دادند که در صورت نابودی زمین، «هیچ سیارۀ جایگزینی برای زندگی وجود ندارد».

با درخواست «رفع تحریم‌های ایران در ازای دیدار با روحانی» مخالفت کردمرئیس‌جمهور آمریکا در ادامه مواضع بی‌اساس خود مدعی شد که مقام‌های ایران پیشنهاد لغو تحریم‌ها در ازای دیدار با رئیس‌جمهوری این کشور را داده بودند که با پاسخ منفی وی رو‌به‌رو شده است.

با گشایش حوزه‌های رای‌گیری، چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افغانستان آغاز شدروند رای‌گیری در انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از ساعت ۷ صبح الی ۳ عصر انجام می‌شود و بیش از ۹ میلیون و ۶۶۵ هزار تن برای شرکت در انتخابات از قبل ثبت‌نام کرده‌اند که ۳ میلیون و ۳۳۴ هزار تن از ثبت‌نام کنندگان را زنان‌ تشکیل می‌دهند.

ظریف: شرط ما برای دیدار سران 1+5 با آقای روحانی، لغو تحریم‌ها بود/ با اعضای کنگره گفت‌وگو کردمظریف: *شرط ما برای دیدار سران ۱+۵ با آقای روحانی، لغو تحریم‌ها بود *اقتصاد و آینده مردم را در گرو دیدار نمایشی با ترامپ قرار نمی‌دهیم *با اعضای کنگره گفت‌وگو کردم