در پی انتشار گزارشهایی مبنی بر افزایش 2.9 میلیارد دلاری بودجه نظامی اسرائیل جهت حمله احتمالی به ایران، پیامهای تهدیدآمیز بین این دو کشور افزایش یافته است محمدحسین باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته بود: «مانورهای از پیش برنامهریزی شده، پاسخی به تهدیدات اخیر اسرائیل علیه ایران است.
» این رزمایش که «پیامبر اعظم» نامیده شده، تنها دو روز پس از پایان بینتیجه دور هفتم مذاکرات هستهای وین میان ایران و قدرتهای جهانی برای احیای «برجام» برگزار شد.
به گفته باقری، نیروهای سپاه پاسداران در مرحله نهایی این رزمایش، 16فروند موشک بالستیک در کلاسهای مختلف را به طور همزمان شلیک و اهدافی از پیشتعیین شده را منهدم کردند.همزمان، دولت بریتانیا پرتاب موشکهای بالستیک در جریان این رزمایش را محکوم کرده و این گونه اقدامات تهران را تهدیدی علیه ثبات و امنیت منطقهای و بینالمللی دانست.
وزارت خارجه این کشور در بیانیهای از ایران خواست تا فعالیتهای بیثباتکننده خود را در منطقه متوقف کند. سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز این بیانیه بریتانیا را، دخالت در امور داخلی کشور خود دانست.کمیته مالی پارلمان اسرائیل، پنجشنبه 23 دسامبر، موافقت کرد تا مبلغی حدود 2.9 میلیارد دلار برای انجام عملیات نظامی علیه ایران به بودجه نظامی این کشور افزوده شود. headtopics.com
حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران در اظهاراتی از تلویزیون رسمی ایران، شلیک موشکهای بالستیک و کروز در رزمایش اخیر این کشور را هشداری به تلآویو دانست.سلامی همچنین از شبیهسازی تأسیسات اتمی دیمونا در اسرائیل، و حمله فرضی به آن در رزمایش موشکی خبر داد.
محمدحسین باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته بود: «مانورهای از پیش برنامهریزی شده، پاسخی به تهدیدات اخیر اسرائیل علیه ایران است.»
این رزمایش که «پیامبر اعظم» نامیده شده، تنها دو روز پس از پایان بینتیجه دور هفتم مذاکرات هستهای وین میان ایران و قدرتهای جهانی برای احیای «برجام» برگزار شد.
به گفته باقری، نیروهای سپاه پاسداران در مرحله نهایی این رزمایش، 16فروند موشک بالستیک در کلاسهای مختلف را به طور همزمان شلیک و اهدافی از پیشتعیین شده را منهدم کردند.همزمان، دولت بریتانیا پرتاب موشکهای بالستیک در جریان این رزمایش را محکوم کرده و این گونه اقدامات تهران را تهدیدی علیه ثبات و امنیت منطقهای و بینالمللی دانست.
وزارت خارجه این کشور در بیانیهای از ایران خواست تا فعالیتهای بیثباتکننده خود را در منطقه متوقف کند.
سعید خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز این بیانیه بریتانیا را، دخالت در امور داخلی کشور خود دانست.کمیته مالی پارلمان اسرائیل، پنجشنبه 23 دسامبر، موافقت کرد تا مبلغی حدود 2.9 میلیارد دلار برای انجام عملیات نظامی علیه ایران به بودجه نظامی این کشور افزوده شود.
این کمیته ضمن موافقت با چنین افزایشی، مجموعهای از سیاستهای حمایتی دیگر در رابطه با انجام اقدامات نظامی علیه تهران را نیز تصویب کرد.
روزنامه «اسرائیل هیوم» هم گزارش داد که افزایش بودجه نظامی اسرائیل در چارچوب آمادهسازی جهت حمله به ایران در صورت شکست دیپلماسی برای کنترل برنامه اتمی تهران انجام میگیرد.
این گزارش تاکید کرده که بودجه مورد نظر به وزارت دفاع اسرائیل ارجاع شده تا با «کمیته مشترک امنیتی» درباره آن بحث شود.
یک مقام اسرائیلی به این روزنامه گفته که «این بودجه اخیرا تصویب شده و پیشتر در لایحه بودجه نبوده است.»
شایان ذکر است که اسرائیل از مدتها پیش تهدید کرده بود، چنانچه اقدامات دیپلماتیک مانع دستیابی ایران به تسلیحات اتمی نشود، تلآویو اقدامی نظامی علیه ایران انجام خواهد داد.
بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل از قدرتهای جهانی خواسته بود که به تهران اجازه «وقتکشی» در میز مذاکرات وین را ندهند.
این مذاکرات که به درخواست ایران متوقف شده بود، قرار است دوشنبه 27 دسامبر از سرگرفته شود.