ادامه تنش بر سر لغو قرارداد خرید زیردریایی؛ استرالیا ادعای فرانسه در مورد «فریبکاری» را رد کرد

11/08/1400 11:38 ب.ظ

ادامه تنش بر سر لغو قرارداد خرید زیردریایی؛ استرالیا ادعای فرانسه در مورد «فریبکاری» را رد کرد اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا، اتهامات امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، در مورد لغو قرارداد ۳۷ میلیارد دلاری مربوط به خرید زیردریایی از فرانسه را رد کرد

امضای پیمان اوکاس بین آمریکا، بریتانیا و استرالیا، و لغو قرارداد دفاعی استرالیا با فرانسه، پاریس را غافلگیر کرد. فرانسه می‌گوید قرار بود استرالیا زیردریایی‌های متعارف با فناوری فرانسوی خریداری کند، ولی آن را کنار گذاشت و برای خرید زیردریایی با سوخت هسته‌ای با آمریکا و بریتانیا توافق کرد. امانوئل مکرون در اعتراض به معامله زیردریایی سفیران فرانسه را از آمریکا و استرالیا فراخواند رئیس جمهوری فرانسه در نشست کشورهای صنعتی گروه ۲۰ به خبرنگاران گفت که نخست وزیر استرالیا، به رغم این که دو کشور از روابط نزدیکی برخوردارند، فریبکاری کرده است.

آقای مکرون به خبرنگاران گفت: «وقتی برای همدیگر احترام قائل هستیم، باید همواره مطابق با چنین ارزشی رفتار کرد.» اما موریسون «دروغ گفتن» خود را به سرعت انکار و تاکید کرد که در ماه ژوئن به مکرون گفته است زیردریایی‌هایی شرکت فرانسوی، نیازهای نظامی استرالیا را برآورده نمی‌کنند.

وی گفت: «من کاملاً شفاف گفتم که آن چه قرار بود در اختیار ما قرار داده شود، منافع استراتژیک ما را تامین نمی‌کند.» رسانه‌های استرالیا، اختلاف بین استرالیا و فرانسه را «فاجعه دیپلماتیک» برای کانبرا توصیف کرده‌اند که آسیب ناشی از آن «به نظر غیر قابل کنترل» است.جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا headtopics.com

💋💋💋

💋💋💋💋

💋💋

، روز جمعه در ایتالیا با امانوئل مکرون همتای فرانسوی خود دیدار کرد و فرانسه را «وفادارترین» متحد ایالات متحده خواند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

عقب نشینی فرانسه در مناقشه ماهیگیران؛ پاریس کشتی لایروبی بریتانیا را آزاد کردوزیر محیط زیست بریتانیا می گوید که فرانسه، کشتی لایروبی این کشور را که هفته گذشته در جریان بالاگرفتن مناقشات بر سر حق ماهیگیری در دریای مانش توقیف کرده بود، آزاد کرده است.

کی‌یف ادعای افزایش حضور نیروهای روسیه در نزدیکی مرزهای شرقی خود را «واهی» خواندوزارت دفاع اوکراین سه شنبه با رد ادعای رسانه های آمریکایی تاکید کرد که خبر تجمع نیروهای روسیه در نزدیکی مرزهای این کشور واقعیت ندارد.

رئیس جمهوری فرانسه نخست وزیر استرالیا را به دروغ‌گویی متهم کرداسکات موریسون نیز روز یکشنبه در جریان یک کنفرانس خبری در رُم تاکید کرد که دروغ نگفته و پیش‌تر به ماکرون اطلاع بود که زیردریایی‌های معمولی (غیر هسته‌ای) دیگر نیاز کشورش را برآورده نمی‌کند. هالووین!

ایران، حمله تروریستی به بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در کابل را محکوم کردسخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان،حمله تروریستی به بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در کابل را محکوم کرد . خسته نباشه

رویترز: فیسبوک سیستم تشخیص چهره را غیرفعال می‌کند🔺رویترز: فیسبوک سیستم تشخیص چهره را غیرفعال می‌کند شرکت فیسبوک اعلام کرد سیستم تشخیص چهره را که به صورت خودکار و بر اساس عکس و ویدئو، هویت کاربران را تشخیص می‌دهد غیرفعال می‌کند. ⬇️ بیشتر بخوانید: افتاده به روغن سوزی😅🤣

چشم‌انداز: رهبران جهان در گلاسگو؛ تغییرات اقلیمی چه خطری برای ایران و جهان دارد؟اجلاس تغییرات اقلیمی گلاسگو، موسوم به کاپ۲۶، در حالی روز دوم خود را در اسکاتلند پشت سر گذاشت که بوریس جانسون،‌ نخست‌وزیر بریتانیا، گفت: «اگر امروز تغییرات اق... امروز فرداس شبکتونو یمنیا جم کنن 😹😹😹😹 دیر گفت ما 43 سال پیش گفتیم چپول ها نفهمیدند مشروعیت هر حکومت حقیقی، از بنیان علوم حقیقی و منطقی در آن کشور سرچشمه میگیرد نه از نوع حکومت و نوع باور و باورهایش ایران باید از علوم بی منطق جاهلیت هفتگانه و هویت دروغین و تشگیلات شئونیزم فارسی تحمیلی شرکای اشرار فرقه فارسیسم اشغالگر ایران، رها و آزاد شود

فرانسه احساس کرد که به این کشور خیانت شده است و در اعتراض، سفرای خود را به طور موقت از واشنگتن و کانبرا فراخواند.

امانوئل مکرون در اعتراض به معامله زیردریایی سفیران فرانسه را از آمریکا و استرالیا فراخواند

رئیس جمهوری فرانسه در نشست کشورهای صنعتی گروه ۲۰ به خبرنگاران گفت که نخست وزیر استرالیا، به رغم این که دو کشور از روابط نزدیکی برخوردارند، فریبکاری کرده است.

آقای مکرون به خبرنگاران گفت: «وقتی برای همدیگر احترام قائل هستیم، باید همواره مطابق با چنین ارزشی رفتار کرد.»

اما موریسون «دروغ گفتن» خود را به سرعت انکار و تاکید کرد که در ماه ژوئن به مکرون گفته است زیردریایی‌هایی شرکت فرانسوی، نیازهای نظامی استرالیا را برآورده نمی‌کنند.

وی گفت: «من کاملاً شفاف گفتم که آن چه قرار بود در اختیار ما قرار داده شود، منافع استراتژیک ما را تامین نمی‌کند.»

رسانه‌های استرالیا، اختلاف بین استرالیا و فرانسه را «فاجعه دیپلماتیک» برای کانبرا توصیف کرده‌اند که آسیب ناشی از آن «به نظر غیر قابل کنترل» است.جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا

، روز جمعه در ایتالیا با امانوئل مکرون همتای فرانسوی خود دیدار کرد و فرانسه را «وفادارترین» متحد ایالات متحده خواند.

این نخستین دیدار سران دو کشور متحد پس از تنش سیاسی ماه سپتامبر گذشته بود که پس از اعلام خبر توافق امنیتی آمریکا و بریتانیا با استرالیا، به‌ وجود آمد.