صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. با گذشت بیست رو از اعتصاب غذای خانم ستوده، رضا خندان همسر او روز دوشنبه ۱۰ شهریور به صدای آمریکا گفته بود: «متاسفانه ما دو روز یکبار و در بعضی مواقع سه روز یکبار در تماس هستیم و هر روز اجازه نمیدهند از بند زنان تماس بگیرند.
امروز نوبت تماس بود که صحبت کردم. وضعیت خوبی متاسفانه نداشت و بیشتر نگران شدیم، بهخاطر اینکه فشارش گویا پایین بوده و به خودش هم نگفتند فشارش چقدر است و گفته بودند باید حتما سرم وصل شود که خودداری کرده بود اما به هر حال فعلا ادامه می دهد.»»
نگرانی از وضعیت نسرین ستوده؛ کارزار توییتری برای آزادی وکیلی که در زندان اعتصاب غذا کرده است همزمان با برپایی یک کارزار اینترنتی برای درخواست آزادی نسرین ستوده وکیل زندانی در ایران، رضا خندان، همسر این وکیل که در اعتصاب غذا به سر میبرد، میگوید خانم ستوده وضعیت جسمی خوبی ندارد.
همزمان با اعتصاب غذای نسرین ستوده، صدها هزار نفر در یک کارزار توییتری خواستار آزادی این وکیل زندانی که در زندان اعتصاب غذا است، شدند. نگرانی از وضعیت نسرین ستوده؛ کارزار توییتری برای آزادی وکیلی که در زندان اعتصاب غذا کرده است headtopics.com
ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کییف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونتگاه خود را به نظاره نشستهاند
ویدیوها : در این ویدئو گوشهای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سهشنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>
مدیریت پسماند در شمال کشور بحرانی استمدیر کل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه برنامه مدیریت پسماند در استانهای شمالی کشور برنامهای ۱۰ ساله است، تصریح کرد: موضوعات مرتبط با مدیریت پسماند به ویژه در استانهای شمالی کشور تبدیل به پدیدهای حاد شده و در شرایطی بحرانی است بنابراین در برخی نقاط از جمله استانهای گیلان و مازندران باید در این زمینه سرعت عمل داشته باشیم.
ترکیه ادعای بی اساس مقامات اتریش را تکذیب کرد
فرانسوی خوشاقبال جایزه ۱۵۷ میلیون یورویی بازی بختآزمایی را بردیک فرد فرانسوی روز سهشنبه ۱ سپتامبر (۱۱ شهریور) برنده جایزه ۱۵۷ میلیون یورویی بختآزمایی «یورومیلیونز» شد.
'جنگجویان طالبان یک پلیس زن را در قندوز کشتند' - BBC News فارسیمقامهای امنیتی ولایت قندوز میگویند که جنگجویان طالبان یک پلیس زن را در ساحه جنگلی، دورتر از شهر قندوز کشتند. گفته شده این پلیس زن ۴۵ سال داشت. او متاهل و مادر پنج کودک بود. طالبان تاکنون در مورد این رویداد اظهار نظر نکرده اما پیش از این نیز این گروه به کشتن سربازان پلیس زن متهم شدهاند.
آذریجهرمی:مشکلات اینترنت را به ۱۹۵ گزارش کنیدگزارش مشکلات اینترنت | وزیر ارتباطات از مردم خواست مشکلاتی که در خصوص کیفیت اینترنت دارند را به شماره ۱۹۵ گزارش کنند
مقصر سانحه فرودگاه ماهشهر خلبان است/ فرودگاه اهواز، پرواز را در ارتفاع بالاتر از توافق تحویل داد/ خلبان ۶۴ ساله کاسپین اخراج و کمک خلبان به کار برگشتگزارش نهایی بررسی سانحه فرودگاه ماهشهر اعلام شد؛ مقصر سانحه فرودگاه ماهشهر خلبان است/ فرودگاه اهواز، پرواز را در ارتفاع بالاتر از توافق تحویل داد/ خلبان ۶۴ ساله کاسپین اخراج و کمک خلبان به کار برگشت