ادامه اعتراضات خیابانی و تحریم‌های آمریکا رژیم اسد را به شدت تحت فشار گذاشته است

25/03/1399 07:59 ب.ظ

🔺ادامه اعتراضات خیابانی و تحریم‌های آمریکا رژیم اسد را به شدت تحت فشار گذاشته است ⚡️پنچ روز است که اعتراضات_مردمی منطقه دروزی نشین سویدا در سوریه، که معمولا از آرامش نسبی برخوردار بوده است، را به لرزه در آورده است.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. افزایش قیمت‌ها و کاهش ارزش پول ملی - دشواری‌هایی که زندگی مردم عادی سوریه که سال‌ها درگیر جنگ بوده‌اند را دچار یک بحران دیگر کرده است - دلیل اصلی این اعتراضات عنوان می‌شود.

تصاویر ویدئویی آماتوری که تاکنون منتشر شده صدها معترض را نشان می‌دهند که علیه حکومت بشار اسد شعار سر می‌دهند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

اسمت صدای آمریکاست. چرا صدای مردم بدبخت آمریکارو انعکاس نمیدی. Calexit انتقام_سخت امیدوارم حالا که سردار قاتل، سقط شده ،مبارزه مردم سوریه برای سرنگونی اسد ثمر بخش باشه. فعلا لرزه نصیب اونی که میره زیرزمین کاخ سفید تو پناهگاه

ترامپ قطعا رئیس‌جمهور بعدی نیست/بایدن رویه اوباما را باید ادامه دهد/ تلاش برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی شرم‌آور است/ موقعیت آمریکا تضعیف شده استاستاد روابط بین‌الملل و حقوق بشر دانشگاه وبستر با انتقاد از فشار آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران، تاکید کرد: این تنها تصمیم ترامپ شرم‌آور است و نشان می‌دهد که چگونه موقعیت آمریکا در جهان ضعیف شده است.

ترامپ احتمال باخت در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا را پذیرفتانتخابات_آمریکا | دونالد ترامپ با پذیرفتن احتمال باخت در انتخابات ریاست جمهوری۲۰۲۰ آمریکا گفت: در صورت باختن به کار خود ادامه میدهم و مشغول به کار دیگری می‌شوم

طالبان طی دو هفته 89 غیرنظامی را در افغانستان کشته استسخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان گفت که گروه طالبان طی 2 هفته گذشته 89 غیرنظامی را در 29 ولایت این کشور کشته‌اند. - خبرگزاری آناتولی

روایت فارین‌پالیسی از تلاش ترامپ برای از بین بردن برجام پیش از انتخابات آمریکاتهران- ایرنا- نشریه فارین‌پالیسی در گزارشی نوشت که دولت ترامپ قصد دارد تا پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در این کشور برجام را به طور کامل نابود کند تا در صورت شکست ترامپ، دولت بعدی با زمین سوخته مواجه شود.

آیا تصویب لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در ایران گامی روبه‌جلو است؟

دکتر فاوچی در مصاحبه با صدای آمریکا: به تولید واکسن ویروس کرونا خوشبین هستمسازمان جهانی صحت و ویروس شناسی آلمان اعلام کردند شاید تداوی کرونا امکان پذیر نشود

صدای آمریکا – پنچ روز است که اعتراضات مردمی منطقه دروزی نشین سویدا در سوریه، که معمولا از آرامش نسبی برخوردار بوده است، را به لرزه در آورده است.

افزایش قیمت‌ها و کاهش ارزش پول ملی - دشواری‌هایی که زندگی مردم عادی سوریه که سال‌ها درگیر جنگ بوده‌اند را دچار یک بحران دیگر کرده است - دلیل اصلی این اعتراضات عنوان می‌شود.

تصاویر ویدئویی آماتوری که تاکنون منتشر شده صدها معترض را نشان می‌دهند که علیه حکومت بشار اسد شعار سر می‌دهند.

اما این بحران اقتصادی تنها دامن‌گیر سویدا نشده و نوسان شدید نرخ خرید و فروش ارز، باعث شده است که بسیاری از فروشگاه‌ها و کارگاه‌ها در پایتخت نیز کسب‌وکار خود را تعطیل کنند.