احمدی‌نژاد: ایران و آمریکا به تقابل ۴۰ ساله پایان دهند | DW | 21.02.2021

03/12/1399 07:25 ب.ظ

محمود احمدی‌نژاد درباره احتمال رد صلاحیت خود در انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید هنوز در این باره 'موضعی نگرفته' است. احمدی‌نژاد در واکنش به سخنان حداد عادل درباره قطعی بودن رد صلاحیتش او را دست‌بوس فرح خواند.

محمود احمدی‌نژاد درباره احتمال رد صلاحیت خود در انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید هنوز در این باره 'موضعی نگرفته' است. احمدی‌نژاد در واکنش به سخنان حدادعادل درباره قطعی بودن رد صلاحیتش او را دست‌بوس فرح خواند. محمود احمدی‌نژاد درباره احتمال رد صلاحیت خود در انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید هنوز در این باره"موضعی نگرفته" است. احمدی‌نژاد در واکنش به سخنان حدادعادل درباره قطعی بودن رد صلاحیتش او را دست‌بوس فرح خواند.

رئیس دولت‌های نهم و دهم در گفت‌وگو با بخش انگلیسی‌زبان شبکه"تی‌آر‌تی" ترکیه به پرسش‌هایی درباره مسائلی نظیر آینده سیاسی خود و روابط جمهوری اسلامی و آمریکا پاسخ داد. محمود احمدی‌نژاد در این گفت‌وگو که پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی او روز گذشته، شنبه دوم اسفند ترجمه فارسی آن را منتشر کرده، بازگشت خود به صحنه سیاست را با این استدلال که هیچ وقت از این صحنه دور نشده رد کرد.

احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسشی درباره احتمال نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری و رد صلاحیتش توسط شورای نگهبان مانند سال ۹۶ گفت: «من هنوز راجع به انتخابات نظری نداده‌ام و موضعی نگرفته‌ام اما نقطه نظراتی دارم که در صورت ضرورت، در موعد انتخابات آن را با مردم در میان خواهم گذاشت.» headtopics.com

وای به روزی که احمدی نژاد شده اپوزیسیون

سوپر حزب الهی در ایران بسیار است...

ادامه مطلب:
dw_persian »

وزارت خارجه آمریکا: به تلاش برای عدم فروش سلاح به ایران ادامه می‌دهیموزارت خارجه آمریکا: به تلاش برای عدم فروش سلاح به ایران ادامه می‌دهیم سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا با وجود تصمیم این کشور برای پس گرفتن اجرای درخواست مکانیسم ماشه علیه ایران گفت که واشنگتن با سایر کشورها برای عدم فروش تسلیحات به تهران رایزنی خواهد کرد.

وزیر خارجه آمریکا: در صورت پایبندی مطلق ایران به تعهداتش به برجام باز می‌گردیمسخنان وزیر خارجه ایالات متحده در حالی بیان می‌شود که تنش‌های سیاسی در ایران بر سر همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه وارد مرحله جدیدی شد. داداش ما می خوایم آمریکا بر نگرده به برجام وقتی میشه با این همه فشار اقتصادی زندگی کرد چرا باید ایران به برجام برگرده اصلا درست نیست نیازی به برگشت امریکا به برجام نیست به امریکا می‌گوییم تا دیر نشده به تعهداتش در برجام عمل کند اینو برسون دست وزیر خارجه آمریکا 😅 مطلق مطلق بهش میگم

حمله هوایی آمریکا به شبه‌نظامیان وابسته به ایران در سوریه | DW | 26.02.2021در حمله هوایی آمریکا به مسیر مورد استفاده شبه‌نظامیان وابسته به جمهوری اسلامی در سوریه دست‌کم ۱۷ نفر کشته شدند. حمله به سه کامیون حامل مواد منفجره و در واکنش به حملات موشکی به تاسیسات آمریکایی در عراق صورت گرفته است. کاملا چرت و دروغ... ساختمان خالی رو زدند و قدقد الکی میکنند... رسانه'ازاد' صهیونیست جهانی ، 'حمله به مسیر مورد استفاده ' ؟ بهر روی از یک رسانه زرد انتظاری نیست . ایران ستیزان شرمتان باد اوه اوه اوه

واکنش‌ها در کنگره به حمله آمریکا به مواضع شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران در سوریهواکنش‌ها در کنگره به حمله آمریکا به مواضع شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران در سوریه ریک اسکات، نماینده جمهوری‌خواه ایالت فلوریدا در سنای آمریکا، هم در پیامی گفت: این حرکت درستی از سوی رئیس جمهوری ایالات متحده بود فکر پوشک برای تروریستهای امریکای باشید عمودی امدن افقی بر میگردند

بایدن: حمله هوایی آمریکا به سوریه حاوی پیامی هشدارآمیز به ایران استجو بایدن رئیس جمهوری ایالات متحده جمعه 26 فوریه 2021 در اولین واکنش به حمله هوایی آمریکا به مقرهای بله از عکس و فیلم ها پیام ترس و وحشت امریکای ها به مواضع مقاومت کاملا مشهود بود بایدن اگر می خواهد حاکمان ایران را بترسانند بهتر است که نانسی پلوسی را سفیر آمریکا در ایران بکنند!!! اگر اینکار فعلآ ممکن نیست عکس های بزرگ نانسی پلوسی را با هواپیما روی محل تجمع آخوندها پرتاب کنند! پیرزن خنزر پنچری امید دارد اگر خدای ناکرده بایدن و معاونش فوت کرد رئیس جمهور شود! هشدار؟؟ خخخخ. منتظریم. بیایید ببینیم چ غلطی میکنید

احمدی‌نژاد: ایران و آمریکا به تقابل ۴۰ ساله پایان دهند

محمود احمدی‌نژاد درباره احتمال رد صلاحیت خود در انتخابات ریاست جمهوری می‌گوید هنوز در این باره"موضعی نگرفته" است. احمدی‌نژاد در واکنش به سخنان حدادعادل درباره قطعی بودن رد صلاحیتش او را دست‌بوس فرح خواند.

رئیس دولت‌های نهم و دهم در گفت‌وگو با بخش انگلیسی‌زبان شبکه"تی‌آر‌تی" ترکیه به پرسش‌هایی درباره مسائلی نظیر آینده سیاسی خود و روابط جمهوری اسلامی و آمریکا پاسخ داد.

محمود احمدی‌نژاد در این گفت‌وگو که پایگاه رسمی اطلاع‌رسانی او روز گذشته، شنبه دوم اسفند ترجمه فارسی آن را منتشر کرده، بازگشت خود به صحنه سیاست را با این استدلال که هیچ وقت از این صحنه دور نشده رد کرد.

احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسشی درباره احتمال نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری و رد صلاحیتش توسط شورای نگهبان مانند سال ۹۶ گفت: «من هنوز راجع به انتخابات نظری نداده‌ام و موضعی نگرفته‌ام اما نقطه نظراتی دارم که در صورت ضرورت، در موعد انتخابات آن را با مردم در میان خواهم گذاشت.»

در روزهای گذشته اظهارات غلامعلی حدادعادل، مشاور علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، درباره قطعی بودن رد صلاحیت احمدی‌نژاد در صورت ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ با بحث و جنجال‌های زیادی روبرو شده است.در یک فیلم ویدئویی که در فضای مجازی منتشر شده احمدی‌نژاد در واکنش به سخنان حدادعادل گفته است: «چگونه می‌توان انتظار داشت با نقش‌آفرینی کسانی که قبل از انقلاب دست فرح پهلوی را می‌بوسیدند و سپس تغییر چهره داده و سوپر حزب‌اللهی شدند اوضاع کشور درست شود، وضع مردم سامان پیدا کند و حرکت انقلاب در مسیر صحیح جلو برود؟»

احمدی‌نژاد با اشاره به وجود عکسی از حدادعادل در حال دست‌بوسی فرح پهلوی او را متهم می‌کند که در ۱۶ سال گذشته همواره علیه او اقدام کرده و سال ۸۴ برای انصراف از نامزدی تحت فشارش قرار داده است.

محمود احمدی‌نژاد پس از انتخابات سال ۸۴ در کنار غلامعلی حدادعادل

برخلاف این ادعا، احمدی‌نژاد همواره رئیس جمهور مورد نظر و تحت حمایت خامنه‌ای و نزدیکانش محسوب شده و گفته می‌شود پسر خامنه‌ای و داماد حدادعادل در اعلام پیروزی احمدی‌نژاد در سال ۸۴ نقشی تعیین‌کننده داشته است.

رئیس جمهور پیشین با شاره به نامه اخیر خود به جو بایدن، رئیس جمهوری جدید ایالات متحده می‌گوید او در ۱۵ سال گذشته به تمام روسای جمهور آمریکا، بعد از شروع کارشان نامه نوشته و در آنها ضمن تشریح شرایط جهانی، به‌طور خاص اشاره‌ای هم به رابطه دو ملت ایران و آمریکا کرده است.

تا کنون هیچ خبر و گزارشی درباره پاسخ احتمالی به نامه‌های احمدی‌نژاد منتشر نشده است. او ابراز تاسف کرده که بیش از ۴۰ سال است"به خاطر تصمیم سیاسی دولت‌ها"، رابطه بین ملت‌های ایران و آمریکا"بسیار تضعیف شده و در حد قطع است".

در چهار دهه گذشته ده‌ها هزار ایرانی، از جمله شمار زیادی از فرزندان مقام‌های ارشد حکومتی برای تحصیل و زندگی به آمریکا رفته‌اند و بسیاری از آنها بین دو کشور در رفت و آمد هستند.احمدی‌نژاد می‌گوید در نامه به جو بایدن تاکید کرده: «این اختلاف طی ۴۰ سال به ضرر هر دو ملت بوده و سایر ملت‌ها هم نه تنها نفعی نبرده‌اند بلکه آنها هم ضرر کرده‌اند و خواستم که عقلای دو طرف بنشینند و بر اساس عدالت و احترام مسائل‌شان را حل کنند.»در جمهوری اسلامی تصمیم گیرنده نهایی درباره سیاست‌های کلان خارجی، به خصوص امور مهمی مانند تعامل با آمریکا در اختیار علی خامنه‌ای است و او مانند اغلب کارگزاران حکومت، دشمنی با آمریکا را یک اصل اساسی و خدشه‌ناپذیر عنوان می‌کند.

محمود احمدی‌نژاد درباره احتمال از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با دولت بایدن گفته است: «من معتقد هستم که یک بار دیگر ایران و آمریکا و بقیه باید بنشینند و مسائل را از ابتدا بر پایه عدالت و احترام با هم مرور کنند و اگر توافقی می‌شود، یک توافق عادلانه، احترام‌آمیز و با رعایت حقوق یکسان ملت‌ها تنظیم شود و تقابل ۴۰ ساله، به همکاری و تعامل تبدیل شود.»

رئیس دولت‌های نهم و دهم درحالی از ضرورت تبدیل تقابل ۴۰ ساله به تعامل سخن می‌گوید که دوران هشت‌ساله ریاست جمهوری او پرتنش‌ترین سال‌های روابط جمهوری اسلامی و جهان محسوب می‌شود و حاصل آن صدور شش قطعنامه شورای امنیت علیه ایران با اجماع جهانی بوده است.محمود احمدی‌نژاد در سفرهای بی‌شماری خارجی خود به هیچ کشور اروپای غربی دعوت نشد. عکس: دیدار محمود احمدی‌نژاد و رئیس شورای عالی امنیت روسیه.احمدی‌نژاد بیشترین سفر‌ها را به آمریکای لایتن و همچنین به نیویورک داشت. سفر رئیس مجلس هند به تهرانرابطه ایران با همسایگان در دوران محمود احمدی‌نژاد رو به تیرگی گذاشت. عکس: احمدی‌نژاد و وزیر امورخارجه ترکیه در تهراندولت احمدی‌نژاد رابطه‌ی ویژه‌ای با کشورهای آمریکای لاتین داشت. سفر رافائل کورئا، رئیس‌جمهور اکوادور به تهراناز میان معدود روسای کشورهایی که با احمدی‌نژاد رابطه دوستانه داستند، رابطه‌ای ویژه‌ای میان وی و هوگو چاوز، رئیس‌جمهور درگذشته ونزوئلا برقرار بود.گرچه به نظر می‌رسید احمدی‌نژاد و چاوز گفتمان ضد امپریالیستی را ترویج می‌کنند، اما از نظر ایدئولوژیک تفاوت‌های اساسی داشتند.دیدار روسای وقت کشورهای پاکستان، ایران و افغانستان، اکنون تنها حامد کرزی هنوز در افغانستان در مسند قدرت است.اسماعیل هنیه، از رهبران گروه فلسطینی حماس در کنار محمود احمدی‌نژاد در تهران. رابطه حماس و ایران پس از بحران سوریه تیره شده است.بشار اسد و محمود احمدی‌نژاد چندین بار در طول هشت سال اخیر با یکدیگر دیدار کردند. اسد در حال حاضر در شرایطی بحرانی قرار دارد.وزیر دفاع جمهوری آذربایجان در دیدار با محمود احمدی‌نژاد در تهران. رابطه ایران و آذربایجان در هشت سال اخیر فراز و فرودهای بسیاری داشت.احمدی‌نژاد خاطره تلخی از برزیل دارد. در این کشور از وی استقبال رسمی نشد. در مراسم بدرقه نیز هیچ مقام رسمی برزیلی حضور نداشت. وی با نگهبانان برزیلی خود عکسی به یادگار گرفت.روابط ایران و عربستان در دوران احمدی‌نژاد به هیچ وجه دوستانه نبود. عکس: دیدار احمدی‌نژاد با مقامات عربستان سعودی با لباس احرام.دبیرکل سازمان ملل در جریان کنفرانس سران کشورهای غیرمتهد در تهران. با .گی مون با سخنان تندی در تهران سیاست‌های ایران را مورد نقد قرار داد.دیدار محمود احمدی‌نژاد از کشور بولیوی. وی همچون دیگر سفرهای خارجی ‌اش از دست دادن با زنان امتناع می‌کرد.احمدی‌نژاد در سفر به اندونزی. وی همچون دیگر مقامات جمهوری اسلامی از دست دادن با زنان امتناع می‌کرد.دیدار احمدی‌نژاد با رئیس‌جمهور بولیوی در تهران، کاپشن پاره احمدی‌نژاد در این دیدار جلب توجه زیادی کرد.احمدی‌نژاد در سفرهای خارج ایران نیز لباس محلی آن کشور را بر تن می‌کرد. این عکس متعلق به سفر وی به بولیوی است.سفر محمود احمدی‌نژاد به مالی، علمای کشور آفریقایی مالی در مرکز اسلامی شهر"تومبوکتوی" بر سر احمدی‌نژاد عمامه مخصوص خود را گذاشتند.سفر محمود احمدی‌نژاد به تاجیکستاندیدار شیخ احمد بن‌خلیفه آل ثانی، امیر قطر با احمدی‌نژاد در تهران. رابطه ایران و کشورهای عربی منطقه در دوران احمدی‌نژاد رو به سردی گذاشت.وزیر خارجه سویس با پوششی عجیب به دیدار احمدی‌نژاد رفت.محمود احمدی‌نژاد و سرهنگ قذافی. چند سال بعد قذافی در شورش عمومی سرنگون شد. بر اساس شواهد، شورشیان قذافی را به شکل تحقیرآمیزی به قتل رساندند.سفر محمود احمدی‌نژاد به کویت و دیدار با برخی شهروندان ایران در آن کشورسفر محمود احمدی‌نژاد به مصر و دیدار با محمد مرسی. پرچم ایران در این تصویر دیده نمی‌شود. محمد مرسی چند ماه پیش‌از پایان دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد با دخالت نظامیان برکنار و بازداشت شد.عکس یادگار محمود احمدی‌نژاد با اعضای تیم ملی کشتی ایالات متحده آمریکا. به نظر می‌رسید وی در سال‌های پایانی ماموریت خود مشتاق برقراری رابطه با آمریکا است.احمدی‌نژاد در هفته‌های پایانی ریاست جمهوری خود به آفریقا سفر کرد. در عکس وی با لباس محلی در کشور غنا دیده می‌شود.مرگ چاوز به شدت احمدی‌نژاد را متاثر کرد. وی در مراسم خاکسپاری چاوز حضور داشت و برای همدردی مادر چاوز را در آغوش گرفت.