احضار مجدد نازنین زاغری به دادگاه انقلاب با کیفرخواست جدید | DW | 08.09.2020

18/06/1399 08:11:00 ب.ظ

شش ماه پیش از پایان حبس نازنین زاغری-راتکلیف، شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی کیفرخواست جدیدی به او ابلاغ کرده است. کیفرخواست جدید به معنای اتهام جدید دادگاه انقلاب علیه این شهروند دوتابعیتی ایرانی-بریتانیایی است.

شش ماه پیش از پایان حبس نازنین زاغری-راتکلیف، شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی کیفرخواست جدیدی به او ابلاغ کرده است. کیفرخواست جدید به معنای اتهام جدید دادگاه انقلاب علیه این شهروند دوتابعیتی ایرانی-بریتانیایی است. خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی، خبر طرح کیفرخواست جدیدی علیه نازنین زاغری-راتکلیف را روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور (هشتم سپتامبر) منتشر کرده است.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید بر اساس این خبر، دادگاه انقلاب اسلامی نازنین زاغری و وکیل او را احضار کرده و کیفرخواست پرونده جدیدی را به آن‌ها ابلاغ کرده است.

مضمون اتهام جدیدی که قوه قضاییه جمهوری اسلامی متوجه این شهروند ایرانی-بریتانیایی کرده است، روشن نیست. گفته می‌شود که وکیل نازنین زاغری در حال حاضر سرگرم بررسی پرونده جدید کیفرخواست علیه موکل خود است. موضوع بدهی بریتانیا به ایران

روزنامه گاردین روز چهارم سپتامبر با انتشار گزارشی به نقل از بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا، خبر از تلاش مجدد بریتانیا برای آزادی نازنین زاغری داده بود. گفته شده است که بن والاس با ارسال نامه‌ای خطاب به وکلای خانواده زاغری-راتکلیف به آن‌ها گفته است که بریتانیا با پذیرش پرداخت بدهی خود به ایران، در راستای تسریع آزادی نازنین زاغری تلاش خواهد کرد. headtopics.com

بدهی بریتانیا به ایران به پیش از انقلاب اسلامی ایران باز می‌گردد. جمهوری اسلامی ایران مدعی است که بریتانیا بابت سفارش تانک‌های چیفتن از سوی حکومت پهلوی، به ایران مبلغ ۴۰۰ میلیون پوند بدهی دارد.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

Anadolu Ajansı

Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

احضار نازنین زاغری به دادگاه انقلاب و ابلاغ یک کیفرخواست جدید به اویک منبع آگاه گفت: شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی صبح امروز نازنین زاغری را به همراه وکیل تعیینی‌اش احضار و کیفرخواست پرونده جدیدی را به وی ابلاغ کرد.

«دادگاه انقلاب کیفرخواست جدید به نازنین زاغری ابلاغ کرد»ریچارد رتکلیف، همسر نازنین زاغری حدود دوهفته پیش ابراز نگرانی کرده بود که همسرش با پایان دوران محکومیتش بار دیگر محاکمه شود.

دادگاه انقلاب پرونده جدیدی علیه نازنین زاغری تشکیل دادصدا و سیمای جمهوری اسلامی به نقل از «یک منبع آگاه» گزارش داد که دادگاه انقلاب پرونده جدیدی علیه نازنین زاغری،‌ شهروند ایرانی-بریتانیایی زندانی در اوین،‌ تشکیل داده و به او ابلاغ کرده است

دادگاه رسیدگی به پرونده استرداد جولیان آسانژ در بریتانیا از سرگرفته شدبه ادعای مقامات قضایی ایالات متحده،‌ آقای آسانژ در همدستی با یک تحلیلگر اطلاعاتی ارتش آمریكا، سیستم‌های رایانه‌ای پنتاگون را هک كرده و صدها هزار فایل حاوی اطلاعات محرمانه دیپلماتیک و نظامی در خصوص جنگ‌های عراق و افغانستان را منتشر کرده است.

دادگاه لندن درباره استرداد آسانژ به آمریکا تصمیم می‌گیرد | DW | 07.09.2020جلسات دادگاه جولیان آسانژ، بنیان‌گذار ویکی‌لیکس که به دلیل گسترش کرونا برگزار نشده بود اکنون دوباره در لندن ادامه می‌یابد. قضات دادگاه لندن باید در مورد استرداد آسانژ به آمریکا تصمیم بگیرند.

رهبر انقلاب اهانت نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) را محکوم کردندرهبر انقلاب اسلامی در پیامی اهانت اخیر یک نشریه فرانسوی به ساحت نورانی پیامبر اعظم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم را محکوم کردند.