احتمال دیپورت ۵۰ پناه‌جوی تازه‌وارد ایرانی و عراقی از بریتانیا

16/05/1398 11:33:00 ق.ظ

هفته گذشته ۴۷پناه‌جو که خود را ایرانی و عراقی معرفی کرده بودند و می‌خواستند با قایق از کانال مانش به بریتانیا برسند، توسط نیروهای مرزبانی این کشور بازداشت شدند. احتمال می‌رود این پناه‌جویان به فرانسه دیپورت شوند. گزارش آیدا قجر👇 aidaghajar قاچاق_انسان

در آخر هفته‌ای که گذشت ۴۷ پناه‌جویی که خود را ایرانی و عراقی معرفی کرده بودند و می‌خواستند با قایق از کانال مانش به بریتانیا برسند، توسط نیروهای مرزبانی این کشور بازداشت و به کمپ پناه‌جویان فرستاده شدند. در میان آن‌ها سه کودک نیز حضور داشت.

اما با توجه به سیاست‌های جدیدی که بریتانیا و فرانسه در توافق با هم، برای مقابله با قاچاق انسان گرفته‌اند، احتمال می‌رود که این پناه‌جویان به فرانسه دیپورت شوند.

روز شنبه، سوم آگوست دو قایق کوچک که در حال عبور از کانال مانش بودند، توسط نیروهای مرزبانی بریتانیا متوقف شدند. پناه‌جویان این قایق‌ها پیش از اسکان در کمپ پناه‌جویان مورد معاینه و ارایه خدمات پزشکی قرار گرفتند. چند ساعت بعد از این دستگیری‌، نیروهای مرزی قایق کوچک دیگری را یافتند که ۱۱ سرنشین مرد داشت. تمامی این افراد ملیت‌های خود را ایرانی و عراقی عنوان کرده‌اند.

بنا به آمار، از ماه نوامبر سال گذشته تاکنون دست‌کم ۹۷۶ پناه‌جو که ۸۹ کودک هم در میان‌شان بود، توانستند با استفاده از قایق‌های کوچک، مسیر پرخطر کانال مانش را طی کنند و خود را به بریتانیا برسانند. شمار قایق‌هایی که خصوصا پناه‌جویان ایرانی را به بریتانیا رساند، به قدری ناگهانی بالا رفت که مقامات سیاسی جلسه اضطراری گذاشتند و وارد مذاکره با فرانسه شدند.

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

ولادیمیر پوتین: روسیه در ماه ژوئیه تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس مستقر خواهد کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در خاک بلاروس در ماه آینده میلادی خبر داده است. امری که ناظران آن را تازه‌ترین دور از بالا گرفتن تنش‌ها میان مسکو و ناتو ارزیابی کرده‌اند. ادامه مطلب >>

احتمال دیپورت ۵۰ پناه‌جوی تازه‌وارد ایرانی و عراقی از انگلیس

احتمال دیپورت ۵۰ پناه‌جوی تازه‌وارد ایرانی و عراقی از انگلیس

جمعی از فعالان مدنی زن خواستار «گذار از جمهوری اسلامی» و تدوین قانون اساسی جدید شدندبرخی از وبسایت های خبری نامه ای را منتشر کردند که طی آن ۱۴ تن از زنان کنشگر مدنی با توجه به نابرابری ها و مشکلات زنان در ایران، خواستار عبور از جمهوری اسلامی و تدوین قانون اساسی جدید شدند. در این نا بزودی اینها هم راهی زندان آوین و محکوم به شورش علیه نظام خواهند شد... چند فاطی کماندو خواستار حکومت سووکولار شدند و در رسانه های فارسی زبان پروموت میشوند، اسامی این گروه عبارتند از:١-عره ٢-عوره ٣-شمسی کوره ۴-مریم رخت شور ۵-زری طلا ۶-کم شیر ٧-پر شیر ٨-بیشیر ٩-شیرون ١٠-کله شیری ١١-حنا دختری در مزرعه ١٢-سگ آقای پتیول ١٣-مادر علی کوچولو ١۴-خانوم کوچولو با شکم پر با غذای چرب خوابیدن باعث دیدن خوابهای آشفته میشود، کم بخور،چربی نخور،دلخوشی داشته باش تا از این توهمات به اصطلاح شبه روشنفکرانه که فقط بعنوان مستمسک و دست آویزی از طرف دشمنان این ملت و مملکت از زبان گروهی ساده اندیشِ خودشیفته قصد بیان آنرا دارند بجهت تشویش رهائی یابید!!

هواپیمای زمین گیر ایرانی در فرودگاه پاریس به تهران بازگشت/ قطعه از تهران تامین و ارسال شددبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه از نظر «سافا» هواپیمای قشم ایر در فرودگاه پاریس دچار ایراداتی بود، گفت: با توجه به محدودیت‌هایی که تحریم‌ها برای شرکت‌های هواپیمایی ایجاد کرده، معمولا در فرودگاه‌های اروپایی از ارایه خدمات به ناوگان ایرانی خودداری می‌شود به همین دلیل قطعه مورد نیاز هواپیمای قشم ایر از تهران تامین و به فرودگاه پاریس ارسال شد.

اینفوگرافیک/ ایرانی، ایرانی بپوش...اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید آخه پول ایرانی گرونتره، نمیشه ایرانی پوشید😕

چندتن از مسئولان شهرداری و شورای شهر صدرای شیراز با اتهامات «فساد مالی» بازداشت شدندرئیس کل دادگستری استان فارس از بازداشت چهار نفر از مسئولان شهرداری و شورای شهر صدرای شیراز خبر داد. به گزارش ایرنا، کاظم موسوی روز دوشنبه ۱۴ مردادماه با اعلام این خبر علت بازداشت این افراد را « فس مسوولان یا دزدن یا مشکل اخلاقی دارند، چرا اسلام در روح و روان اینا تاثیر نداره !