اتحادیه اروپا الکساندر لوکاشنکو را تحریم کرد

16/08/1399 09:09 ب.ظ

اتحادیه اروپا 15 نفر از دولتمردان بلاروسی از جمله رئیس جمهور این کشور را به لیست تحریم‌های خود افزود. - خبرگزاری آناتولی

اتحادیه اروپا 15 نفر از دولتمردان بلاروسی از جمله رئیس جمهور این کشور را به لیست تحریم‌های خود افزود. - خبرگزاری آناتولی شورای اتحادیه اروپا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: 15 نفر از دولتمردان بلاروسی از جمله الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور و پسرش ویکتور لوکاشنکو، مشاور امنیت ملی بلاروس در لیست تحریم قرار گرفتند.

ایگور سرگینکو، رئیس دفتر ریاست جمهوری بلاروس و ایوان ترتل رئیس کمیته امنیت دولتی این کشور نیز در میان لیست اسامی تحریم شدگان به چشم می‌خورند.

براساس این گزارش، علت تصمیم مذکور سرکوب شدید مخالفان پس از انتخابات در بلاروس در ماه اوت گذشته بوده است. به این ترتیب، شمار دولتمردان بلاروسی که در لیست تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفتند، به 59 نفر رسید.

تحریم‌های اتحادیه اروپا شامل ممنوعیت سفر، بلوکه دارایی‌ها و ممنوعیت روابط مالی با شهروندان و شرکت‌های اتحادیه اروپا می‌شود.

ادامه مطلب:
aa_persian »

این تحریم‌در انتظار رجب هم‌هست نگران نباشید

رئیس شورای اتحادیه اروپا و رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا به ترکیه سفر می‌کنندرئیس شورای اروپا و رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا به ترکیه سفر می‌کنند

رهبر مخالفان بلاروس: اروپا حامیان الکساندر لوکاشنکو را تحریم کنددر پی تشدید خشونت پلیس علیه مخالفان دولت الکساندر لوکاشنکو در بلاروس سوتلانا تیخانوفسکایا، رهبر معترضان این کشور، از دولت‌های اروپایی خواست تحریم‌های اقتصادی هدفمند علیه حامیان لوکاشنکو وضع کنند بیخود دلتون رو به اروپا فرسوده و بی خاصیت و بزدل خوش نکنید وقتی تو آمریکا تقلب میشه توبلاروس تقلب حق مسلم هرکسی ست که بتواند انجام بده دویچه وله مادر جنده این خبر را هم کار میکنی یا نه؟ یا فقط در جهت ماله کشی برای جمهوری اسلامی خبر کار میکنی؟

اتحادیه اروپا: ترکیه یک شریک بسیار مهم برای اروپا استرئیس هیئت نمایندگی اتحادیه اروپا در ترکیه ضمن اشاره به مشارکت ترکیه و اروپا در زمینه خودروسازی و منسوجات تاکید کرد که ترکیه یک شریک بسیار مهم برای اروپا است. - خبرگزاری آناتولی

«افق اروپا»؛ اختصاص بودجه ۹۵.۵ میلیارد یورویی از سوی اتحادیه اروپا برای پژوهش و نوآوریرقم این بودجه در مقایسه با بودجۀ برنامه تحقیقاتی و نوآوری فعلی این اتحادیه، افزایشی ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

آیا اتحادیه اروپا برگزارکننده نشست تجاری اروپا و ایران است؟نشست تجاری سه روزه اروپا و ایران در حالی از روز دوشنبه(۱ مارس) آغاز به کار کرده که منتقدان ایرانی و غربی مسايل حقوق بشری در ایران با به راه انداختن کارزاهایی در شبکه‌های اجتماعی و نامه‌نگاری با مقام‌های ارشد اتحادیه اروپا به انتقاد از برگزاری این نشست توسط اتحادیه اروپا پرداخته‌اند.

اتحادیه اروپا 15 نفر از دولتمردان بلاروسی از جمله رئیس جمهور این کشور را به لیست تحریم‌های خود افزود.بروکسل/ خبرگزاری آناتولی

شورای اتحادیه اروپا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: 15 نفر از دولتمردان بلاروسی از جمله الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور و پسرش ویکتور لوکاشنکو، مشاور امنیت ملی بلاروس در لیست تحریم قرار گرفتند.

ایگور سرگینکو، رئیس دفتر ریاست جمهوری بلاروس و ایوان ترتل رئیس کمیته امنیت دولتی این کشور نیز در میان لیست اسامی تحریم شدگان به چشم می‌خورند.

براساس این گزارش، علت تصمیم مذکور سرکوب شدید مخالفان پس از انتخابات در بلاروس در ماه اوت گذشته بوده است. به این ترتیب، شمار دولتمردان بلاروسی که در لیست تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفتند، به 59 نفر رسید.

تحریم‌های اتحادیه اروپا شامل ممنوعیت سفر، بلوکه دارایی‌ها و ممنوعیت روابط مالی با شهروندان و شرکت‌های اتحادیه اروپا می‌شود.

اتحادیه لوکاشنکو را به دلیل دست‌کاری در انتخابات ریاست جمهوری، فاقد مشروعیت دانسته و نتیجه انتخابات را به رسمیت نمی‌شناسد. ماه گذشته اتحادیه اروپا بیش از 40 مقام ارشد بلاروسی را به دلیل خشونت و ظلم علیه معترضان به نتیجه انتخابات تحریم کرد.