ائتلاف عربی: اوضاع عدن به وضعیت سابق بازمی‌گردد

26/05/1398 12:48:00 ب.ظ

17.08.2019 رياض/ خبرگزاری آناتولی به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان سعودی «واس» ائتلاف عربی طی بیانیه‌ای اعلام کرد: واحدهای نظامی شورای انتقالی جنوب یمن و «حزام الامنی» بازگشت به مواضع خود در عدن را آغاز کرده اند.

در این بیانیه همچنین آمده است: «اقدام مذکور به درخواست ائتلاف برای بازگشت مسلحان به مواضع خود صورت گرفته است. از دولت یمن بابت خویشتنداری در پپ بحران اخیر و ترجیح منافع مردم قدردانی می‌کنیم». گفتنی است نیروهای حزام الامنی وابسته به شورای انتقالی جنوب در 10 آگوست جاری کنترل کاخ ریاست جمهوری «معاشیق» در عدن و نهاد‌های استراتژیک دولتی این کشور به دست آوردند.

مقامات و فرماندهان دولت یمن با خودروهای زرهی متعلق به عربستان سعودی کاخ معاشیق را ترک کردند و کنترل شهر عدن به طور کامل تحت تصرف نیروهای حزام الامنی درآمد. عبدربه منصور هادی، رئیس‌جمهور یمن که در ریاض به سر می برد، این اقدام نیروهای حزام الامنی را «کودتا» تلقی می کند. headtopics.com

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

احتمال پیوستن لهستان به ائتلاف دریایی آمریکا در خلیج فارسسخنگوی وزارت امور خارجه لهستان یادآور شده است که بررسی ها در این ارتباط در حال انجام است و باید منتظر بود و دید که کشور ما به چه نحو در این ائتلاف مشارکت می کند.

تظاهرات هواداران جدایی جنوب در یمنعربستان سعودی و امارات هیئت های نظامی به عدن فرستاده‌اند تا از جدایی طلبان جنوب یمن بخواهند قدرت را به مقامات حکومت عبد ربه منصور هادی بازگردانند

واکنش چین به اقدام هند در لغو وضعیت ویژه جامو و کشمیر

تظاهرات مردم پاکستان و کشمیر آزاد در اعتراض به لغو وضعیت ویژه جامو و کشمیرهزاران نفر در پاکستان و کشمیر آزاد در اعتراض به لغو وضعیت ویژه جامو و کشمیر توسط هند در شهرهای مختلف از جمله مظفرآباد به تظاهرات پرداختند. - خبرگزاری آناتولی

زاکانی در برنامه زنده مدیران ارشد وزارت اطلاعات را به «فساد» متهم کردعلیرضا_زاکانی بعد از آنکه اتهام‌هایش علیه اکبر_طبری از مقام‌های سابق قوه قضائیه، به بازداشت این فرد نزدیک به صادق لاریجانی منجر شد، در برنامه زنده، مقام‌های وزارت اطلاعات را به دست داشتن در فساد متهم و تاکید کرد که به آن‌ها «گفتم ریشه‌تان را می‌کنم.»

زاکانی در برنامه زنده مدیران ارشد وزارت اطلاعات را به «فساد» متهم کردعلیرضا_زاکانی بعد از آنکه اتهام‌هایش علیه اکبر_طبری از مقام‌های سابق قوه قضائیه، به بازداشت این فرد نزدیک به صادق لاریجانی منجر شد، در برنامه زنده، مقام‌های وزارت اطلاعات را به دست داشتن در فساد متهم و تاکید کرد که به آن‌ها «گفتم ریشه‌تان را می‌کنم.»