آیا آمار اعلام‌شده فوتی‌های کرونا در تهران واقعی است؟

05/08/1399 04:26:00 ب.ظ

محمدجواد حق‌شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران، در گفت‌وگوی ویدئویی با اعتمادآنلاین پاسخ داد: آیا آمار اعلام‌شده فوتی‌های کرونا در تهران واقعی است؟ مشاهده در سایت👇 مشروح این گفت‌وگو را اینجا_ببینیم و بخوانیم👇

محمدجواد حق‌شناس، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران، با اشاره به آمار اعلام‌شده فوتی‌های کرونا در تهران گفت: «ما اصلاً وارد بحث راستی‌آزمایی نمی‌شویم به هر حال این عدد رسمی وجود دارد. اینجا به دوستان گفتم این را تفکیک‌شده اعلام کنید تا امروز چیزی اعلام نکردند. شما آمار را ببینید، آمار مسخره کلان کشوری می‌دهند. امروز در کشور 196 نفر، 148 نفر و... این آمار به چه درد می‌خورد؟ من در تهران به شهروندانم چه بگویم؟ چقدر مال توست؟ چقدر مال ایلام است؟ چقدر مال لرستان است؟ چقدر مال خوزستان است؟ در حالی که هر استان باید عمل کنند.» اصلاً ساکت نشده این هفته بابتش به دادگاه رفتم.

*این آماری که اعلام می‌شود آمار واقعی درباره کروناست یا نادرست؟ نیست. من ببخشید با زبان فارسی این را می‌گویم. من اعتراض کردم... *شفاهی می‌دادند؟ نه، از حوزه‌های سخت قدرت گفته بودند نباید بدهید. من به شهردار گفتم این آمار را می‌خواهم دیدم نمی‌دهند، نامه نوشتم دیدم نمی‌دهند، دوباره پیگیری کردم رونوشت زدم دیدم آقای هاشمی به من زنگ زد که شهردار می‌گوید حق‌شناس دنبال می‌کند دوستان به من می‌گفتند تو چرا دنبال آمار می‌روی؟ گفتم من مسئول این شهرم باید بدانم مرده‌هایی که در بهشت زهرا دفن می‌شوند و هر روز هم می‌بینم، من که آمارش را دارم ولی سند می‌خواهم ببینم داستان چطوری است، چقدر است؟ خلاصه آخر سر شهردار تهران قبول کرد که اس‌ام‌اسی این آمار را به آقای هاشمی بدهد و آقای هاشمی هم در گروه شوراها بگذارد و زیر آن می‌نویسد محرمانه. عیبی ندارد من این آمار را گرفتم. بعد گفتم می‌خواهم ببینم چه خبر است. آماری هم که اعلام می‌شد دیدم اصلاً با این نمی‌خواند. در صحن یک تذکر دادم که آقای ستاد کرونای تهران آمار تفکیک‌شده را بدهید. دلیلم هم این بود که این آمار نمی‌خواند.

ادامه مطلب:
🌐 اعتمادآنلاين »

دغدغه‌های ایران فردا ضرورت توسعه انگیزه‌های میهن‌دوستی | سید‌مصطفی هاشمی‌طبا

به خاطر دارم در اوایل پیروزی انقلاب، موضوع میهن‌دوستی، فرعی بر اهداف انقلاب تلقی می‌شد و حتی وقتی اساسنامه کمیته ملی المپیک به بزرگی که بعدها شهید شد ارائه شد، او از به‌کار‌بردن لفظ «ملی» انتقاد کرد و آن را نپذیرفت و حتی در طول یک یا دو دهه سرود معروف «ای‌ ایران» به‌نوعی بایکوت شد و برخی بزرگان سرود معروف «ما گل‌های خندانیم، فرزندان ایرانیم، ما سرزمین خود را مانند جان می‌دانیم» را برنمی‌تافتند. در همان حال، آرمان فلسطین و آزادی سرزمین فلسطین و قدس بحق ازجمله اهداف انقلاب اسلامی قرار گرفت و از همین رهگذر برکات و نیز زیان‌هایی متوجه انقلاب و کشورمان شد. در آن‌ موقع، چگونگی ارتباط آرمان آزادی فلسطین با سرزمین مادری‌مان تحلیل نشد. سؤال نشد که آرمان آزادی فلسطین به چه چیز بازمی‌گردد؟ ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

تعداد قربانیان کرونا در ایران '۳ تا ۴ برابر آمار رسمی' است | DW | 25.10.2020تعداد مبتلایان جدید کرونا در ایران بار دیگر رکورد زد اما شمار قربانیان در آمار رسمی به نسبت روزهای قبل اندکی کاهش یافت. یک کارشناس می‌گوید تعداد واقعی قربانیان تا ۴ برابر آمار رسمی و مدیریت کرونا محتاج بازنگری اساسی است.

قتل یک مخالف جمهوری اسلامی در کانادا؛ حامد اسماعیلیون هم می‌گوید تهدید به مرگ شده است🔺قتل یک مخالف جمهوری_اسلامی در کانادا؛ حامد اسماعیلیون هم می‌گوید تهدید به مرگ شده است ⚡️همزمان با قتل یک مخالف جمهوری اسلامی در تورنتو کانادا، حامد اسماعیلیون که دختر و همسرش را در سرنگونی هواپیمای_اوکراینی از دست داده نیز گفت تهدید به مرگ شده است. دولت کانادا تا چه حد مقصر است که این اجازه را داده است. مرا به یاد کل دولت و پلیس فرانسه میاندازد. 'سهل انگاري متعدد دولت ليبرال كانادا باعث شده كانادا جولان گاه حضور و رفت و امداقازاده ها و وابسته ها و مزدوران و تروريستها و سانديس خوران و ماله كشها و لابيهاي جمهوري اسهالي كه از اين اوضاع كانادا سو استفاده ميكنند و اين جنايات هم ثمره اين سهل انگاريست.

انتخابات محلی در اوکراین در حال برگزاری استمردم اوکراین برای انتخاب شهرداران و اعضای شوراهای شهر این کشور پای صندوقهای رای رفتند. - خبرگزاری آناتولی

کرونا در آلمان؛ نزدیک به ۱۵ هزار نفر مبتلا در یک روز | DW | 24.10.2020شمار مبتلایان کرونا در آلمان در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۵ هزار نفر نزدیک شده است. سازمان بهداشت جهانی درباره شیوع کرونا در اروپا هشدار داد. تاکنون ۴۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در جهان به کووید-۱۹ مبتلا شدند.

شمار قربانیان حمله انتحاری به مرکز آموزشی در کابل به 18 نفر رسید

شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به 40 هزار و 833 نفر رسید