حسن روحانی»، رییسجمهوری واکنش شماری از اعضای دولت دوازدهم را در پی داشته و معاونت حقوقی دولت روز پنجشنبه دوم بهمناعلام کرده است که از صداوسیما شکایت خواهد کرد.
«احمد جهانبزرگی»، عضو هیاتعلمی «پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی» روز چهارشنبه در برنامه «زاویه» در شبکه۴
بدون نام بردن از کسی گفت: «مسوولی در خانه خود مینشیند که ممکن است پای منقل باشد و حتی وزرایش نمیتوانند با او تماس بگیرند. آیا این فرد مسوول است؟»گزارش خبرگزاری «ایرنا»، نمایندگان قوه مجریه در «شورای نظارت بر سازمان صداوسیما» هم خواستار برخورد حقوقی با «هتاکی» در این برنامه شدهاند.آنها در نامهای به رییس این شورا، خواهان پیگیری موضوع و بررسی نحوه جلوگیری از چنین اقداماتی در برنامهها شدهاند.۱۷۵
«قانون اساسی» جمهوری اسلامی تشکیل شده است. بر اساس این اصل، شورایی مرکب از نمایندگان رییس جمهوری، رییس قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی (هر کدام دو نفر) بر این سازمان نظارت دارند. خط مشی و ترتیب اداره سازمان و نظارت بر آن را قانون معین میکند. headtopics.com
۴«
حسن روحانی»، رییسجمهوری واکنش شماری از اعضای دولت دوازدهم را در پی داشته و معاونت حقوقی دولت روز پنجشنبه دوم بهمناعلام کرده است که از صداوسیما شکایت خواهد کرد.
«احمد جهانبزرگی»، عضو هیاتعلمی «پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی» روز چهارشنبه در برنامه «زاویه» در شبکه۴
بدون نام بردن از کسی گفت: «مسوولی در خانه خود مینشیند که ممکن است پای منقل باشد و حتی وزرایش نمیتوانند با او تماس بگیرند. آیا این فرد مسوول است؟»گزارش
خبرگزاری «ایرنا»، نمایندگان قوه مجریه در «شورای نظارت بر سازمان صداوسیما» هم خواستار برخورد حقوقی با «هتاکی» در این برنامه شدهاند.آنها در نامهای به رییس این شورا، خواهان پیگیری موضوع و بررسی نحوه جلوگیری از چنین اقداماتی در برنامهها شدهاند.۱۷۵
«قانون اساسی» جمهوری اسلامی تشکیل شده است. بر اساس این اصل،
شورایی مرکب از نمایندگان رییس جمهوری، رییس قوه قضاییه و مجلس شورای
اسلامی (هر کدام دو نفر) بر این سازمان نظارت دارند. خط مشی و ترتیب اداره سازمان و نظارت بر آن را قانون معین میکند.
معاونت حقوقی ریاست جمهوری هم اعلام کرده است: «به دنبال پخش صحبتهای توهینآمیز نسبت به رییسجمهوری و وزرای دولت در یکی از برنامههای تلویزیونی صداوسیما، از این سازمان و کلیه عوامل پخش این برنامه شکایت خواهد کرد.»
«محمود واعظی»، رییس دفتر رییس جمهوری ایران نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و گفته است که با نزدیکتر شدن به انتخابات ریاست جمهوری، توهین به حسن روحانی بیشتر میشود.
واعظی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشته است: «هر چه به انتخابات ۱۴۰۰
نزدیک میشویم، توهین به رییسجمهوری و تخریب دولت افزایش مییابد. این روش غیراخلاقی که با آموزههای دینی ما مغایر است، برای توهینکنندگان محبوبیت نمیآورد و از عزم و اراده رییسجمهوری و دولت برای تلاش بیشتر در این شرایط سخت و خدمت به مردم نمیکاهداز سوی دیگر، «عباس صالحی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی توییتر نوشته است: «ادبیات سخیف، توهین و افترا از همه بد است و در کسوت روحانیت، آن هم از رسانه ملی، بدتر.»
«علیرضا معزی»، معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رییس جمهوری ایران هم درشخصی خود در توییتر خواستار توضیح سریع و صریح رسانه ملی در این باره شده است.
وی اظهارات یک روحانی در یک برنامه تلویزیونی علیه حسن روحانی و وزرای دولت وی را «افتضاحی شرمآور» خوانده و نوشته است: «آنچه در برنامهای که از شبکه چهار رخ داده، افتضاحی شرمآور است. بحث آزادی بیان نیست چون دیگر همه میدانند که نقد و اعتراض که هیچ، حتی با درشتگویی به رییسجمهور هم ابدا عقوبتی بدنبال ندارد؛ اما شوربختانه این بار بحث هرزگویی و فحاشی است.»
در پی گسترش اعتراض مقامات دولتی به پخش این قسمت از برنامه زاویه در شبکه۴