آیا سیاست «فشار حداکثری» آمریکا علیه جمهوری اسلامی موثر است؟

  • 📰 IranIntl
  • ⏱ Reading Time:
  • 65 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 29%
  • Publisher: 63%

«سیاست فشار_حداکثری آمریکا و ادامه تحریم‌ها، در صورت فقدان طرح جامع دیگری برای عبور از حکومت، به تغییر_رفتار و نگاه نظام عقیده‌گرا، اقتدار‌جو و توسعه‌طلب حاکم بر ایران منجر نمی‌شود...» بیشتر بخوانید در یادداشتی از رضا تقی‌زاده، تحلیلگر روابط بین‌الملل:

ایران اخبار, ایران سرفصلها

زینه‌های «مذاکره یا فروپاشی اقتصادی» را مقابل حکومت ایران قرار داد و در همان روز، مایک پمپئو، وزیر خارجه آن کشور، با اعلام تمدید نشدن معافیت‌های محدود اتمی ایران (به‌استثنای رآکتور اتمی بوشهر)، کاربرد سیاست «فشار حداکثری» و نتایج واقعی اعمال تحریم‌ها را در بوته آزمایش گذاشت.

برخلاف دولت سلف خود در واشینگتن که حامی بنگاه‌های چند‌ملیتی بود و نگاهی حامی جهانی‌گرایی و برداشتن مرزها و شکستن حدود داشت، نگاه دولت ترامپ درون‌گرا، طرفدار رعایت مرزها، دفاع از منافع ملی و در عین حال، تاجرانه است و در حد مقدور و ممکن پرهیزکار از برخورد‌های گرم. جمهوری اسلامی در ایران و دولت سوسیالیست ونزوئلا، موارد دیگری از هدف‌های تعیین‌شده آمریکا برای اعمال فشار‌های حداکثری محسوب می‌شوند.

سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه جمهوری اسلامی نخست به بهانه فعالیت‌های اتمی مشکوک به داشتن ابعاد نظامی ایران آغاز شد و به‌تدریج وجوه دیگری، از جمله حمایت از تروریسم بین‌المللی و مبادرت به آن، پولشویی، تدارک و اجرای جنگ‌های نیابتی، تهدید تجارت آزاد در خلیج فارس، به خطر انداختن امنیت کشورهای منطقه و رعایت نکردن حقوق بشر در داخل کشور نیز به آن افزوده شد.

چند ماه پیش، ژنرال آمریکایی کنت مکنزی (General Kenneth F. McKenzie)، فرمانده سنتکام (CENTCOM)، به‌درستی یادآور شد که حکومت ایران، مانند همه دیکتاتوری‌های زیر‌ فشار، «خطرناک‌تر از گذشته شده است». وضعیت کنونی اقتصادی و سیاسی ونزوئلا، با تفاوت‌هایی نه‌چندان عمده، در ایران تکرار‌پذیر است؛ به این معنی که با وجود تحریم‌های آمریکا، حکومت می‌تواند فقر عمومی را در جامعه سرشکن کند و با توسل به خشونت در مقابله با نارضایتی‌ها و ناراضیان و به نمایش گذاشتن اقلیت طرفدار به‌جای اکثریت ناراضی، همچنان به حیات سیاسی‌اش ادامه دهد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

اگه کرونا نبود مطمئنا مردم بعد عید با این وضعیت اقتصادی قیام می‌کردند همونطور که میدونید به صورت پراکنده کارهایی انجام شده ولی شک نکنید کرونا به نفع ج ا شد و عمر ننگین این رژیم رو چند صباحی تمدید کرد

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

آیا ممکن است بدون داشتن مدرک به جرم تجاوز به کسی حکم اعدام بدهند؟
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

آیا بغداد آسان‌ترین راه را برگزیده است؟اعتمادآنلاین بررسی می‌کند: 🔸آیا بغداد آسان‌ترین راه را برگزیده است؟ 🔹تاثیرات بحران نفتی-کرونایی که کشورهای صادرکننده نفت بدان دچار شده‌اند واضح‌تر از آن است که در مورد تبعات آن بر اقتصاد این کشورها سخن بیشتری گفته شود. اینجا_بخوانیم👇
منبع: EtemadOnline - 🏆 9. / 59 ادامه مطلب »

آیا ترامپ می‌تواند توئیتر را به نقض اصل آزادی بیان متهم کند؟«رئیس جمهور هیچ درک و نگرانی نسبت به آزادی بیان را ندارد. هسته مرکزی اصل آزادی بیان تضمین موانعی در برابر دولت برای محدود کردن آزادی ابراز عقیده و بیان است.» نه بله دقيقا ميتونه و كار درستي هم ميكنه در فیس بوک که آزادی بیانی وجود ندارد .
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

بررسی ادعای کبری خزعلی؛ آیا ۹۲ هزار زن طی ۳ ماه گذشته سقط جنین کرده‌اند
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

آیا فوتبال بوندس‌لیگا بدون تماشاگر هنوز جذاب است؟ • گفت‌وگو با کوروش بازیار | DW | 28.05.2020سومین هفته بازی‌های فوتبال بوندس‌لیگای آلمان پس از توقت ۹هفته‌ای ناشی از بحران کرونا نیز دنبال شد. وضعیت جذابیت و کیفیت مسابقات بدون تماشاگر به چه صورت است؟ آیا فوتبال‌دوستان آلمان از چنین فوتبالی راضی هستند؟
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »

آیا فعالان کارگری هفت‌تپه می‌توانند به خاطر بازداشت و شکنجه اعاده حیثیت کنند؟
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »