آیا فرایند جانشینی «حاجتی» در شورای شهر شیراز قانونی است؟

27/05/1398 10:45:00 ق.ظ

عضو کانون وکلای استان فارس: نامه‌ فرمانداری به شورا برای تعیین و معرفی جانشین مهدی_حاجتی دارای ایراداتی است. از جمله اینکه با توجه به «انصراف» علی راستگو، محمدتقی تذروی به شورا معرفی شده است، در حالی که اصلا در قانون چیزی به نام انصراف نداریم.

شیراز-ایرنا- با زندانی شدن صاحب کرسی سیزدهم شورای شهر شیراز، تکاپو برای تعیین جانشین وی با پرسش‌هایی همراه بوده است که یکی از آنها این است: آیا روال قانونی جانشینی مهدی حاجتی طی شده است؟ در بخشی از این نامه نوشته شده بود که غیبت حاجتی در جلسات شورا به دو ماه نرسیده و از این رو، نباید...

در بخشی از این نامه نوشته شده بود که غیبت حاجتی در جلسات شورا به دو ماه نرسیده و از این رو، نباید جانشین وی معرفی شود. دستغیب پس از دریافت این نامه گفت: فرمانداری شیراز پاسخ نامه درخواست تعویق مراسم معارفه محمدتقی تذروی عضو علی البدل شورای شهر شیراز را ارائه داد و با این درخواست، موافقت کرد و به همین دلیل آئین معارفه تذروی از دستور کار جلسه ۲۳ مردادماه جاری خارج شد.

دستغیب پیش‌از این گفته بود که رسانه‌ای کردن موضوع به حل موضوع کمکی نمی‌کند اما توئیت یکی از بستگان حاجتی حاکی از آن بود که انتظارات از دستغیب به عنوان رئیس شورا بیش از آنچه انجام شده، بوده است. برخی کارشناسان در گفت و گو با ایرنا برگزاری مراسم معارفه عضو سوم علی‌البدل شورای شهر شیراز را به واسطه طی‌نشدن فرایند جانشینی مغایر با قانون می‌دانند و برای این ادعای خود نیز بند و ماده قانونی ارائه می‌دهند. آنها می‌گویند که عضو دوم علی‌البدل باید ابتدا در شورا حاضر شود و استعفای وی مطرح شود و بعد در صورت طی فرایند قانونی، درباره حضور نفر سوم تصمیم‌گیری شود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایرنا »

توسعه ناسیونالیستی و توسعه میهن‌دوستانه | حمزه نوذری

ناسیونالیسم بیش از هر ایدئولوژی دیگری قدرت ایجاد شور و هیجان در جامعه دارد و تاریخ نشان داده است که می‌تواند تبدیل به یک نیروی قوی شود. ناسیونالیسم با ایجاد غیریت‌سازی و یکدست‌سازی نیرو‌ها و همگن‌کردن آنها تقویت می‌شود که در این میان تکثرها و تنوع‌ها نادیده انگاشته یا طرد می‌شود. اما ناسیونالیسم همان میهن‌دوستی نیست. ویرولی در کتاب «برای عشق به میهن» بین این‌ دو تمایز قائل است. او در این کتاب مدعی است که می‌توان میهن‌دوست بود، اما به دامن ناسیونالیسم نیفتاد. می‌توان دغدغه میهن داشت و دل‌نگران وطن بود، اما ایدئولوژی ناسیونالیستی را نپذیرفت. میهن‌دوستی و ناسیونالیسم دو جهان متفاوت را ترسیم می‌کنند. در رویکرد ناسیونالیستی، هرچه مربوط به میهن است، با همه ضعف‌ها و کاستی‌هایش پذیرفته و چه‌بسا پرستیده می‌شود؛ درحالی‌که در وطن‌دوستی، برای عشق به وطن باید با ناکارآمدی و نادرستی‌های موجود در وطن مبارزه کرد؛ چون وطن‌ برای ما مهم است و نباید از ناعدالتی‌ها و ناآزادی‌های موجود در آن چشم‌پوشی کرد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

عضو کانون وکلای استان فارس: تذروی بعنوان جایگزین مهدی_حاجتی و عضو اصلی شورا معرفی شده اما طبق قانون باید عضو علی‌البدل به ترتیب بیشترین آراء بعنوان جانشین در جلسات شرکت کند و چنانچه عضویت عضو اصلی سلب نشده باشد و بازگردد، می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد.

آیا ممکن است نام وهویت شاهدان یک پرونده مخفی بماند؟

آیا مردان هدف اصلی آزار جنسی در عراق هستند؟یک نظرسنجی بی‌بی‌سی از جهان عرب نتیجه‌ غیرمنتظره‌ای را در عراق نشان داد. مردها بیشتر از زنان آزار جنسی زبانی و تجاوز جنسی فیزیکی تجربه کرده‌اند. آیا واقعا می‌تواند این طور باشد؟

آیا آمریکا می‌تواند گریس 1 را توقیف کند؟یک کارشناس ارشد مسائل سیاست خارجی اظهار کرد: این احتمال وجود دارد که دولت آمریکا - مطابق توافقاتی که احیاناً با دولت جبل الطارق دارد -تلاش کند حکم دادگاه داخلی خود را در نظام حقوقی جبل الطارق و دادگاه آن به «شناسایی» و تصویب برساند و از این طریق، با طی کردن روند دادرسی مختص به «احکام خارجی»، کنترل کشتی گریس 1 (آدریان دریا) را در دست بگیرد.

آیا دولت وظیفه‌ای برای حل بحران مدارس کپری و محروم ندارد؟

چرا ترامپ می‌خواهد گرینلند را بخرد؟ آیا این کار شدنی است؟گرینلند از آن جاها نیست که در یک روز معمولی اسمش در رسانه‌ها تکرار شود. اما گزارش روز جمعه وال‌استریت ژورنال درباره تمایل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به خرید گرینلند موجب شد تا همه نگاه‌ها متوجه این جزیره یخ‌زده شمالگان شود. گرینلند چه اهمیتی دارد؟ آیا ترامپ می‌تواند گرینلند را بخرد؟

آیا 'نظام چندلایه تامین اجتماعی' فقط یک پارادایمِ تبلیغاتی است؟ / «چندلایگی» یعنی بیمه تکمیلی رایگان برای برخی شاغلان و حمایت کامل و تمام‌قد از معلولانآیا می‌توان به استقرار نظام چندلایه تامین اجتماعی در یک بازه زمانی کوتاه مثلاً تا سال ۱۴۰۰ امید بست یا این نظام، قرار است صرفاً تکلیفی بالادستی باقی بماند که هر بار، فقط بر لزوم پیاده‌سازی و اجرای آن تاکید می‌شود، بدون اینکه کوچکترین قدمی در جهت استقرار آن برداشته شود؟!