آیا نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران برای مدیریت کرونا برنامه‌ای دارند؟

17/03/1400 03:42:00 ب.ظ

آیا نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران برای مدیریت کرونا برنامه‌ای دارند؟ گزارش مسعود سالاری massoudsalari را در وب‌سایت یورونیوز بخوانید🔽

به طور کلی نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ گویی دارند در شرایطی عادی بدون بحران سلامت از ترمیم اقتصادی سخن می‌گویند و اصولا کرونا را تمام شده می‌انگارند. این در حالی است که با ورود جهان به دومین سال همه‌گیری کرونا از چند ماه پیش، اقتصاد کشورها هنوز هم...

این در حالی است که با ورود جهان به دومین سال همه‌گیری کرونا از چند ماه پیش، اقتصاد کشورها هنوز هم شدیداً تحت تأثیر این بحران عظیم قرار دارد و موضوع مدیریت این بیماری این روزها از تعیین‌کننده‌ترین اهرم‌ها در سرنوشت رقابت‌های سیاسی در جهان است.

در برخی کشورها مانند بریتانیا و اسرائیل که در ماه‌های اخیر سیاست‌های موفقی را در زمینه واکسیناسیون همگانی اجرا کرده‌اند، احزاب حاکم امکان این را نیز یافته‌اند تا از این موضوع برای تبلیغات سیاسی داخلی به ویژه در رقابت‌های انتخاباتی بهره بجویند. در برخی دیگر از کشورها مانند هند و آلمان، احزاب و گروه‌های مخالف از سوء مدیریت بحران سلامت، به عنوان اصلی‌ترین اهرم انتقاد علیه دولت استفاده می‌کنند.

در حالی که اقتصاد تحریم‌زده ایران با تعطیلی اجباری بخش‌های زیادی از فعالیت‌های تجاری و نبود امکان توسعه بازرگانی بین‌المللی بیش از هر زمان دیگری آسیب‌پذیر شده است، نامزدهای انتخابات ۱۴۰۰ گویی دارند در شرایطی عادی بدون بحران سلامت از ترمیم اقتصادی سخن می‌گویند و اصولا کرونا را تمام شده می‌انگارند. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews فارسی »

تحولات ایران و جهان؛ وکیل دونالد ترامپ: به موکلم در جلسه دادگاه دستبند زده نخواهد شد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران و جهان در روز جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ برابر با ۳۱ مارس ۲۰۲۳ را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

massoudsalari اره صد در صد مديريت دارن. بهترين مديريت همون دعا خونده، از چندتا كانديدى كه تحصيلات حوزوى دارن بهتر از اين انتظار نبايد داشت massoudsalari برادر مسعود مگر توی یورونیوز کار میکنه؟ زمانی که خانم فررو والدنر در جلسه ای که در بروکسل با ما داشت از افتتاح زبان فارسی یورو نیوز گفت هیچوقت فکر نمی کردم برادر مسعود بره اونجا. فکر می کردم اول خودم برم 😋

راستی آزمایی اظهارات کاندیداهای انتخابات؛ نامزدهای ریاست جمهوری چند کلاس سواد دارند؟بعد از بحث‌ها در نخستین مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری در خصوص مدارک تحصیلی نامزدهای حاضر در انتخابات ۱۴۰۰، حالا این پرسش مطرح شده که هر یک از این نامزدها چه مدرک تحصیلی دارند و چگونه و کجا درس خوانده‌اند؟ Ecologic_Rojava's account has been withheld in Turkey in response to a legal demand. Learn more.

در مناظره‌های انتخاباتی از تحریم‌ها و کرونا سوالی پرسیده نشدنامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تحریم‌های آمریکا علیه ملت ایران و شیوع بیماری کرونا را دو مساله مغفول مانده در مناظره‎‌های انتخاباتی عنوان کرد. ابراهيم_رئيسی_جلاد رئيسي_بيسواد کشتار۶۷ دهه۶۰ خامنه_اي_كفتار نه‌_به‌_جمهوری‌_اسلامي راي_بي_راي

چرا مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ایران در این دوره بحرانی است؟نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌های رسمی و ادعاهای مقام‌های دولتی نشان می‌دهد که سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران با چالش کاهش قابل توجه مشارکت عمومی در مقایسه با دوره‌های پیشین این انتخابات مواجه شده؛ چنان که با ادامه روند فعلی بعید نیست که از این حیث تاریخ‌ساز شود. بخاطر این است که ۴۲ سال هست که مردم ایران به این حکومت نه بزرگ گفته اند و دارند نشان میدهند اما این غرب و سیاست کثیف مماشات بود که این جانیان را با گفتگوی تمدنها و سباست شکست خورده انتقادی تا به امروز سرپا نگه داشته راى_من_سرنگونى یک جوری از مشارکت پایین انتخابات ایران حرف می زنی که کسی نداند خیال می کند مشارکت در انتخابات کشورهای اروپایی نزدیک صد در صده من_رای_میدهم فریب دروغ های نظام‌توتالیتر را نخورید... در خوش بینانه ترین حالت، به ده ددرصد هم‌نخواهد رسید. از جمهوری دروغگویان، سراغ راست نگیرید!

اینفوگرافی| پرتکرارترین کلمات نامزدهای ریاست جمهوری در مناظره اولچه کسی تمرکز بر چه چیزی داشت؟ شاید بتوان از طریق شمارش تعداد کلمات بیان شده توسط نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری 1400، به برخی نکات آن‌ها پی برد.

پاسخ رئیسی به سوالات مناظره اقتصادیپاسخ رئیسی به سوالات مناظره اقتصادی: *برخی مجوزها برای تولید تبدیل به مانع شده است *باید صدور مجوزها پسینی شود و تسهیل کند *جذابیت برای تولید را برایشان ایجاد کنیم و از آن طرف جذابیت امور اقتصادی غیرمولد را بکاهیم *باید نقدینگی به طرف تولید برود

پاسخ ابراهیم رئیسی به سوالات مناظره اقتصادیرئیسی: *من از جوانان و بچه‌ها می‌پرسم، وقتی دارید در اینترنت گیم بازی می‌کنید چند بار حال شما گرفته می‌شود؟ *من خودم صفحه دارم و دو میلیون فالوئر دارم و مسائل از این طریق به من می‌رسد *باید کار بسیاری شود *حق خانم‌ها ضایع می‌شود حتی خانم‌های خانه‌دار ای کاش میشد سوالهای مردم رو هم ازشون بپرسین مثلا اینکه یه طناب خوب چه خصوصیاتی باید داشته باشه و خودشون طناب مصرفیشون رو از کجا تهیه میکنن.