آوارگی زلزله‌زدگان سی‌سختی پس از ۸ ماه/ سرمای پاییز زلزله‌زدگان سی‌سختی را از پا در‌آورد

17/07/1400 11:18:00 ق.ظ

ایلنا از کهگیلویه و بویر احمد گزارش می‌دهد؛ آوارگی زلزله‌زدگان سی‌سختی پس از ۸ ماه/ سرمای پاییز زلزله‌زدگان سی‌سختی را از پا در‌آورد

نزدیک به ۸ مه پیش زلزله‌ای در مقیاس پنج و شش دهم ریشتر، شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا در استان کهگیلویه و بویراحمد را به همراه برخی از روستاهای اطراف و حتی شهر یاسوج مرکز این استان لرزاند و به سه هزار و 700 واحد از منازل مسکونی خسارت وارد کرد. با گذشت حدود هشت ماه از وقوع آن زلزله تخریب‌گر اما روند ساخت منازل مسکونی اکنون و در آستانه سرمای سوزناک قله های دنا رضایت بخش نیست و سرمای زودرس هم فرارسیده است.

ناکافی بودن تسهیلات حتی برای واحد‌های 80 متری مدنظر بنیاد مسکن، آزاد‌سازی قطره چکانی تسهیلات، پرداخت نشدن تسهیلات به بخش کشاورزی، امهال نشدن تسهیلات بخش‌های زیان دیده، بر زمین ماندن مطالبات شهرداری از بنیاد مسکن، بلاتکلیفی خانه‌های تخریبی مشمول کمیسیون ماده پنج و محروم ماندن خانه‌های تخریب شده خارج از محدوده شهر از مشکلات اساسی کنونی سی سخت پس از زلزله است.

"هادی دوستانی"،از پرداخت نشدن 185 میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و سایر تسهیلات که قرار بود به زلزله زدگان پرداخت شود و البته بسیاری از زلزله زدگان دریافت نکرده اند هم خبرداد. "عبدالصمد رضایی"، فعال سیاسی و اجتماعی شهرستان دنا در خصوص وضعیت شهر زلزله زده سی سخت هم با بیان اینکه این روزها دغدغه مردم شهر سی سخت زیاد شده است، اظهارداشت: برای احداث منازل مسکونی زلزله زدگان سی سختی با تغییر دولت ها خللی ایجاد شده که دولت سیزدهم باید شتاب دوچندان تری نسبت به ساخت و ساز واحدهای مسکونی در این شهر از خود نشان دهد.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »
Loading news...
Failed to load news.

شرکت آلمانی آبجویی ابداع کرد که در خانه و با ترکیب پودر و آب درست می‌شود

با نزدیک شدن فصل تابستان و گرمای هوا، بازار فروش آبجو بار دیگر رونق گرفته است. اکنون یک شرکت آلمانی می‌گوید با آبجوسازی در خانه می‌خواهد این صنعت را متحول کند. ادامه مطلب >>

نگاهی به زندگی و آثار عبدالرزاق گورنه؛ پناهنده‌ای از آفریقا که نوبل ادبیات را بردعبدالرزاق گورنه در یکی از اولین مصاحبه‌های خود، از اروپا خواست تا نگاهش را درباره پناهندگان آفریقایی تغییر دهد و این را درک کند که «آنها هم چیزهایی برای ارائه کردن دارند... آنها با دستان خالی به اینجا نمی‌آیند و در میانشان افراد با استعداد و پرانرژی زیادی وجود دارد».

اسکوچیچ: الان زمان خوشحالی نیست/ با اخراج شجاع باید یکی از 'دست‌هایم' را قطع می‌کردمسرمربی تیم ملی فوتبال ایران از پیروزی برابر امارات راضی است. او با این حال تاکید کرد که اکنون زمان خوشحالی نیست چرا که بازی حساس برابر کره جنوبی در پیش است. یعنی واقعا عکس بهتری نبود برای خبر بزارین که خداقل چشم اسکوچیچ باز باشه؟

قوی‌ترین دستگاه ام‌آر‌آی جهان نخستین تصاویر خود را از یک کدو تنبل گرفتدانشمندان به تازگی یک دستگاه ام‌آر‌آی پزشکی ساخته‌اند که می‌گویند قوی‌ترین در نوع خود در جهان به شمار می‌رود.

سیرالئون مجازات اعدام را از قانون خود حذف کردبیو روز جمعه اعدام را مجازاتی «غیرانسانی» خواند و گفت: «ما امروز به عنوان یک ملت، وحشت گذشته‌های خشن را از خود دور کردیم. ما امروز اعتقادمان به قداست حیات را ثابت کردیم.»

آمریکا چند شرکت‌ ایرانی را از فهرست تحریم‌ها خارج کرد | DW | 08.10.2021وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد برخی از شرکت‌های ایرانی از جمله گروه صنعتی ماموت را از لیست تحریم‌های خود خارج کرده است. 'صنایع ماموت' قبلا متهم شده بود که در تولید موشک‌های بالستیک به ایران کمک می‌کند. 👏👏👏👏 آیا سازش در راه است؟ قربون دست نونوایی سرکوچه ما روهم از تحریم خارج کن بایدن کوری

نخستین ملاقات آمریکایی‌ها با طالبان پس از خروج نظامی از افغانستانوزارت خارجه آمریکا در عین حال تاکید کرده که دیدار در دوحه به هیچ وجه به این معنا نیست که ایالات متحده رژیم طالبان در افغانستان را به رسمیت می شناسد. حقیقتاً انسان‌های نخستین شرف داشتند و اینها از نخستین بودن فقط ظاهرش رو دارن. 😡