آموزش مجازی؛ زنگ خطر کم‌سوادی کودکان | DW | 12.06.2021

22/03/1400 12:51:00 ب.ظ

با تعطیلی مدارس، آمار ترک تحصیل، ازدواج و کار کودکان بالاتر رفته است. معاون وزارت بهداشت می‌گوید گروهی از دانش‌آموزان کلاس دوم خواندن را یاد گرفته‌اند اما نوشتن بلد نیستند. او خواهان خرید واکسن چینی برای کودکان شده است.

با تعطیلی مدارس، آمار ترک تحصیل، ازدواج و کار کودکان بالاتر رفته است. معاون وزارت بهداشت می‌گوید گروهی از دانش‌آموزان کلاس دوم خواندن را یاد گرفته‌اند اما نوشتن بلد نیستند. او خواهان خرید واکسن چینی برای کودکان شده است. او افزوده که در خصوص دانشجویان نگرانی زیادی وجود ندارد زیرا آنها بالغ هستند و ابزارها و تجهیزات...

او افزوده که در خصوص دانشجویان نگرانی زیادی وجود ندارد زیرا آنها بالغ هستند و ابزارها و تجهیزات موجود هم به انها اجازه می‌دهد دروس را به هر ترتب به شکل مجازی بگذرانند اما برای دانش آموزان به خصوص در دوره ابتدایی باید تصمیم جدی گرفت.

معاون بهداشت وزیر بهداشت یادآور شده که مشکلات اجتماعی با بسته بودن مدارس تشدید شده‌اند؛ از جمله آن که تعداد کودکان کار بیشتر شده و آمار ترک تحصیل و ازدواج در سنین پایین نیز بالاتر رفته است. او با اذعان به دشواری جبران این آسیب‌ها، برنامه‌ریزی برای آغاز آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها را اولویت دولت خوانده است.

واکسیناسیون عمومی در اغما علیرضا رئیسی وضعیت واکسیناسیون در ایران را که عملا متوقف شده است، به"بدعهدی‌‌ها" نسبت داده و گفته است: روی خارجی‌ها نمی‌توان خیلی حساب باز کرد اما در هفته آینده مبحث ورود واکسن داخلی را خواهیم داشت.» headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

چرا چیزی که گران شده دیگر ارزان نمی‌شود؟

به زبان ساده، چسبندگی قیمت به وضعیتی گفته می‌شود که «قیمت اسمی» کالاها در برابر متغیرهای کاهشی اقتصاد کلان مقاومت می‌کنند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

هشدار سازمان ملل؛ آمار کودکان کار بطور قابل توجهی افزایش یافته استدر آغاز سال ۲۰۲۰ میلادی ۱۶۰ میلیون کودک مجبور به کار اجباری بودند که ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر بیشتر از آماری است که چهار سال پیش از این به دست آمده بود.

یونیسف: شمار کودکان کار پس از ۲۰ سال بار دیگر افزایش یافته استیونیسف: شمار کودکان کار پس از ۲۰ سال بار دیگر افزایش یافته است صندوق کودکان ملل متحد اعلام کرد که شمار کودکان کار برای اولین بار در دو دهه گذشته افزایش یافته و همه‌گیری ویروس_کرونا نیز ممکن است میلیون‌ها کودک دیگر را وادار به کار کند این مشکلات از خاطر همین ویروس چینی است

چین برای دستیابی به ایمنی ۸۰ درصدی تا پایان سال به دنبال واکسیناسیون کودکان استمسئولان بهداشتی چین هفته گذشته با تزریق واکسن «سینوواک» به کودکان سه تا ۱۷ ساله موافقت کردند. هرچند هنوز زمان آغاز تزریق واکسن «کووید ۱۹» به کودکان چینی اعلام نشده است اما انتظار می‌رود که دهها میلیون کودک در این کشور واکسینه شوند.

همتی: قهر با انتخابات فرصت دادن به افرادی است که زنان و جوانان را محدود می‌کنندکاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر با انتخابات قهر کنید زمین بازی در اختیار کسانی خواهد بود که محدودیت‌های زیادی برای زنان و جوانان ایجاد خواهند کرد. بله، بله در دروانی که شما بودید قیمت ارز گل و بلبل بود و ریال بالا ترین ارزش خودش رو داشت همتی_دولت_سوم_روحانی راست میگه ولی خودش و طیفش هم چیز جذابی برای مردم ندارند همتی درست می گوید و آرا او نیز رشد چشمگیری داشته است اما ما هنوز دلیل تعلل نخبگان از او را نمی دانیم.

جو بایدن سیزدهمین رئیس جمهوری آمریکا است که با ملکه الیزابت ملاقات می‌کندجو بایدن سیزدهمین رئیس جمهوری آمریکا است که با ملکه الیزابت ملاقات می‌کند ملکه الیزابت در دوران ۷۰ ساله سلطنت خود، غیر از لیندون جانسون که به انگلستان سفر نکرد، با تمامی روسای جمهوری آمریکا ملاقات کرده است ⬇️بیشتر بخوانید: What about it? He is going to visit the head of all evils. که چی

کودکان ادلب خواستار بازگشت به مدرسه تخریب شده توسط نیروهای اسد هستندکودکان اردوگاه ابرار در حومه استان ادلب سوریه خواستار بازگشت به مدرسه خود که در حمله موشکی دو روز قبل نیروهای رژیم اسد تخریب شد، هستند. - خبرگزاری آناتولی