آمریکا: ایالت‌ها آماده توزیع واکسن کرونا در اواخر ماه اکتبر باشند

13/06/1399 08:38 ق.ظ

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC) در نامه‌ای به مقامات بهداشتی ایالت‌های مختلف این کشور از آن‌ها خواسته است آماده توزیع واکسن احتمالی ویروس کرونا در اواخر ماه اکتبر باشند.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC) در نامه‌ای به مقامات بهداشتی ایالت‌های مختلف این کشور از آن‌ها خواسته است آماده توزیع واکسن احتمالی ویروس کرونا در اواخر ماه اکتبر باشند. این اولین بار است که این نهاد بلندپایه بهداشتی آمریکا زمانی دقیق برای برنامه توزیع واکسن اعلام می‌کند.

معین کردن تاریخ از آن لحاظ اهمیتی سیاسی پیدا کرده است که چنین تحولی در صورت تحقق، تنها چند روز قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواهد بود.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور فعلی این کشور در پی انتخاب مجدد است و منتقدان ابراز نگرانی کرده‌اند که ممکن است او مقامات بهداشتی فدرال را برای توزیع سریع‌تر واکسن تحت فشار قرار داده باشد. در نامه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا که نسخه‌ای از آن به رویت رسانه‌های آمریکایی رسیده، ضمن دستورالعملی از مقامات بهداشتی ایالت‌ها خواسته شده است تا مراکز پخش واکسن را تدارک ببینند و مقررات توزیع را پیشاپیش تسهیل کنند.

یک سخنگوی این نهاد به خبرگزاری رویترز گفت: «سازمان به منظور برنامه‌ریزی اولیه برای توزیع محدود احتمالی واکسن در ماه اکتبر و نوامبر با ایالت‌ها مکاتبه کرده است.» مقام آمریکایی: تولید واکسن کرونا را از اواخر تابستان آغاز می‌کنیم headtopics.com

نشریه نیویورک‌ تایمز پیشتر گزارش داده بود که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا با مقامات بهداشتی ۵۰ ایالت و چندین شهر نامه‌نگاری کرده‌ است.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

دستور دولت آمریکا برای آماده شدن مراکز توزیع واکسن کرونا تا ۱۱ آباندولت آمریکا از فرمانداران ایالت‌های این کشور خواسته است تا ۱۱ آبان (اول نوامبر) به سرعت مراکز مورد نظر خود را برای توزیع واکسن کرونا آماده کرده و موانع احتمالی موجود برای توزیع‌کنندگان را از هم‌اکنون برطرف کنند.

ترامپ در آستانه سفر به کنوشا: پلیس آمریکا در لحظه حساس «بازی گلف» قرار دارددونالد ترامپ روز دوشنبه در گفتگو با شبکه خبری فاکس نیوز شدت بالای خشونت‌های اعمال شده توسط برخی ماموران پلیس این کشور را در مواجهه با اعتراض‌های خیابانی، به موقعیت گلف‌بازی تشبیه کرد که در چند قدمی سوراخ ممکن است با ضربه‌ای بیش از حد محکم دچار لغزش شود.

ترکیه: اقدام آمریکا در ضربه زدن به شرایط صلح در تضاد با روح هم‌پیمانی استترکیه: اقدام آمریکا در ضربه زدن به شرایط صلح در تضاد با روح هم‌پیمانی است وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرد که اگر ایالات‌متحده درباره تصمیم خود در لغو تحریم تسلیحاتی بخش یونانی نشین قبرس تجدید نظر نکند، اقدام متقابل انجام خواهد داد.

تصاویری از آخرین تظاهرات ضدنژادپرستی در پورتلند آمریکاابتدای هفته جاری در حاشیه این تظاهرات و در پی درگیری میان معترضان به نژادپرستی با هواداران یک گروه منتسب به جریان راست افراطی یک نفر به ضرب گلوله کشته شد.

شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به 187 هزار و 825 نفر رسیدشمار قربانیان ویروس‌کرونا در آمریکا به 187 هزار و 825 نفر رسید

شکافی جدید در شورای امنیت؛‌ آمریکا مقابل ۱۴ عضو دیگر از وتو استفاده کردسفیر آمریکا در سازمان ملل در مورد قطعنامه پیشنهاد شده دربارۀ سرنوشت جنگجویان افراط‌ گرای خارجی گفت که کشورهای اروپایی همانند موضوع ایران ترجیح می‌دهند تا «تهدید جدی» جنگجویان افراط ‌گرا را نادیده بگیرند.