صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده بر همین اساس شرکت «پیور سیرکِل» چین را، که به استفاده از زندانیان در چین برای تولید محصول شیرینکننده غذایی اِستِویا متهم شده است، مبلغ ۵۷۵ هزار دلار آمریکا جریمه کرد.
جریمه اعمال شده بر شرکت پیور سیرکل، یکی از رشته اقداماتی است که توسط این نهاد دولتی آمریکایی در طول یک سال اخیر در راستای مبارزه با استفاده از نیروی کار اجباری در کشورهای مختلف جهان انجام شده است. از سپتامبر ۲۰۱۹، اداره گمرک آمریکا ۱۱ بخشنامه یا ضربالاجل قانونی را در مورد واردات کالاهای تولید شده توسط نیروهای کار اجباری به ایالات متحده صادر کرده، که چهار مورد با شرکتهای چینی مرتبط بوده است.
برندا اسمیت، کمیسر اجرایی اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «این اداره فدرال با هوشیاری کامل بر زنجیره تامین محصولات وارداتی نظارت میکند تا از ورود کالاهای تولید شده توسط نیروی کار اجباری، جلوگیری کند.» headtopics.com
صدای آمریکا – اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اوایل ماه جاری اولین مورد جریمه برای کالاهای ساخته شده با استفاده از نیروی کار اجباری را تحت یک قانون نظارت بر تجارت مصوب سال ۲۰۱۵ اعمال کرد.
اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده بر همین اساس شرکت «پیور سیرکِل» چین را، که به استفاده از زندانیان در چین برای تولید محصول شیرینکننده غذایی اِستِویا متهم شده است، مبلغ ۵۷۵ هزار دلار آمریکا جریمه کرد.
جریمه اعمال شده بر شرکت پیور سیرکل، یکی از رشته اقداماتی است که توسط این نهاد دولتی آمریکایی در طول یک سال اخیر در راستای مبارزه با استفاده از نیروی کار اجباری در کشورهای مختلف جهان انجام شده است.
از سپتامبر ۲۰۱۹، اداره گمرک آمریکا ۱۱ بخشنامه یا ضربالاجل قانونی را در مورد واردات کالاهای تولید شده توسط نیروهای کار اجباری به ایالات متحده صادر کرده، که چهار مورد با شرکتهای چینی مرتبط بوده است.
برندا اسمیت، کمیسر اجرایی اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «این اداره فدرال با هوشیاری کامل بر زنجیره تامین محصولات وارداتی نظارت میکند تا از ورود کالاهای تولید شده توسط نیروی کار اجباری، جلوگیری کند.»
خانم اسمیت تاکید کرد: «استفاده از نیروی کار اجباری تنها یک مسئله جدی حقوق بشر نیست. این کار مانع رقابت عادلانه در تولید در سطح جهان است، و آمریکا مصمم است از ورود کالاهای ساخته شده توسط کارگران اجباری جلوگیری کند.»