آمریکا یک شرکت چینی را بابت تولید کالا با استفاده از نیروی کار اجباری جریمه کرد

09/06/1399 11:35 ب.ظ

🔺آمریکا یک شرکت چینی را بابت تولید کالا با استفاده از نیروی کار اجباری جریمه کرد ⚡️اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اولین مورد جریمه برای کالاهای ساخته شده با استفاده از نیروی کار اجباری را تحت یک قانون نظارت بر تجارت مصوب سال ۲۰۱۵ اعمال کرد.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده بر همین اساس شرکت «پیور‌ سیرکِل» چین را، که به استفاده از زندانیان در چین برای تولید محصول شیرین‌کننده غذایی اِستِویا متهم شده است، مبلغ ۵۷۵ هزار دلار آمریکا جریمه کرد.

جریمه اعمال شده بر شرکت پیور سیرکل، یکی از رشته اقداماتی است که توسط این نهاد دولتی آمریکایی در طول یک سال اخیر در راستای مبارزه با استفاده از نیروی کار اجباری در کشورهای مختلف جهان انجام شده است. از سپتامبر ۲۰۱۹، اداره گمرک آمریکا ۱۱ بخشنامه یا ضرب‌الاجل قانونی را در مورد واردات کالاهای تولید شده توسط نیروهای کار اجباری به ایالات متحده صادر کرده، که چهار مورد با شرکت‌های چینی مرتبط بوده است.

برندا اسمیت، کمیسر اجرایی اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «این اداره فدرال با هوشیاری کامل بر زنجیره تامین محصولات وارداتی نظارت می‌کند تا از ورود کالاهای تولید شده توسط نیروی کار اجباری، جلوگیری کند.» headtopics.com

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

واردات نفت چین از ایران ۸۲ درصد کاهش و از آمریکا ۳۱ درصد افزایش یافتگزارش آماری گمرک چین از کاهش ۸۲ درصدی واردات رسمی نفت ایران در ۷ ماه نخست سال جاری میلادی در مقابلِ رشد ۳۱ درصدی صادرات نفت آمریکا به این کشور حکایت دارد.

هند رکورد جهانی بیشترین موارد جدید بیماری کووید۱۹ در یک روز را شکست🔺هند رکورد جهانی بیشترین موارد جدید بیماری کووید۱۹ در یک روز را شکست ⚡️هند روز یکشنبه ۹ بیش از ۷۸ هزار مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ تنها در یک شبانه روز را گزارش داد که بالاترین افزایش روزانه موارد ابتلا در یک کشور از زمان آغاز همه‌گیری کرونا است.

جنجال انتشار داستان و تصویر یک نماینده فرانسوی در شمایل یک بردهانتشار تصاویر دنیل اوبونو، نماینده پارلمان فرانسه در شمایل یک برده و داستانی تخیلی درباره او در دوران برده داری در مجله محافظه‌کار ولور اکتول (Valeurs Actuelles) به یک جنجال سیاسی بزرگ در فرانسه بدل شده است.

اقدام عجیب درباره دروازه‌بان سابق/ پرسپولیس‌ بیش‌از یک میلیارد از قرارداد بیرانوند کسر کرداقدام عجیب درباره دروازه‌بان سابق پرسپولیس‌ بیش‌از یک میلیارد از قرارداد بیرانوند کسر کرد باشگاه پرسپولیس به خاطر نبودن بیرانوند در هفت بازی آخر لیگ برتر، بیش از یک میلیارد تومان از اصل قرارداد این بازیکن کسر کرده است.

آمریکا چهار شخص را به نقض تحریم‌های ایران متهم کردآمریکا چهار شخص را به نقض تحریم‌های ایران متهم کرد یک قاضی فدرال دو شهروند ایران و دو شهروند اندونزی را به ۱۹ فقره نقض تحریم‌های آمریکا با صادارات قطعات هواپیمایی از آمریکا به ایران متهم کرده است.

آمریکا ۳ سایت را به بهانه نقض تحریم‌ها علیه ایران مسدود کردآمریکا ۳ سایت را به بهانه نقض تحریم‌ها علیه ایران مسدود کرد وزارت دادگستری آمریکا از مسدود کردن سه سایت که واشنگتن مدعی است در ارسال سوخت از ایران به ونزوئلا دخیل بوده‌اند، خبر داد.

صدای آمریکا – اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اوایل ماه جاری اولین مورد جریمه برای کالاهای ساخته شده با استفاده از نیروی کار اجباری را تحت یک قانون نظارت بر تجارت مصوب سال ۲۰۱۵ اعمال کرد.

اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده بر همین اساس شرکت «پیور‌ سیرکِل» چین را، که به استفاده از زندانیان در چین برای تولید محصول شیرین‌کننده غذایی اِستِویا متهم شده است، مبلغ ۵۷۵ هزار دلار آمریکا جریمه کرد.

جریمه اعمال شده بر شرکت پیور سیرکل، یکی از رشته اقداماتی است که توسط این نهاد دولتی آمریکایی در طول یک سال اخیر در راستای مبارزه با استفاده از نیروی کار اجباری در کشورهای مختلف جهان انجام شده است.

از سپتامبر ۲۰۱۹، اداره گمرک آمریکا ۱۱ بخشنامه یا ضرب‌الاجل قانونی را در مورد واردات کالاهای تولید شده توسط نیروهای کار اجباری به ایالات متحده صادر کرده، که چهار مورد با شرکت‌های چینی مرتبط بوده است.

برندا اسمیت، کمیسر اجرایی اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «این اداره فدرال با هوشیاری کامل بر زنجیره تامین محصولات وارداتی نظارت می‌کند تا از ورود کالاهای تولید شده توسط نیروی کار اجباری، جلوگیری کند.»

خانم اسمیت تاکید کرد: «استفاده از نیروی کار اجباری تنها یک مسئله جدی حقوق بشر نیست. این کار مانع رقابت عادلانه در تولید در سطح جهان است، و آمریکا مصمم است از ورود کالاهای ساخته شده توسط کارگران اجباری جلوگیری کند.»