آغاز شمارش معکوس؛ طالبان: دولتی فراگیر معرفی می‌کنیم اما بدون حضور زنان

11/06/1400 07:00 ب.ظ

آغاز شمارش معکوس؛ طالبان: دولتی فراگیر معرفی می‌کنیم اما بدون زنان

رهبران طالبان وعده داده‌اند که دولت جدید افغانستان را تنها ظرف چند ساعت و نه چند روز دیگر اعلام کنند. همچنین مشخص نیست که آیا این دولت فراگیر با مشارکت نمایندگان ۱۳ گروه قومی ساکن در افغانستان شکل خواهد گرفت یا خیر.

اما دولت جدید افغانستان اگر به معنای واقعی فراگیر نباشد و موفق به جلب اعتماد جهانی نشود با چالش بزرگی در داخل مواجه خواهد شد چرا که به گفته سازمان ملل متحد، تقریبا نیمی از مردم افغانستان در حال حاضر برای زنده ماندن به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند و امنیت غذایی یک سوم از جمعیت این کشور نیز به دلیل خشکسالی، سیل و جنگ به خطر افتاده است.

به فیسبوک یورونیوز فارسی بپیوندید مایکل کوگلمن، معاون برنامه آسیا و معاون ارشد آسیای جنوبی در مرکز ویلسون در این خصوص به یورونیوز می‌گوید: «در افغانستان با روی کار آمدن حکومتی مواجه هستیم که هیچ تجربه‌ای در زمینه سیاستگذاری با هدف مدیریت بحران ندارد و بر همین اساس که جامعه بین‌المللی با بی‌اعتماد به آن، دسترسی افغانستان به منابع مالی را مسدود می‌کند.»

آقای کوگلمن خاطر نشان می‌کند که این مردم افغانستان هستند که بیشترین آسیب را از وضع موجود در این کشور خواهند دید.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

اگر این ها واقعا مزدور نیستن پس چرا چند روزه که پاکستانی ها کثيف در باره اوضاع افغانستان نشت برگزار میکنه وحکومت همه شملو میخاهن حکومت را فقد خود این ها قبول دارن نه مردم اگر کسی واقعا افغان باشه که نه خود شان نه هم حکومت شان قبول نداره دولت بدون زن ها به معنای خار بی گل … از غول دگه چی توقع داشته باشی 🐲

احتمالا طالبان با راهنمایی اربابشان غربیا درامورتخصصی دخالت نخواهندکردومثل آخوندهای ایران نخواهندکردکه تمام پستهای تخصصی را اشغال کنندو رهبرشان حتی درموردموضوعات پزشکی مثل واکسن دستورصادرکندوباعث این فجایع بشود با این سر وضع پشم و شپش دولت زیر اداره پینجاب به نوکری طالبان مزدور اعلان میشود این دولت قبیلوی هیچ گاه قابل قبول نخواهد بود

بودن زنان ؟ خب فرا گیریش در کجایش است؟

بازداشت امیرعباس آزرم‌وند؛ آغاز دور جدید بازداشت روزنامه‌نگاران

آغاز هفتاد و هشتمین جشنواره فیلم ونیز در غیبت سینمای ایران | DW | 01.09.2021جشنواره ونیز سال ۲۰۲۱ از اول تا یازدهم سپتامبر برگزار می‌شود و ۲۱ فیلم در بخش رقابتی اصلی آن به نمایش درمی‌آیند. سینمای ایران برای نخستین بار پس از ۹ سال نماینده‌ای در بخش رقابتی این جشنواره مهم بین‌المللی ندارد.

اروپا: حکومت طالبان را به رسمیت نمی‌شناسیمدر حالی که گروه طالبان برای رونمایی از حکومت جدید خود که در روزهای آینده زمام قدرت را به دست می‌گیرد، آماده می‌شود، بیشتر کشورهای جهان، به رسمیت شناختن پس چرا سکوت کرد آمریکا گذاشت طالبان وحشی به افغانستان برود چرا نمیشناسه دولت همه ملت است به استثنا چند غلام حالا زوده تجربه نشون داده که به رسمیت می‌شناسند و وارد تجارت و رابطه دیپلماتیک هم میشن فقط نیروگاه اتمی تأسیس کنند و تعدادی گروگان اروپایی بگیرند برای معامله

طالبان: چین در بازسازی افغانستان به ما کمک می‌کند

آمریکا: از تغییر رفتار و رویکردهای طالبان مطمئن نیستیممارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، گفت هنوز مشخص نیست که آیا گروه طالبان، بی‌رحمی‌ای که قبلا با آن شناخته می‌شد را، کنار گذاشته است یا خیر.میلی روز

رویارویی طالبان با دو چالش: تشکیل دولت و راه‌اندازی اقتصاد | DW | 01.09.2021قرار است تا دو روز دیگر طالبان دولت جدید خود را معرفی کنند. این در حالی است که ادارات و مراکز دولتی این کشور تعطیل هستند. از سوی دیگر، جابه‌جایی قدرت و عدم دسترسی طالبان به منابع مالی به تورم کنترل نشده دامن زده است. آقا اوج فاجعه اینجاست اینها زره پوش های آمریکایی صفرکیلومتر و حتی هلیکوپتر های خراب را دادن ایران. ایرانیها دردبیردمانی هستند که لنگه نداره، از اینجا می شه فهمید که ۵۰ساله ناوگان هرکولس،بوئینگ های افسانه ای ۷۰۷ اش،آلفا۳۲۰های هما مثل ساعت کارمی کنند، الاغ تر از طالبان گیرنمیاد و دولت المان هم به رسمیت میشناسه نگران نباشید همانها که آوردند راهنمایی و هدایتشان خواهند کرد باور نمیکنید از بابایشان دجال بزرگ امریکا بپرسید

هر چند آنها اطمینان داده‌اند که یک دولت فراگیر تشکیل خواهند داد اما یکی از چهره‌های ارشد این گروه پیشتر گفته بود که از زنان در مناصب رده بالای حکومتی استفاده نخواهد شد.

همچنین مشخص نیست که آیا این دولت فراگیر با مشارکت نمایندگان ۱۳ گروه قومی ساکن در افغانستان شکل خواهد گرفت یا خیر.

اما دولت جدید افغانستان اگر به معنای واقعی فراگیر نباشد و موفق به جلب اعتماد جهانی نشود با چالش بزرگی در داخل مواجه خواهد شد چرا که به گفته سازمان ملل متحد، تقریبا نیمی از مردم افغانستان در حال حاضر برای زنده ماندن به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند و امنیت غذایی یک سوم از جمعیت این کشور نیز به دلیل خشکسالی، سیل و جنگ به خطر افتاده است.

به فیسبوک یورونیوز فارسی بپیوندید

مایکل کوگلمن، معاون برنامه آسیا و معاون ارشد آسیای جنوبی در مرکز ویلسون در این خصوص به یورونیوز می‌گوید: «در افغانستان با روی کار آمدن حکومتی مواجه هستیم که هیچ تجربه‌ای در زمینه سیاستگذاری با هدف مدیریت بحران ندارد و بر همین اساس که جامعه بین‌المللی با بی‌اعتماد به آن، دسترسی افغانستان به منابع مالی را مسدود می‌کند.»

آقای کوگلمن خاطر نشان می‌کند که این مردم افغانستان هستند که بیشترین آسیب را از وضع موجود در این کشور خواهند دید.

هم‌رسانی این مطلب: