آخرین وضعیت «سرخک» در ایران / تدارک واکسیناسیون سریع‌تر اتباع خارجی

05/02/1401 07:43:00 ق.ظ

وزارت بهداشت: اگر کودک زیر ۵ سال دارید سریع‌تر واکسن سرخک او را بزنید

رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور، گفت: از خانواده‌ها می‌خواهیم اگر کودک زیر ۵ سالی دارند که تاکنون واکسن دریافت نکرده است، حتما سریع‌تر نسبت به واکسیناسیون فرزندشان اقدام کنند. واکسن‌نزده‌ها؛ عمده مبتلایان سرخک در کشور وی با بیان اینکه این حجم بالای موارد ابتلا عمدتا در گروه...

واکسن‌نزده‌ها؛ عمده مبتلایان سرخک در کشور وی با بیان اینکه این حجم بالای موارد ابتلا عمدتا در گروه سنی زیر ۱۰ سال بویژه در گروه سنی زیر ۵ سال هستند، افزود: در واقع بچه‌های زیر ۱۲ ماه که هنوز به سن واکسن نرسیدند و بعد در گروه سنی یک تا ۵ سال مبتلایانی هستند که عمدتا واکسن دریافت نکردند.

ابتلا به سرخک در اتباع خارجی بالاتر از ۲۰ سال وی افزود: در اتباع خارجی مواردی از ابتلا حتی در گروه سنی بالاتر از ۲۰ سال هم داریم که این افراد هم عمدتا سابقه واکسیناسیون علیه سرخک را نداشتند. خوشبختانه طی مدت زمان ذکر شده (از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون) موارد سرخکی که منجر به فوت شده باشد، نداشته‌ایم.

تدارک واکسیناسیون سریع اتباع خارجی اولویت اول با اتباع تازه‌وارد او درباره برنامه تکمیلی واکسیناسیون سرخک در کشور، تصریح کرد: در حال برنامه‌ریزی هستیم که واکسیناسیون وسیع‌تری برای اتباع خارجی انجام دهیم که انجام این کار نیازمند برنامه‌ریزی و شناسایی گروه‌های هدف و محل استقرار آنها است تا با تامین واکسن مورد نیاز، این برنامه آغاز شود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »

روایت نجات زنان اچ آی وی مثبت با یک خط مشاوره

منصوریان: خط هات لاین یا خط تلفنی اورژانس اجتماعی زمانی در تهران برقرار می شود که وقتی فردی قصد آزار به خود یا خودکشی داشت، هیچ مرجعی برای دریافت مشاوره فوری ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کرونا در ایران| کاهش قابل‌توجه شهرهای قرمز؛ انبار میلیون‌ها دز واکسن داخلیمقامات بهداشتی ایران از آغاز بر تولیدات داخلی واکسن تمرکز داشتند. با این حال، امروز برخی از تولید‌کننده‌های داخلی واکسن نیز از روند خرید واکسن و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت در این رابطه ابراز نارضایتی کرده‌اند و آنطور که می‌گویند میلیون‌ها دز واکسن در انبارهایشان مانده است.

از آبان ۱۴۰۰ خرید خارجی واکسن کرونا نداشتیماز آبان ۱۴۰۰ خرید خارجی واکسن کرونا نداشتیم رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پاسخ به اظهارات شرکت‌های تولیدی داخلی واکسن در کمیسیون بهداشت مجلس، گفت: خرید واکسن داخلی مطابق قرارداد با شرکت‌های داخلی انجام می‌شود

انتقاد سازندگان واکسن کرونا از دولت ایران؛ میلیون‌ها دوز در انبارها خاک می‌خورند | DW | 23.04.2022انتقادها از عدم حمایت و بدقولی دولت نسبت به تولیدکنندگان واکسن کرونا در ایران در حالی مطرح شده‌اند که شماری از بالاترین مقام‌های مسئول در ایران بارها وعده داده بودند که در تامین واکسن مورد نیاز در ایران، بر تولید داخلی تکیه خواهد شد.

شناسایی اولین مورد ابتلا به سرخک در قمروز گذشته اولین گزارش در خصوص رویت نمونه خاص سرخک در قم ارایه شد که در این عرصه باید زمینه رشد این بیماری به سرعت از بین برود.

آخرین آمار کرونا در ایرانطی شبانه‌‌روز گذشته 608 مورد جدید ابتلا به کرونا در ایران شناسایی شده و 22 بیمار نیز جان باختند. - خبرگزاری آناتولی

واکنش سفارت روسیه در ایران به اخبار ارسال سلاح از تهران به روسیهسفارت روسیه در ایران اخبار مربوط به ارسال سلاح از ایران به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را تکذیب کرد. - خبرگزاری آناتولی