طبق اعلام وزارت بهداشت ترکیه تا کنون 142 میلیون و 910 هزار و 46 دوز واکسن کرونا در سراسر ترکیه تزریق شده است. - خبرگزاری آناتولی 06.02.2022 آنکارا/ خبرگزاری آناتولی وزارت بهداشت ترکیه طی گزارشی اعلام کرد که آمار واکسن کرونای تزریق شده در کشور به 142 میلیون و 910 هزار و 46 دوز رسیده است.
بر اساس آمار این وزارتخانه، در 24 ساعت گذشته 412 هزار و 352 تست تشخیص کووید-19 در ترکیه انجام شده که از میان آنها 87 هزار و 934 مورد مثبت بوده و 201 بیمار دیگر جان باختند.
همچنین طی این بازه زمانی 76 هزار و 552 بیمار کرونایی دیگر در کشور سلامتی خود را بازیافته یا روند قرنطینه آنها پایان یافته است.
افزایش آمار سقط جنین غیرقانونی در ایران و فشار بر اقشار فقیر جامعه
آمار رسمی کرونا در ایران؛ افزایش شهرهای قرمز، رد محدودیت سراسری از سوی رئیس جمهورهمزمان با افزایش شمار شهرستانهای قرمز کرونایی در ایران به ۱۲۰ مورد، رئیس جمهور ضمن رد «محدودیتهای سراسری»، تصمیمگیری درباره نحوه اعمال محدودیت را بر عهده مسئولان استانی گذاشت.
کارشناسان ایرانی: تورم در ترکیه موقتی استدو اقتصاددان ایرانی در یک میزگرد اقتصادی گفتند که بازگشت به روال عادی برای ترکیه آسانتر از ایران است. - خبرگزاری آناتولی کارشناسان ایرانی پوخ می خورند. تورم واقعی ترکیه بالای 120 درصد است و بدتر هم خواهد شد. من چند ماه پیش در ترکیه بودم مردم خون گریه می کنند. مردم به اشتفاده از شمع و چراغ نفتی رو آورده اند از بس که گاز و برق گران شده است. سیب زمینی پیاز را دانه ای می خرند.
ضربات سنگین ترکیه به گروههای تروریستی در شمال سوریهنیروهای مسلح ترکیه 14 تروریست پ.ک.ک/ ی.پ.گ را در شمال سوریه از پای درآوردند. - خبرگزاری آناتولی
ترکیه خواستار پایان رفتار غیرانسانی یونان با پناهجویان در مرزها شدوزارت دفاع ملی ترکیه خواستار پایان فوری رفتار غیرانسانی یونان با پناهجویان در مرزهای زمینی و دریایی شد. - خبرگزاری آناتولی
نخستوزیر مالی خواستار تقویت همکاریها با ترکیه در حوزه امنیت شدنخستوزیر مالی بر تمایل این کشور برای تقویت همکاریها با ترکیه در حوزه امنیت تاکید کرد. - خبرگزاری آناتولی