آخرین خبرهای سه‌شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | DW | 13.08.2019

22/05/1398 01:09 ب.ظ

سخنگوی قوه قضاییه ایران خبر بازداشت حسن میرکاظمی، از نیروهای لباس شخصی و از بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی، را تایید کرد. رسانه‌ها از حسن میرکاظمی به عنوان دستیار بابک زنجانی یاد می‌کنند.

رسانه‌ها از حسن میرکاظمی به عنوان دستیار بابک زنجانی یاد می‌کنند. او به"حسن رعیت" معروف است. در جریان اعتراضات ۱۳۸۸ تصویری از یک راکب موتور در حالی که دست به سلاح برده بود منتشر شد که ادعا می‌شود حسن میرکاظمی است.

زنجانی، محکوم به اعدام، در دی ماه ۹۲ بازداشت شد. اتهام اصلی او در دادگاه بدهی دو میلیارد و ششصد میلیون یورویی او به وزارت نفت است. اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی‌، پرونده بابک زنجانی را"بزرگترین فساد قرن" خوانده است که به اعتقاد او هیچ مشابهی ندارد.

بابک زنجانی (چپ) و حسن میرکاظمی (راست). پیشتر تصاویری از میرکاظمی منتشر شده بود که وی را مسلح و سوار بر ترک موتور نیروهای شبه‌نظامی در جریان سرکوب اعتراضات خیابانی پس از انتخابات ۱۳۸۸ نشان می‌دادمدیرعامل صندوق بازنشستگی ایران برکنار شد headtopics.com

ترامپ یک ویدئو را بازنشر کرده است که نشان می‌دهد کاروان نفربرهای نظامی در حال عبور از مرز به سوی هنگ‌کنگ هستند.

خانواده لجین الهذلول گفته‌اند که این فعال سرشناس حقوق بشر ۳۰ ساله این پیشنهاد را رد کرده است. خانم لجین الهذلول در مه ۲۰۱۸ در دوبی دستگیر و به مقامات عربستان سعودی تحویل داده شد. خانواده او گفته‌اند که نهادهای امنیتی او را در زندان شکنجه کرده‌اند.

ادامه مطلب:
dw_persian »

مراجع سود از دیرکرد بانک رو هم حرام اعلام کردن آیا به همین صورت نیست؟ مبارکه کس ننش این مادر قحبه‌ها چرا این شکلین؟ poopoosh دزد رفت شاه دزد آمددیگه ازاین سیستم به لحاظ حضورنامشروع آخوند درتمامی عرصه های حیات مردم مایوس شده ایم.. به امید ایرانی بدون آخوند ممنون آقا میعاد تو این مدت کم خیلی خوب بودی و خیلی چیزها را رو کردی!!

آدم های سالم در این نظام دزدسالارجایی ندارند ما میگیم خر نمیخایم پالون خر عوض میشه

آخرین خبرهای دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ | DW | 12.08.2019تبدیل تهدید به فرصت ! زمانیکه پاسپورت شاهنشاهی اعتبار داشت و ایرانی حرمت داشت ارج و قرب داشت پول داشت قدرت منطقه بود و مردم دانسته و نا دانسته تیشه بر ریشه ی خود زدند. گناه این جوان و میلیونها جوان دیگر که سوختند چه بود رمانش برگرفته از این جمله‌ی زیبای کاک مسعودبارزانی‌است که فرمودند: کُردها به جز کوهستان هیچ پناهی ندارند!

لطفا این عکس ها را برای خواننده مطلب شناسایی کنید. کدام میعاد صالحی است و کدام نعمت الله یزدی؟ بالاخره فشار افکار عمومی پاسخ داد.... ما می توانیم....

آخرین فرصت برای ذوب آهن در فوتبال آسیاامشب در دوحه قطر، ذوب آهن اصفهان - آخرین نماینده ایران در فوتبال لیگ قهرمانان آسیا - برای رسیدن به مرحله بعدی، با الاتحاد عربستان روبرو خواهد شد.

آخرین خبرهای دوشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ | DW | 12.08.2019تبدیل تهدید به فرصت ! زمانیکه پاسپورت شاهنشاهی اعتبار داشت و ایرانی حرمت داشت ارج و قرب داشت پول داشت قدرت منطقه بود و مردم دانسته و نا دانسته تیشه بر ریشه ی خود زدند. گناه این جوان و میلیونها جوان دیگر که سوختند چه بود رمانش برگرفته از این جمله‌ی زیبای کاک مسعودبارزانی‌است که فرمودند: کُردها به جز کوهستان هیچ پناهی ندارند!

ایستگاه خبر؛ یکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸رئیس اداره محیط زیست خرمشهر گفته است استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در اغذیه فروشی‌های این شهر ممنوع است. به گزارش ایرنا، رضا جاوید گفت که علت این تصمیم، مشکلات بهداشتی این ظرف‌ها و همچنین مضراتشان برای محیط زیست است. 👏🏻 خدا عمرش بده، ولی باید فکری به حال تولید کننده‌های این ظروف هم بکنن بارک الله . انشالله بسم الله این رسم باشه تو کل ایران.

زمان دقیق آغاز لیگ نوزدهم مشخص شدآغاز لیگ برتر فوتبال از ۳۱ مرداد رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران: رقابت‌های نوزدهمین دوره لیگ برتر از روز ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ آغاز می‌شود.

تاریخ‌ساز قبرس و جداساز قبرسیان | DW | 13.08.2019۱۰۶ سال پیش در چنین روزی اسقف ماکاریوس سوم، تاریخ‌ساز قبرس و جداساز قبرسیان‌‌، در پانو پاناگیا در جنوب غربی قبرس زاده شد.

[۱۴:۳۰]غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه ایران، روز سه‌شنبه ۲۲ مرداد (۱۳ اوت) خبر بازداشت حسن میرکاظمی، از نیروهای لباس شخصی و از بزرگ‌ترین بدهکاران بانکی، را تایید کرد. او گفت: «عناوین اتهامی به خاطر اینکه در مرحله تحقیقات مقدماتی است، بعد از رسیدگی اعلام می‌شود.»

رسانه‌ها از حسن میرکاظمی به عنوان دستیار بابک زنجانی یاد می‌کنند. او به"حسن رعیت" معروف است. در جریان اعتراضات ۱۳۸۸ تصویری از یک راکب موتور در حالی که دست به سلاح برده بود منتشر شد که ادعا می‌شود حسن میرکاظمی است.

زنجانی، محکوم به اعدام، در دی ماه ۹۲ بازداشت شد. اتهام اصلی او در دادگاه بدهی دو میلیارد و ششصد میلیون یورویی او به وزارت نفت است. اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی‌، پرونده بابک زنجانی را"بزرگترین فساد قرن" خوانده است که به اعتقاد او هیچ مشابهی ندارد.

بابک زنجانی (چپ) و حسن میرکاظمی (راست). پیشتر تصاویری از میرکاظمی منتشر شده بود که وی را مسلح و سوار بر ترک موتور نیروهای شبه‌نظامی در جریان سرکوب اعتراضات خیابانی پس از انتخابات ۱۳۸۸ نشان می‌دادمدیرعامل صندوق بازنشستگی ایران برکنار شد

میعاد صالحی، مدیر عامل صندوق بازنشستگی ایران روز سه‌شنبه ۲۲ مرداد (۱۳ اوت) با حکم محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سمت خود برکنار شد. نعمت‌الله ایزدی به عنوان سرپرست جدید این صندوق منصوب شد.

میعاد صالحی حکم مشاور علمی و فناوری وزارت تعاون را دریافت کرد.صالحی شب گذشته چند ساعت پیش از انتشار خبر برکناری‌اش در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشته بود که"هرچه امور صندوق بازنشستگی را شفاف‌تر می‌کنیم، فشارها و تخریب‌ها نیز بیش‌تر می‌شود." او وعده داد بود که"گام مهم بعدی، انتشار جزییات پرونده‌ها و پروژه‌های چند صد و چندهزار میلیارد تومانی است."

سایت"تابناک" می‌گوید که گزارش‌هایی از"پول‌پاشی‌های" صالحی هم منتشر شده بود که او را"در کانون توجهات قرار داده بود.""مبادله اسناد با بریتانیا برای آزادسازی کشتی نفتی ایران"

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ایران روز سه‌شنبه ۲۲ مرداد (۱۳ اوت) از"علاقه‌مندی" بریتانیا برای حل مساله توقیف نفتکش ایران در جبل الطارق سخن گفت و از"مبادله اسناد کمک‌کننده" به حل مساله خبر داد.

جلیل اسلامی توقیف کشتی نفتی ایران را حاصل"غرض‌ورزی" و"بدون دلایل واقعی" خواند و اظهار امیدواری کرد که"در آینده نزدیک" این کشتی بتواند با پرچم ایران به تردد ادامه دهد.

او همچنین با"عادی" خواندن روند عملکرد کشتیرانی ایران چه در حوزه نفتی و چه در حوزه تجاری، طرح آمریکا برای ایجاد ائتلاف نظامی برای حفاظت از امنیت کشتیرانی در خلیج فارس را"شکست‌خورده" تلقی کرد. ماموریت قوه قضاییه به شورای انقلاب فرهنگی برای بررسی عملکرد سازمان‌ها در زمینه حجاب

غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه در ایران، روز سه‌شنبه ۲۲ مرداد (۱۳ اوت) خبر داد که"قوه قضاییه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ماموریت داده است تا بررسی کند دستگاه‌ها درباره عفاف و حجاب چه کاری انجام داده‌اند."

او با اشاره به مصوبات شورای انقلاب فرهنگی درباره حجاب و وظایفی که در این‌باره برای سازمان‌های مختلف تعریف شده است، گفت که"تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که این دستگاه‌های ۲۶گانه وظایف خود را خوب انجام نداده‌اند."

او از سازمان‌های مختلف خواست تا وظایف خود را در قبال حجاب بازخوانی کنند و گزارش عملکرد خود را هم به دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کنند.

بسیاری از افراد و سازمان‌های حقوق بشری نسبت به اجبار حجاب در ایران انتقاد دارند و این انتقادها در حرکت‌هایی از سوی زنان نظیر حرکت موسوم به"دختران انقلاب" یا"چهارشنبه‌های سفید" در داخل کشور نیز نمود یافته است.

در ماه‌های اخیر فعالان مختلفی با اتهاماتی مرتبط به ترویج"بدحجابی" یا"توهین به حجاب" با احکام قضایی مواجه شده‌اند.[۱۰:۲۸]علیرضا رشیدیان، رییس سازمان حج و زیارت ایران اظهارات مرتضی رکن‌آبادی، برادر دیپلمات ایرانی و از کشته‌شدگان حادثه منا، را"دروغ" خوانده و گفته است: «من فکر می کنم کسی که این حرف را زده، حتماً بی‌اطلاع بوده یا هنگام صحبت کردن دچار خلجان شده و متوجه نبوده است چه می‌گوید.»

این مقام مسئول تأکید کرده تفاهم نامه‌های سازمان حج و زیارت"امضا شده و کاملاً روشن و شفاف است و هیچ نکته پنهانی ندارد."

مرتضی رکن‌آبادی یکشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی گفته بود مسئولان جمهوری اسلامی در مذاکره با عربستان اتهام این کشور مبنی بر مقصر بودن زائران ایران در این حادثه را پذیرفته‌اند. این اظهارات موجی از انتقاد از جمله از سوی وزارت خارجه به دنبال داشت.