آخرین اطلاعات مربوط به ویروس‌‌کرونا در جهان؛ یک‌هزار مبتلا در آمریکا

21/12/1398 11:05 ق.ظ

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان در حالی از ۱۱۹ هزار نفر فراتر رفت که به‌نظر می‌رسد چین توانسته است شیوع این ویروس را کنترل کند اما همزمان شمار افراد مبتلا به کووید-۱۹ در ایالات متحده از هزار نفر فراتر رفتند و نخستین مورد ابتلا به این ویروس در ترکیه نیز گزارش شد.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان در حالی از ۱۱۹ هزار نفر فراتر رفت که به‌نظر می‌رسد چین توانسته است شیوع این ویروس را کنترل کند اما همزمان شمار افراد مبتلا به کووید-۱۹ در ایالات متحده از هزار نفر فراتر رفتند و نخستین مورد ابتلا به این ویروس در ترکیه نیز گزارش شد. آخرین اخبار مربوط به شیوع ویروس کرونا در جهان در روزرا در اینجا دنبال کنید.

مقامات هند در دستورالعمل جدیدی اعلام کردند مسافرانی که از چین، هنگ‌کنگ، کره‌جنوبی، ژاپن، ایتالیا، تایلند، سنگاپور، ایران، مالزی، فرانسه، اسپانیا و آلمان به کشور برمی‌گردند لازم است به مدت ۱۴ روز خود را قرنطینه کنند.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در هند تا صبح روز چهارشنبه ۱۱ مارس، ۵۶ مورد گزارش شده است. هند همچنین به‌منظور جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا در این کشور صدور ویزا برای اتباع برخی از کشورها را تعلیق کرده است. در حال حاضر صدور ویزا برای اتباع آلمان، فرانسه و اسپانیا به حالت تعلیق درآمده است. هند پیش از این محدودیت صدور ویزا برای اتباع ایتالیا، ایران و کره‌جنوبی را وضع کرده بود.وزیر بهداشت ترکیه شب گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد که نتیجه آزمایش یک فرد مشکوک به کرونا، مثبت بوده است و نخستین مورد تایید شده ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور ثبت شد.

فخرالدین کوجا درباره چگونگی ابتلای این بیمار به ویروس کرونا گفت که وی از اروپا آمده بود و با تب بالا و مشکلات تنفسی به بیمارستان مراجعه کرد که در نهایت مشخص شد که آلوده به ویروس کرونا است.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز 114 هزار نفر گذشتشمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان به 114 هزار 458 نفر رسیده است. - خبرگزاری آناتولی

ویروس کرونا در ایران؛ بیش از 8 هزار مبتلا و 291 قربانیبنابر گزارش وزارت بهداشت ایران تا ظهر سه شنبه 8 هزار و 42 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند و 291 نفر جان خود را از دست داده اند. - خبرگزاری آناتولی از کرونا در ترکیه چه خبر افندی؟

افزایش شمار مبتلایان به کرونا ویروس در امارات متحده عربیوزارت بهداشت امارات متحده عربی اعلام کرد شمار مبتلایان به کرونا ویروس در این کشور به 74 نفر افزایش یافت. - خبرگزاری آناتولی

خامنه‌ای سخنرانی سالانه خود را به دلیل شیوع ویروس کرونا در ایران لغو کردمراسم سخنرانی سالانه «علی‌ خامنه‌ای» به مناسبت آغاز سال نو خورشیدی؛ به دلیل شیوع ویروس کرونا در در مشهد لغو کرده از ترس کونشه کسگم مسلما اینهم یکی از توطئه های دژمن است

شمار قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا به 631 نفر رسیدبا مرگ 168 نفر دیگر از افراد آلوده به ویروس کرونا در ایتالیا شمار قربانیان این بیماری در این کشور به 631 تن رسید.

شمار قربانیان ویروس کرونا در چین به 3161 نفر رسید

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان در حالی از ۱۱۹ هزار نفر فراتر رفت که به‌نظر می‌رسد چین توانسته است شیوع این ویروس را کنترل کند اما همزمان شمار بیماران کووید-۱۹ در ایالات متحده از یک‌هزار نفر فراتر رفت و نخستین مورد ابتلا به این ویروس در ترکیه نیز گزارش شد.

آخرین اخبار مربوط به شیوع ویروس کرونا در جهان در روزرا در اینجا دنبال کنید.مقامات هند در دستورالعمل جدیدی اعلام کردند مسافرانی که از چین، هنگ‌کنگ، کره‌جنوبی، ژاپن، ایتالیا، تایلند، سنگاپور، ایران، مالزی، فرانسه، اسپانیا و آلمان به کشور برمی‌گردند لازم است به مدت ۱۴ روز خود را قرنطینه کنند.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در هند تا صبح روز چهارشنبه ۱۱ مارس، ۵۶ مورد گزارش شده است.

هند همچنین به‌منظور جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا در این کشور صدور ویزا برای اتباع برخی از کشورها را تعلیق کرده است. در حال حاضر صدور ویزا برای اتباع آلمان، فرانسه و اسپانیا به حالت تعلیق درآمده است. هند پیش از این محدودیت صدور ویزا برای اتباع ایتالیا، ایران و کره‌جنوبی را وضع کرده بود.وزیر بهداشت ترکیه شب گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد که نتیجه آزمایش یک فرد مشکوک به کرونا، مثبت بوده است و نخستین مورد تایید شده ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور ثبت شد.

فخرالدین کوجا درباره چگونگی ابتلای این بیمار به ویروس کرونا گفت که وی از اروپا آمده بود و با تب بالا و مشکلات تنفسی به بیمارستان مراجعه کرد که در نهایت مشخص شد که آلوده به ویروس کرونا است. وی تاکید کرد که تمام نزدیکان فرد مبتلا تحت کنترل و مراقبت هستند.

کرونا در آلمان؛ پزشکان به افراد مشکوک تلفنی یک هفته مرخصی کاری می‌دهندنادین دوریس، معاون وزیر بهداشت بریتانیا و نماینده پارلمان این کشور اعلام کرد که مبتلا به ویروس کروناست و خود را قرنطینه کرده است.

هنوز مشخص نیست خانم دوریس از چه طریقی به این ویروس آلوده شده اما پس از مثبت اعلام شدن تست کرونای وی، تلاش‌ها بر روی ردیابی و آزمایش از صدها نفری متمرکز شده است که معاون وزیر بهداشت در هفته گذشته چه در پارلمان و چه در بخش بهداشت با آن‌ها در تماس بوده است.

خانم دوریس هفته گذشته در مراسم روز جهانی زن که بوریس جانسون، نخست وزیر نیز حضور داشت، شرکت کرده بود. وی در بیانیه‌ای با تایید مثبت بودن تست کرونایش گفت که به محض اطلاع از نتیجه آزمایش تمام اقدامات احتیاطی را انجام داده و خود را در خانه قرنطینه کرده است.

معاون وزیر بهداشت بریتانیا در توئیتی از احتمال مبتلا شدن مادر ۸۴ ساله‌اش به این ویروس نیز به‌خاطر در تماس بودن با خودش ابراز نگرانی کرده و گفته است که مادرش فردا آزمایش می‌دهد.

شمار افراد مبتلا به کرونا در آمریکا از هزار نفر فراتر رفت

مقام‌های ایالات متحده آمریکا اعلام کردند که شمار افراد مبتلا به کرونا در این کشور از هزار نفر فراتر رفته و تعداد بیماران شناسایی شده از روز یکشنبه دو برابر شده است.

ایالت واشنگتن با ۲۷۳ مورد ابتلا و ۲۴ مورد فوتی در صدر ایالت‌های آلوده آمریکا به این ویروس قرار دارد. کالیفرنیا و نیویورک ایالت‌های دیگری هستند که شمار افراد مبتلا در آن‌ها بیش از ۱۰۰ نفر گزارش شده است.