سخنگوی وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین آمار بیماران و بهبودیافتگان کرونا در کشور گفت: در 24 ساعت گذشته 127 نفر بر اثر کرونا جان باختند. ، دکتر سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، گفت: از دیروز تا امروز 19 شهریور 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دوهزار و 313 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شدند که یکهزار و 229 نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید19 در کشور به 393 هزار و 425 نفر رسید.
وی افزود: متأسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 127 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به 22 هزار و 669 نفر رسید البته خوشبختانه تا کنون 339 هزار و 111 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
وی متذکر شد: 3735 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. بهگفته لاری تا کنون سهمیلیون و 457 هزار و 743 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کییف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونتگاه خود را به نظاره نشستهاند
ویدیوها : در این ویدئو گوشهای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سهشنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>
اینفوگرافی| وضعیت استانی و آمار کرونا در ایران - 18 شهریور 1399براساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.
آمار قربانیان کرونا در جهان از 900 هزار نفر گذشت
کرونا در ایران؛ آیا کرونا وزیر آموزشوپرورش را میگیرد؟
کرونا در آفریقا؛ در جستجوی راز یک پدیده حیرتانگیز - BBC News فارسیآیا بین فقر و خانههای پرجمعیت و آمار عجیب پایین ابتلا و مرگ در قاره آفریقا ارتباطی وجود دارد؟ در حالی که آمار کرونا در آفریقایجنوبی مرتب رو به کاهش میرود و در کل قاره آفریقا هم نسبتا پایین است، متخصصان مشغول بررسی یک فرضیه حیرتانگیز هستند.
تکذیب شایعه مرگ دانش آموزی به علت کرونا در مدرسه ای در تهراندر پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی مبنی بر فوت دانش آموزی در مدرسه بخاطر کرونا، سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ضمن تکذیب این ادعا، از پیگیری این موضوع توسط پلیس فتا برای شناسایی عاملان انتشار این ویدئو خبر داد.
از حجاب اجباری در خانه تا عکس یادگاری با ماسک؛ مدرسه در دوران کرونا