آتش‌زدن دفاتر احزاب سیاسی کُرد طی تظاهرات مردمی در اقلیم کُردستان

16/09/1399 11:59 ب.ظ

آتش‌زدن دفاتر احزاب سیاسی کُرد طی تظاهرات مردمی در اقلیم کُردستان العربية

در تظاهرات مردمی در استان سلیمانیه اقلیم کُردستان، معترضان دفاتر احزاب «اتحادیه میهنی»، «جنبش تغییر» معترضین همچنین در مقابل دفتر حزب دمکرات کردستان عراق (پارتی) نیز تجمع کرده و نیروهای حفاظتی این دفتر برای متفرق ساختن آنان اقدام به تیراندازی کردند، اما در نهایت این دفتر نیز توسط معترضان به آتش کشیده شده است.

نیروهای پلیس و امنیتی برای متفرق ساختن تظاهرکنندگان اقدام به استفاده از گاز اشک‌آور کرده و طبق گزارشات دو فرد از میان تظاهرکنندگان نیز به سوی نیروهای امنیتی تیراندازی کردند که در نتیجه یک نیروی پلیس مورد اصابت گلوله قرار گرفته و مجروح شد.

ادامه مطلب:
AlArabiya_Fa »

پ.ک.ک به دفاتر احزاب کُرد در حسکه حمله کردگروه تروریستی پ.ک.ک در ادامه اقدامات مخرب خود علیه احزاب مخالف کُرد، به دفاتر حزب دموکراتیک کردستان در استان حسکه سوریه حمله مسلحانه کرد. - خبرگزاری آناتولی اینا با این مشکلات عدیده چجوری میخواستن کشور تشکیل بدن معلومه اون کشور هم تشکیل میشد یه کشوری مثل کمونیست چین میشد ایول بزنین خار مادر همدیگه رو جررواجر کنیم🦒🤣🤣🤣🤣🤣

16 زخمی در میان تظاهرکنندگان و نیروهای امنیتی در تظاهرات استان ذی‌قار در عراقخبرنگار العربیه و الحدث شنبه 27 فوریه گزارش داد که 16 معترض و نیروهای امنیتی در تظاهرات در ذی‌قار

کرونا در اروپا؛ وخامت شرایط در پرتغال و منع تظاهرات در بلژیک و اتریششیوع گسترده کرونا در حالی در اروپا ادامه دارد که پرتغال به دلیل ازدیاد موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ وارد شرایط اضطراری شده است و مقامات انتظامی و امنیتی دو کشور بلژیک و اتریش نیز هرگونه تظاهرات ضد قرنطینه را ممنوع اعلام کرده‌اند. کمونیستهای چین خوب ریدن تو اروپا

تظاهرات گسترده در اعتراض به نژادپرستی و خشونت پلیس آمریکا در سال 2020کشته شدن جورج فلوید توسط پلیس فلوریدا و اعتراضات گسترده علیه نژادپرستی در آمریکا و جهان علی‌رغم پاندمی کرونا یکی از مهمترین رویدادهای سال 2020 در ایالات متحده بود. - خبرگزاری آناتولی

تظاهرات ترک‌های اویغور در مقابل سرکنسولگری چین در استانبول همچنان ادامه داردترک‌های اویغور به اعتراض خود علیه دولت چین در مقابل سرکنسولگری این کشور در استانبول همچنان ادامه دارند. - خبرگزاری آناتولی بله ترکیه برای کمبود تروریست ۳۶ هزار نفر از آویغورها چین را به جنگ سوریه اورد این ها دنبال جنازه فرزندان خود هستند که به دست رجب و با تشویق ماهی ۲۵۰ دلار فرزند رجب در سوریه کشته شده اند

در ادامه تظاهرات اعتراضی شهروندان کُرد در اقلیم کُردستان به دلیل عدم پرداخت حقوق ماهیانه به قشر حقوق‌بگیر و ضعف خدمات رسانی دولت، امروز یکشنبه 6 دسامبر 2020، تظاهرکنندگان در شهر «پیره‌مگرون» از توابع استان سلیمانیه اقدام به آتش‌زدن دفاتر دو حزب اتحادیه میهنی و جنبش تغییر کردند.

معترضین همچنین در مقابل دفتر حزب دمکرات کردستان عراق (پارتی) نیز تجمع کرده و نیروهای حفاظتی این دفتر برای متفرق ساختن آنان اقدام به تیراندازی کردند، اما در نهایت این دفتر نیز توسط معترضان به آتش کشیده شده است.

نیروهای پلیس و امنیتی برای متفرق ساختن تظاهرکنندگان اقدام به استفاده از گاز اشک‌آور کرده و طبق گزارشات دو فرد از میان تظاهرکنندگان نیز به سوی نیروهای امنیتی تیراندازی کردند که در نتیجه یک نیروی پلیس مورد اصابت گلوله قرار گرفته و مجروح شد.

این تظاهرات از روز چهارشنبه آغاز شده و در شهرهای رانیه، سلیمانیه، چمچمال، پیره‌مگرون، قلعه دیزه و حلبچه مردم و حقوق بگیران، اقدام به برپایی تظاهرات کردند و نیروهای امنیتی در سلیمانیه از گاز اشک‌آور علیه معترضین استفاده کرده و شماری از آنان را دستگیر کردند و در رانیه نیز 25 معترض بازداشت شدند.