Skarpe afslutninger sikrer FC Nordsjælland sejr i Aalborg

• 📰 DRSporten
  • 25 sec. here

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

FCN fik en drømmestart og førte 2-0 ved pausen, da gæsterne vandt 3-1 over AaB fredag aften i Aalborg.

FC Nordsjælland tog en stor skalp, da det unge mandskab vandt 3-1 på udebane mod AaB i fredagens opgør i 3F Superligaen. Dermed sejrede FCN for første gang i Aalborg i fire år, og samtidig betød nederlaget, at AaB ikke er sikker på at overvintre på en top-6 placering i Superligaen.

Starten var langt fra det kampbillede, som hjemmeholdet havde håbet på, da en sejr kunne sikre AaB overvintring i top-6. Efter 28 minutter blev gæsternes Ibrahim Sadiq sendt alene igennem, men AaB-keeper Jacob Rinne reddede bolden, der uheldigt hoppede ind på Patrick Kristensen og videre i netmaskerne som et klokkeklart selvmål.

Det gav AaB initiativet, men FCN stod med et meget kompakt udgangspunkt, og nordjyderne havde svært ved at bryde igennem.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Politiet advarer om røg fra storbrand i fabrikFabrikken ligger på Engholm Parkvej i Allerød i Nordsjælland og er delvis kollapset, oplyser politiet.
Kilde: tv2newsdk - 🏆 27. / 51 Læs mere »

Axelsens spinkle semifinalehåb fordufter i sæsonfinalenDet er ikke længere muligt for Viktor Axelsen at kæmpe sig videre efter Chen Long-sejr over Tien Chen Chou.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Hvad betyder nattens resultat? Kom med til Birmingham, Belfast og BruxellesHør fra vores korrespondenter, hvordan den store sejr til De Konservative bliver modtaget rundt omkring i Storbritannien og Bruxelles. Denne gang har eu parlamentet tabt at vælte ham
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Kæmpe SNP-sejr i Skotland: Lykkelig partileder jagter nu selvstændighedSkotske nationalister kaprer næsten alle mulige mandater i Skotland.