• 28 sec. here
  • News: 14%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Med en udesejr på 3-1 over OB fik Silkeborg taget en fin afsked med Superligaen mod et ungt fynsk hold.

Silkeborg tog onsdag afsked med landets bedste fodboldrække på fornem vis med en 3-1-sejr på udebane over OB.Kampen havde ingen betydning i forhold til slutstillingen i nedrykningspulje 1, og det kunne især ses på OB's startopstilling, hvor der blandt andre var fire debutanter.

Silkeborg dominerede stort, og midtvejs i første halvleg fik Emil Holten også scoret til 2-0. Denne gang efter et opspil i højre side.Hjemmeholdet havde ikke skabt en eneste målchance før pausen, men ni minutter inde i anden halvleg fik Mikkel Hyllegaard bolden serveret i feltet, og for anden kamp i træk scorede den unge OB-angriber med et fladt spark.

Intensiteten steg i takt med flere frispark til begge hold, men hjemmeholdet formåede ikke at skabe de nødvendige chancer til en udligning.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere: