• 17 sec. here
  • News: 10%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Manchester City stormede afsted og førte 5-0 i rekordtempo efter 18 minutter, da Watford blev slået 8-0.

Man anede, at noget var i gærde, da David Silva efter 52 sekunder prikkede bolden i mål efter et indlæg fra Kevin De Bruyne.

Det er aldrig tidligere sket, at et hold har bragt sig foran 5-0 så hurtigt i en kamp i Premier League. Sergio Agüero øgede til 2-0 efter syv minutter på et straffespark med sit mål nummer 100 i ligaen, og fem minutter senere blev Riyad Mahrez noteret for en scoring på et direkte frispark.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Graviditet sender tophold på akut målmandsjagtKøbenhavn Håndbold må undvære en gravid Johanna Bundsen i resten af sæsonen. Klubben går på jagt efter vikar.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Jubel over redningskrans til P6 Beat og P8 Jazz: 'Det er dansk musiks kravlegård'I musikbranchen ånder de lettet op efter redning af to DR-kanaler. Dejligt for de involverede ansatte og de 1000 lyttere 👎🏻 Super fedt , de bedste danske radiokanaler +P1 Kommer til at savne min yndlingskanal P7 mix 😥
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Cordsen: Ellemann må tage hensyn til taberne som ny formandDR's politiske korrespondent, Christine Cordsen, vurderer, hvor dagens tre hovedpersoner står efter Venstres ekstraordinære landsmøde. Det kommer han (Jacob Ellemann) ikke til. Venstre er elitens parti og vil skide på taberne

Opbakningen til klimamål stiger: Blå blok er klar til at reducere med 70 procent, hvis…Efter længere tøven er de blå partier klar til at støtte klimamål. Er den del af målet at bygge en kupel omkring DK?! For ellers er det en dråbe i havet. Samlet i bøn? dkpol klima