Zulte Waregem

Zulte Waregem

Zulte Waregem bezweert crisis met zege tegen Antwerp, Oostende verslaat Cercle Brugge

Zulte Waregem en Oostende hebben zaterdag op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League overwinningen geboekt. Beide ploegen wonnen met 2-1, van respectievelijk Antwerp en Cercle Brugge.

17-10-21 01:20:00

Antwerp is zo zijn leiderspositie kwijt. Voor Zulte Waregem was het de eerste competitiezege sinds eind augustus, toen op Oostende. In de tussenstand klimt Zulte Waregem naar de veertiende plaats, Antwerp is vierde, Oostende zesde.

Zulte Waregem en Oostende hebben zaterdag op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League overwinningen geboekt. Beide ploegen wonnen met 2-1, van respectievelijk Antwerp en Cercle Brugge.

Keer gedeeldSpelers Zulte Waregem vieren een doelpunt tegen Antwerp, 16 oktober 2021. © BelgaAntwerp is zo zijn leiderspositie kwijt. Voor Zulte Waregem was het de eerste competitiezege sinds eind augustus, toen op Oostende. In de tussenstand klimt Zulte Waregem naar de veertiende plaats, Antwerp is vierde, Oostende zesde.

Qui sont les organisateurs de la Marche pour les libertés de ce dimanche ? Aux Pays-Bas, c’est Saint Nicolas qui administre la troisième dose des personnes âgées Plus de 10.000 personnes, dont de nombreux jeunes, réunis pour le premier meeting du candidat d’extrême droite Eric Zemmour

De partij aan de Gaverbeek begon met onrust in de tribunes. Ref Jonathan Lardot moest de wedstrijd na een kwartier even stilleggen nadat supporters van Zulte Waregem vuurpijlen en rookbommen op het veld gooiden als protest tegen coach Francky Dury. Beide teams konden snel hervatten en Antwerp profiteerde snel na het oponthoud. Benson (19.) sneed naar binnen en poeierde de bal knap in de kruising, 0-1. Na rust maakte Zulte Waregem gelijk met een kopbaldoelpunt van Gano (58.) en de ommekeer werd helemaal een feit met de 2-1 van Kutesa (67.). De Zwitser vloerde Butez met een grondscherend schot. Antwerp had geen reactie meer in huis en weet na vijf competitiezeges op rij zo weer wat verliezen is.

In Oostende-Cercle Brugge was het tot na de pauze wachten vooraleer de partij openbrak. Een bedrijvige Somers (66.) opende de score met een harde knal, maar Gueye zorgde een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker met een rake kopbal. Oostende besliste de partij in de slotfase met een nieuw kopbaldoelpunt. Amade (90.), de kleinste man van KVO, kopte raak na een vrijschop van D'Arpino. headtopics.com

Eerder op de dag won Union na een sensationele comeback met 4-2 van Seraing. Standard en OH Leuven sluiten om 20u45 de voetbalavond in de Jupiler Pro League af met een partij op Sclessin.Antwerp is zo zijn leiderspositie kwijt. Voor Zulte Waregem was het de eerste competitiezege sinds eind augustus, toen op Oostende. In de tussenstand klimt Zulte Waregem naar de veertiende plaats, Antwerp is vierde, Oostende zesde.De partij aan de Gaverbeek begon met onrust in de tribunes. Ref Jonathan Lardot moest de wedstrijd na een kwartier even stilleggen nadat supporters van Zulte Waregem vuurpijlen en rookbommen op het veld gooiden als protest tegen coach Francky Dury. Beide teams konden snel hervatten en Antwerp profiteerde snel na het oponthoud. Benson (19.) sneed naar binnen en poeierde de bal knap in de kruising, 0-1. Na rust maakte Zulte Waregem gelijk met een kopbaldoelpunt van Gano (58.) en de ommekeer werd helemaal een feit met de 2-1 van Kutesa (67.). De Zwitser vloerde Butez met een grondscherend schot. Antwerp had geen reactie meer in huis en weet na vijf competitiezeges op rij zo weer wat verliezen is. In Oostende-Cercle Brugge was het tot na de pauze wachten vooraleer de partij openbrak. Een bedrijvige Somers (66.) opende de score met een harde knal, maar Gueye zorgde een kwartier voor tijd voor de gelijkmaker met een rake kopbal. Oostende besliste de partij in de slotfase met een nieuw kopbaldoelpunt. Amade (90.), de kleinste man van KVO, kopte raak na een vrijschop van D'Arpino. Eerder op de dag won Union na een sensationele comeback met 4-2 van Seraing. Standard en OH Leuven sluiten om 20u45 de voetbalavond in de Jupiler Pro League af met een partij op Sclessin.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Union pakt na sensationele comeback tegen Seraing de leidersplaatsUnion heeft zaterdag de voetbalavond in de Jupiler Pro League op gang getrapt met een 4-2 zege tegen Seraing.

Des personnes bannies du baptême carolo suite à 'des comportements déplacés'Suite aux accusations d’agression sexuelles dans des bars à Bruxelles, les cercles carolo ont décidé de se mettre en...

Premier League: Tielemans (wereldgoal) en De Bruyne scoren in zeges voor Leicester en Man. CityOp de achtste speeldag van de Premier League ontving Leicester City, met Timothy Castagne en Youri Tielemans in de basis, het Manchester United van Cristiano Ronaldo. Leicester won na een spannende partij met 4-2.

Zinho Gano: 'Racisme is geen probleem van vroeger, het gebeurt nog even vaak'De spits van Zulte Waregem maakt zich in de Krant van West-Vlaanderen zorgen over de toekomst. 'Er is veel aandacht voor racisme, maar ik wacht op de volgende stap.'

Berlijn, de verweesde voetbalstadNadat Hertha BSC nog maar eens in het degradatiemoeras verzeild is, spitst de aandacht van het voetbal in Berlijn zich toe op twee vierdeklassers met een vreemde geschiedenis.

Bart Nieuwkoop (Union): 'Als je dit stadion niet mooi vindt, heb je niets met voetbal'Bart Nieuwkoop (25) verliet deze zomer na tien jaar Feyenoord om nu met Union Sint-Gillis verrassend goed mee te draaien in de Jupiler Pro League. 'Het klopt gewoon in dit elftal.'