Zuhal Demir: 'Ik dien het algemeen belang, ook in het belang van de boeren'

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 7 sec. here
  • 7 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 23%
  • Publisher: 59%

Politiek Nouvelles

Zuhal Demir,Boeren,Belangengroepen

Bij de boerenprotesten werd de N-VA weggezet als een antiboerenpartij, maar volgens minister van Omgeving Zuhal Demir mogen de boeren zich niet vergissen van vijand. “Ik dien geen belangengroepen of lobbyisten, maar het algemeen belang. En dat is ook in het belang van de boeren.”

Zuhal Demir in De Panne, in de duinen die duin mogen blijven. Bij de boerenprotesten werd de N-VA weggezet als een antiboerenpartij, maar volgens minister van Omgeving Zuhal Demir mogen de boeren zich niet vergissen van vijand.

“Ik dien geen belangengroepen of lobbyisten, maar het algemeen belang. En dat is ook in het belang van de boeren.”

Zuhal Demir Boeren Belangengroepen Lobbyisten Algemeen Belang

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

“Soms moet je niet met je ballen denken”, vindt DemirWie slipt in de Wetstraat of in de geruchtenmolen belandt, verzeilt vroeg of laat in deze rubriek.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Thuiswerkalarm in Wallonië, bij ons hangt het af van één belangrijke vraagWerk van thuis uit als dat gaat, want het zal niet prettig zijn op de weg. Die raad krijgen werknemers in het grootste deel van Wallonië. Ook in Vlaanderen kan dat nog komen, maar dat hangt nog af van één belangrijke vraag.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

België sluit zich aan bij Europese missie tegen Houthi-rebellen in Rode ZeeBelgië sluit zich aan bij de Europese missie die de internationale scheepvaart moet beschermen tegen de Houthi-rebellen in Jemen. Daarover heeft het kernkabinet vrijdag een akkoord gevonden, bevestigen bronnen aan onze redactie.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

VS-voorverkiezingen gaan van start in noodweer: wint Trump ook bij 28 graden onder nul?Aan de Democratische kant is de caucus min of meer opgedoekt, en wordt in Iowa tegen begin maart per post gestemd. Maar aan de Republikeinse kant blijft
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Hacking-stunt van VRT-programma ‘Factcheckers’ veroorzaakt paniek bij ziekenhuizen, politiekantoren en gerechtDe makers van het VRT-programma Factcheckers hebben zich de woede van het parket op de hals gehaald, door over heel Vlaanderen verdachte USB-sticks achter te laten in overheidsinstellingen als ziekenhuizen, politiekantoren en gerechtsgebouwen. “Ze hebben onnodig paniek veroorzaakt”, zegt Kristof Aerts van het parket van Antwerpen.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Buurlanden zetten zich schrap voor ‘sneeuwbom’, hoe zien de voorspellingen er bij ons uit?Wie ernaar had uitgekeken, moeten we teleurstellen: schaatsen (op natuurijs) zal er niet meteen inzitten. De temperaturen gaan in stijgende lijn en de dooi zet zich voort.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »