Zonder boosterprik kunnen duizenden tieners niet op skivakantie naar Oostenrijk of Italië, waarschuwt Kazou

Zonder boosterprik kunnen duizenden tieners niet op skivakantie naar Oostenrijk of Italië, waarschuwt Kazou #vrtnws

Vrtnws

26-01-22 07:44:00

Zonder boosterprik kunnen duizenden tieners niet op skivakantie naar Oostenrijk of Italië, waarschuwt Kazou vrtnws

Oostenrijk en Italië laten vanaf februari enkel nog reizigers toe die minder dan 6 maand geleden een laatste coronaprik hebben gekregen. Daardoor komt de krokusvakantie van veel Belgische tieners in het gevaar.?

Wim De Maeseneer07 min"Zo'n 3.000 jongeren staan te trappelen van ongeduld om deze krokusvakantie op ski- of snowboardkamp te vertrekken. Maar Oostenrijk en Italië, twee populaire bestemmingen, verstrengen hun regels vanaf 1 februari", zegt Seppe Van Pottelbergh van Kazou.

In beide landen mag je laatste coronaprik niet ouder zijn dan 6 maanden. "Maar onze jongeren zijn gevaccineerd in de zomer, tegen de krokusvakantie is hun vaccinatiebewijs dus niet meer geldig in Oostenrijk en Italië. Dat betekent dat we zo'n 2.000 jongeren niet op kamp zouden kunnen laten vertrekken. Daarom vragen wij dat de boosterprik snel wordt goedgekeurd voor de 12- tot 17-jarigen", zegt Van Pottelbergh.

Lire la suite: VRT NWS »

Wouter Beke is in paniek. Als iedereen nu eens zijn gezond verstand gebruikt en gewoon een paar jaar thuis blijft , dan is er geen enkel probleem. Lege brood dozen van kinderen op school….en toch organiseren die scholen, zeeklassen, bosklassen, citytrips naar Praag, Berlijn, Rome, Parijs en Londen, elk jaar een skievakantie….ik snap het gewoon niet meer

In de jaren 60/70 waarin ik opgegroeid ben, organiseerde men geen skivakanties, bos en zeeklassen, cititrips voor de jongeren, hoogstens een dagje naar Dadizele of Bellewaerde, het melipark, de grotten van Han, Waterloo, zoo van Ant’werp,en content dat we waren Zal wel in Spanje gaan skiën.. 😎 Zijn dat dezelfde jongeren die spijbelden ten voordele van het leefmilieu ? Karma bestaat.

Logisch zeker. Niet de eerste keer dat terugkom onmiddellijk afgestraft wordt. Das wa anders dan de janettepolitiek hier Dan is dat zo kazouvzw geldgewin boven gezondheid 🤔 Dat ze dan niet gaan zodat die nazi's hun economie ineen stuikt.

Eerste ronde presidentsverkiezingen in Italië levert niets opDe eerste ronde in de Italiaanse presidentsverkiezingen heeft nog geen winnaar opgeleverd. De grootste regeringspartijen hadden vooraf aangekondigd dat hun...

Boehoehoe! Veel mensen met een 'booster' kunnen niet op skivakantie omdat ze de energiefactuur zelfs niet meer kunnen betalen. Iets om even bij stil te staan?!? 🙄 🤣🤣🤣🤣 het was toch voor onze gezondheid .... sukkels Me verbast het niet. Zijn ouders die hun kinderen laten verkrachten door zotte rappers hopend op grote carrière in showbiz, een klein prikje om te gaan skiën kan niet schelen.

en geschiedenis herhaalt zich... spuitjes nemen om op vakantie te gaan... Prikken om op reis te kunnen. Maar het draait om gezondheid hoor, ja echt waar! 🤡🤡🤡 Dit is pure medische chantage. En Beke geeft daaraan toe!? Waar eindigt deze fysieke mishandeling? tribunaal Dan gaan ze niet. Bende slappe dweilen zijn die ouders eigenlijk? ‘Spuit ze maar in, anders kunnen ze niet gaan skiën.’ Hoor uzelf bezig man…

Schei toch uit met je boosterprik. Als de pandemie zo erg is dan moet je sowieso niet op vakantie gaan. 🤔 Schending vd mensenrechten Schending vd Code van Nuremberg

Autotycoon Carlos Tavares: 'Constructeurs kunnen niet overleven zonder normaalverdieners'Corona en het tekort aan halfgeleiders alle schuld geven voor de terugloop van de autoverkoop is niet correct. Ook verantwoordelijk zijn de fors gestegen prijzen van nieuwe auto's als gevolg van technologische upgrades. Die zijn noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de strengere CO2-normen. Topman Carlos Tavares van fusiegroep Stellantis waarschuwt voor de sociaaleconomische gevolgen voor producenten én consumenten.

Je kunt het de tieners niet kwalijk nemen. De maatregelen zijn sowieso niet normaal maar schandalig dat deze ook voor tieners gelden. Vreeesuuulijk!! Wat erg! Dramatisch. Gelukkig is er Pfizer vaccin dat ook werkt voor betere ski prestaties zodat je veilig op skivakantie kan 🙃 Met de 4e of 5e ? Waar blijft de Metaverse..? Dan skiën we toch gewoon in de virtuele parallelle wereld…😏

Wanneer gaan de REISBUROS nu eens beginnen met Prikken zeg? ...? 🤣🤣🤣 jammer voor Oostenrijk en Italië.... Schaam jullie diep voor dit kutbericht. Vaccins zijn er niet om te skiën!!! Ik haat jullie zo hard Er is 36,6 km piste om te skiën en te snowboarden. Wel, dan blijven we thuis en zien we wel volgend jaar.

Wat een luxeprobleem.

Vanaf 1 februari kunnen houders van coronacertificaat reizen zonder beperkingen binnen Europese UnieDe lidstaten hebben het licht op groen gezet voor een nieuwe aanbeveling over de reisvoorwaarden binnen de Europese Unie. Vanaf 1 februari zouden er geen r... Ik heb geen coronacertificaat en ik blijf ook vrij reizen binnen de EU. Iedere EU burger maf vrij reizen binnen de Schengenzone, dat certificaat gaat daar nu eens niks aan veranderen! Vakantie in eigen land voor de antivaxxers ...zij mogen de plaatselijke horeca steunen ....of wacht ....nee t'zal ook niet gaan want ze mogen ook niet binnen 😅🤣😂

Het is toch wat met die 1ste wereld privileges, niet? 🤔 BRAVO ! De tranen van de kindjes die hierdoor niet op reis kunnen gaan, is de verantwoordelijkheid van de politiek. Zowel op Belgisch, Vlaams, en heel Europees niveau. EUSSR Gezondheid weegt niet op tegen een vakantietrip 😏 Nog zeker tot 2023 gaan ze ons puchen hun vaccin te nemen

Oh wat erg… not Chantage, simpel, niet meer en ook niet minder... Wordt tijd dat tienduizenden eens wat minder vakantie nemen. En de motor repareren. Beetje leren, beetje werken, beentje kampen... Luxeveulens in ski-nood hebben al eens een lesje gemist de jongste twee jaar. Wij gingen vroeger als kind nooit op reis en heb er geen trauma´s van..Wij speelden met de andere buurtkinderen gewoon op straat..Mooie tijden.

Politie kan hanengevecht op het nippertje vermijden in Wellen en neemt 6 dieren in beslagDe politie van Borgloon heeft zondag op het nippertje een hanengevecht in Wellen kunnen vermijden. Mag het met politiekers? Van de arena naar de pot ? 😊😊 Doe ze een enkelband aan:

Je moet er iets voor overhebben om de nazi's in hun heimat te gaan bekijken... In plaats van te eisen dat het cst in Europa afgevoerd wordt, vraagt Kazou Europa om afstemming, zodat iedereen vlot het experimentje krijgt. Want anders kunnen de mensen niet gaan skiën ... Of hoe het volk zijn eigen miserie veroorzaakt ...

Compleet van 't padje Of kunnen duizenden euro's niet geïnd worden door organisatoren Terwijl op de website van Oostenrijk gewoon staat dat -18 na vaccinatie binnen kan met booster OF pcr Het grappige is dat die prik de besmettingen niet tegenhoud Je blijft beter weg uit zulke dictaturen. Wist u trouwens dat u in Spanje ook kan gaan skieën zonder CST en PCR-test brol?

Waarom moesten de mensen zich laten prikken? vaccinatie vakantie CST Hoe? En wat als je een Loridonneke of Djocovidske doet? 🤧 Frankrijk?

Eerste ronde presidentsverkiezingen in Italië levert niets opDe eerste ronde in de Italiaanse presidentsverkiezingen heeft nog geen winnaar opgeleverd. De grootste regeringspartijen hadden vooraf aangekondigd dat hun...

Zo erg! Pure chantage. 😠 Zorg dat in heel europa dezelfde regels zijn en niet enkel voor vakantie spuiten maar voor gezondheids regels Wat een schande dat zij hun gezondheid niet op het spel mogen zetten! Zum kotzen. De zandzakjes zijn gevuld, de sluizen in Nieuwpoort gesmeerd en de Cichorei reclameborden verwijderd.

Ja waar blijft die booster voor die groep? dringend en hoeveel kreeg Kazou? Blijf er dan weg... Is dit een reden om boosters voor tieners zo snel mogelijk erdoor te krijgen? Terwijl ze nu massaal besmet zijn met omicron?🤔 First world problems

School in Hoboken schaft uniform af: 'Geeft ouders wat financiële ademruimte'Vaak wordt uniformkledij van broer op zus overgedragen of komen kinderen met afgedragen kleren naar school Effe een toegeving aan … ! Het uniform is er steeds geweest, net om NIET te moeten meelopen met de absurde consumptiewaan! Euh.... dit is gewoon een toegeving aan de 'nieuwe' leerlingen. Niet meer en niet minder.

Skieën? Nu? Slim. Oostenrijk en Italië boycotten is de enige manier om daar een einde aan te maken. Toerisme is de enige bron van inkomsten voor Oostenrijk. Als dat wegvalt komen ze in de armoede terecht. Als ze in Oostenrijk gaan moeten overleven op de melk van een paar koeien...... Degene die virtueel jodenster opgeplakt krijgen mogen niet binnen.

Zwaar luxeprobleem. Help! indien men 'de prik' begint te zien als toegangsticket, bij een endemisch wordend virus, vr een leeftijdscat. die het nt nodig heeft en men de nutteloze, ondemocratische/fascistisch getinte maatregelen in het buitenland aanhaalt als reden, is men ver van het pad af. Is het nu niet erg dat we nu moeten smeken voor een spuit, gewoon om op vakantie te kunnen gaan. Dit heeft niets meer met gezondheid te maken.

Neen: verkeerde keuze. Europa zou moeten kiezen voor 1 beleid: geen restricties voor 18 is daarbij imo een absoluut minimum. Skireis dochter is al afgelast. Ging normaal gezien met krokus naar Italië. Niet dus. Het zijn dus weer de jongeren die de dupe zijn. Van 1 Europa heb ik nog niet veel gemerkt alexanderdecroo. Elk land heeft zijn eigen regels.

Zo heimelijke is Europa, je spuitje zal je krijgen, eender op welke manier “Vaccineren doe je voor een ander?” Toch?

Who cares? Dan gaan ze niet hè. Het is zo wie zo een schande om deze jonge mensen te dwingen voor een boosterprik . Er zijn weer niet genoeg dosissen zeker 🤔 wbeke VTMNIEUWS HLN_BE dalle_benjamin waarom altijd naar Europa kijken. Italië, Oostenrijk en Duitsland doen dit toch ook niet. Altijd maar uitvluchten. De jongeren die braaf de regels volgen zijn alweer de dupe. Schande! En waar zit onze minister van jeugd hier?

Chantage Die landen verdienen het dan ook niet om bezocht te worden! Als we ze links laten liggen zullen ze misschien anders piepen. Dat wordt dan inkomstenverlies in Oostenrijk en italie Ja booster ze maar, want de skireis is belangrijker dan hun gezondheid. Ze zouden zomaar eens kunnen doodvallen van het virus... regimepers coronamaatregelen viruswaanzin

Volgens mij hebben we nu wel het punt bereikt waarin duidelijk wordt dat we een tikkeltje aan het doorslaan zijn in regeltjes. Dan maar niet hee. Niet toegeven aan chantage van de overheidsmaffia.