Zijn klimaatactivisten vandalen? “We moeten extremen opzoeken, zoals schilderijen bekladden, om media-aandacht te krijgen”

23-11-22 23:22:00

Vrtnws

Zijn klimaatactivisten vandalen? “We moeten extremen opzoeken, zoals schilderijen bekladden, om media-aandacht te krijgen” vrtnws

Woensdagavond werd er ook actie gevoerd aan het M HKA in Antwerpen. Een samenwerking tussen het museum en Extinction Rebellion om het recht op burgerlijke ongehoorzaamheid te verdedigen. "Een veel betere actie", klinkt het bij studente kunstwetenschappen Klara. "Zo maak je van kunstenaars je bondgenoot. De focus ligt op de boodschap en niet op het shockeffect."

Naji vond de acties van klimaatspijbelaars ook krachtiger. "Ze waren zelfs de reden dat ik in de politiek stapte. Zij hebben zoveel mensen op de been gebracht. Iets waar in de media ook wekenlang over gesproken werd, en waar het hoofdzakelijk over de boodschap ging."

Lire la suite:
VRT NWS »

Waarom sekteleden blind hun leiders volgen? Daar zijn al genoeg studies naar gedaan.. Vroeger toen de media nog wat gezond verstand had waren de titels rondom deze dwaze toestanden veel meer correct dan nu. Nu moeten ze een opgelegd globalistisch narratief opvolgen. Maar zolang het binnen het narrarief past verbloemen ze alles, alles wat erbuiten valt is extreem

Het interesseert me niet het zijn smeerlappen en daarmee uit🤮 Vrt werkt mee aan vandalisme. Vandalisme is een misdrijf, dus vrt is medeplichtig. Media = virus Gekken. Vandalen…punt!!!! Als ze daar toch vast gelijmd staan, dan is het een mooie gelegenheid om ze te beschieten met BEVROREN paintballen, dan doen ze het niet meer, en pijn dat dat doet, niet met geen pen te beschrijven.

Gaan jullie die kwibus nu weer een forum geven? VRT is helemaal het paadje af. Schroef die 300miljoen per jaar maar terug. Waarom deze een forum geven🫣🤮 Omdat het misleidde psychopaten zijn met verstand 0 Kunnen jullie die kwibus een keer duidelijk maken dat er momenteel in Qatar een WK aan de gang is en als hij zich daar vastkleeft aan een doelpaal heel de wereld het zal gezien hebben? Betere reclame kan echt niet. (En zijn we meteen van die pipo verlost.)

Daniel Libeskind verbouwt de Antwerpse Boerentoren; welke andere opvallende ontwerpen zijn van zijn hand?Musea in Berlijn of Manchester, een masterplan voor 'ground zero' in New York en ook een congrescentrum in Bergen. Allemaal getekend: Daniel Libeskind. blancoarchitect en wat denk je er van? Sloop die vuiligheid! Antwerpen gaat stilaan meer en meer lijken op stranger things.

Wil de VRT aub stoppen om dit gestoorde en veroordeelde individu een forum te geven? En u geeft dat soort van nozems een platform? Zeg BRT, uwen groten klimaatschijtlaars durft dat wel niet doen in een streng islamitisch land, niewaar. Soit, ik zou ook schrik hebben om ginds een paar tanden uitgeklopt te krijgen van de niet zo inclusieve islampolitie aldaar.

Omdat ze anders zijn en daardoor al vanaf hun kinderjaren sociaal verstoten werden maar toch aandacht willen door een zekere hoeveelheid narcisme. Psychologen krijgen dit soort mensen heel vaak over de vloer. Het is niet toevallig dat hun gedrag en/of uiterlijk altijd 'anders' is 3de keer goede keer moeten ze bij de vrt denken. Misschien dat er deze keer maar niemand op reageert. Het getuigd van geen respect voor de artisten van deze werken om hun meesterwerken te besmeuren bij hun politieke boodschap.

stopdemediasubsidies Wie schade veroorzaakt, zou een schadeclaim in z'n nek gedraaid moeten krijgen waar ze in geen jaren nog onderuit geraken. Omdat hij gestoord is Jullie zijn verraders. Echt verraders. Laat maar de V vallen! Alweer een repost om extreem linkse vriendjes een platform te geven? Of vooral het verdrinken negatieve berichtgeving als gevolg van WK?

Britse visser vangt goudvis van liefst 30 kilogram in Frans meerAndy Hackett, een Britse visser die zijn vakantie doorbracht aan de Blue Water Lakes in de Franse Champagnestreek, kon zijn ogen niet geloven toen hij er zijn vislijn uit het water hees. Aan zijn haak hing namelijk een gigantische goudvis - wellicht de bekendste vis onder de karperfamilie - van maar liefst 30 kilogram. Het zou volgens Britse media om een nieuw wereldrecord kunnen gaan. Hij heeft hem/haar toch terug losgelaten?

Van mij mogen ze bekladden wat ze willen maar ook de ballen hebben om dit eens in Qatar te proberen... Stop met deze debielen een forum voor hun vandalisme te geven 🤢 Laat het aan de openbare omroep om aan een debiel te vragen waarom ie debiel doet om daar dan een of andere debiele pseudo-analyse uit te genereren. Lachen.

Daar zijn ze wel goed in bij de VRT. Volslagen idioten een podium geven. Fuckers. Dus nu wij door energiemaatschappijen bestolen worden mogen we banken overvallen… zoiets? VRT activisten geven podium en aandacht aan hun vandaliserende activistenvriendjes. En u mag het betalen. En jullie blijven die idioot een platform geven. Wat is er toch mis met jullie ? Twee maten twee gewichten.

De voorzitster van het incivisme Als ze werkelijk om het klimaat bekommerd is,, zou ze nu actie voeren om de kerncentrales open te houden. Want de huidige alternatieven hiervoor zijn vrijwel enkel gas en houtstook. Maar dat vindt Groen blijkbaar allemaal ok. Alle vooruit! Ze hebben eens naïeve mensen gefilmd!

Kinderopvang: soms super, soms een dubbeltje op zijn kant‘Niets dan lof’, zeggen veel ouders over de kinderopvang van hun kroost. Anderen hebben minder goede ervaringen. Twee moeders doen hun verhaal. ‘We hebben superveel geluk gehad.’ DenysJan

gewoon voor de rechter brengen. VRT- creatuur Riadh Remember zure regen fakenews De klimaaturgentie wordt 7/7 door onze strot geramd, dus ik weet niet goed waarom er buiten de lijntjes zou moeten gekleurd worden om het onder de aandacht te brengen. Dat is gewoon marginaal en debiel gedrag rechtvaardigen. Ik ben 'groen', maar asocieer mij niet met die bende.

Is die hyperkinetische mss Ah we mogen het laten weten , ONTSLAG VAN DEZE REPORTER ! Das mijn gedacht erover ! En bij uitbreiding ook dat groen spook dat wat rondvliegt met belastinggeld! Dit is geen nieuws! Dit is PROPAGANDA! Schaam jullie dik betaalde vrt medewerkers! Mogen we dan rebelse acties houden aan haar voordeur ! Zat die groene duif niet ergens aan het zwembad vorige week !?

Ze gaan ons hier de les komen spellen? Dat een politieker dergelijke onzin kan uitkramen, begrijp ik nog altijd niet goed. Kun je je voorstellen dat Jean-Luc Dehaene deze nonsens, op die manier uitkraamde?

Onze WK-reporter in Qatar: ‘Zeker geen gespannen sfeer, fans zijn hier niet om te protesteren’Het omstreden WK voetbal in Qatar is op gang getrapt. Sportjournalist Bart Lagae meet ter plaatse de sfeer op in Doha. Wat denken de Qatari van die duizenden voetbalgekke supporters die hun straten plots overspoelen? En houden ze eigenlijk wel zelf van voetbal?

Ja de klimaatacties zijn rebels en gaan soms over de rode lijn, maar wat onze vorige en huidige politici hebben toelaten, omwille van de winsten vervuilende bedrijven en daarmee ons klimaat en natuur kapot maakten, is bloedrood. Vraaget aan egypte cordonsanitair rond extremistisch terroristisch groen!

De vraag stelt zich of Groen zich niet stilaan begint te positioneren als een extremistische partij. Indien deze tendens zich verder zet , dan lijkt het aangewezen om te evalueren of een “cordon sanitaire “ wenselijk is. Wat een scharminkel die _nadianaji Dus groen steunt ongehoorzaamheid, dus daarom dat ze vervoersplan afschieten in Anderlecht

De vraag is of dit allemaal Quickieproof is? Flirten met terrorisme dus... noted Ons bedrijf heeft gisteren de impact van klimaatterroristen gevoeld. Dr de actie in de luchthaven v Berlijn konden een tiental gasten niet ad meeting deelnemen. Enorme economische impact, alsook praktische: je bestelt een lunch voor 20, je bent uiteindelijk met 10. foodwaste

Nadia wie neemt het dan niet serieus? China,Amerika ? ow India ed,maar zullen we dan maar België die zich rot betaald voor deze 'groene regering buiten de lijntjes kleuren? U ging met het vliegtuig in een super hotel naar een top in een land die vrouwenrechten aan zijn laars lapt

Orban kan naar zijn subsidies fluiten!De Europese Unie kan nauwelijks werken en kost steeds meer geld als één lidstaat alles kan blokkeren.

Recht in de roos van BRICS en multipolariteit. Zijn er écht mensen die dit giechelend clowneske wicht nog serieus nemen ? 🤣😂 Groen _nadianaji nadianaji de giechel handpop van jeremievaneeckhout groen Betoog en speel activist zoveel je wilt,zo lang ´t het doel dient en´t tot iets positiefs leidt.Kunst beschadigen of snelwegen bezetten door jezelf vast te plakken en zo onnodige files veroorzaken is onzin.negatieve acties leiden tot afkeer bij mensen die er niet mee bezig zijn.

Wij vinden onszelf moreel beter dus regels moeten niet voor ons gelden, dat is wat er hier wordt gezegd. Dat is het probleem met de liberale progressieven en fascisten. Als het voor hun linkse religie gaat mag alles maar een ander mag het niet. Mensen zonder enige moraal. , Mensen die uit ideologische motieven geweld plegen op andermans goederen horen opgesloten te zijn of psychiatrisch begeleid te worden.Dit wordt bestraft vanuit de overheid.Indien men dit soort terreur niet zou bestraffen nemen de mensen deze bestraffing uiteindelijk ineigenhanden

Als we het niet eens zijn met de handel en wandel van onze regeringsleden, mogen we straffeloos hun huis en goederen gaan bekladden. Dank u voor deze interpretatie van wat wettelijk mag mevrouw de co voorzitter. zolang _nadianaji niet het vliegtuig pakt is het al goed voor mij. of vliegtuigmotoren gebruikt om elektriciteit te maken. Ik denk dta dat al een heel rebels voorstel bij groen zou zijn.

Mijn grootvader noemt haar een kalle. Een wijze man met veel levenswijsheid.

Halle en Leuven zijn start- en aankomstplaats van WK gravel 2024De wielerwedstrijd op halfverharde wegen zal starten in Halle en toekomen in Leuven. Gravel fietsen als aparte categorie is onzin. Het is een commercieel één-tweetje tussen fietsfabrikanten die een nieuwe markt willen creëren en de wielerbonden die meer inkomsten kunnen genereren. Het maakt de reeds overvolle agenda alleen maar voller.

Begin dan met dubbele postjes te schrappen, geen dotaties meer te vangen, geen parlementaire medewerkers te vragen, geen kostenvergoedingen opsoepeten, zodat de gewone man minder belasting moet betalen EN zich ecologische produkten kan veroorloven Mensen die uit ideologische motieven geweld plegen op andermans goederen horen opgesloten te zijn of psychiatrisch begeleid te worden. Dit wordt bestraft vanuit de overheid. Indien men dit soort terreur niet zou bestraffen horen de mensen deze bescherming in eigen handen te nemen

Voor rechts is de grens spreken. Voor links mag er zelfs al is een slachtoffer vallen. Als er niets gebeurd gaan we er tenslotte allemaal aan he. De demagogie van groen is verstikkend. Betaalde activisten is team elite links groen _nadianaji De activisten bij de vrt zijn weer in actie. groen _nadianaji Promocampagne ?

groen _nadianaji Maw. keurt links deze acties goed. Even buiten de lijntjes kleuren! Dat doen ze in sommige wijken van Brussel, Antwerpen, … ook. Dus, goedkeuren die handel! Maar ja, het zijn dan ook echte, autochtone Belgen aan het roer bij groen! groen _nadianaji De homo en zijn groen ratje mooi mooi

groen _nadianaji Ik weet niet hoe je het klimaay redt door je vast te kleven aan een schilderij. Geen respect voor andermans eigendom is het duidelijk wel.Niets vergoelijken. Straffen, die mensen, zoals in NL!

groen _nadianaji Wat men zal proberen is hun te laten overkomen als 'normaal', een leuke gezellige sfeer crieëren en hun menselijke kant benadrukken om een gevoel te crieëren van verbondenheid tussen hun en de kijker. Dit is een vaak gebruikte manipulatie techniek. Laat je niets wijsmaken. groen _nadianaji Aan zo een dogmatische waanideeën partij moet je zo geen vragen stellen.

groen _nadianaji Dit zijn mensen met een genetische aanleg voor mentale stoornissen. Je zou verbaasd zijn hoeveel hun denkpatroon gemeen heeft met individuen die overgaan tot terrorisme. Dit soort individuen hebben begeleiding nodig en horen niet aangemoedigd te worden tot geweld door de VRT. Niet zeveren. Jullie krijgen aandacht met bakken en zonder enige serieuze tegenstem. Kijk maar eens in amusementsprogramma's.

🤬🤮 neen, politici sedert eind jaren 70 zijn criminelen. Het volk kan in 2024 voor of tegen stemmen en daar moet de politiek dan wetten op maken … als burgerlijke ongehoorzaamheid steunt van welke groep dan ook dan wordt het misschien tijd om de media-subsidies te verminderen Moslimterrorisme moet dan ook maar kunnen zeker!!

Nope geen vandalen, het zijn terroristen met vernielzucht om hun persoonlijk agenda door te drukken. Opsluiten aub

Het zijn vandalen zoals ze nu bezig zijn! Trouwens over informatie Is heel dom. En dat is nu zo... Mensen zijn dat beu en haken snel af. Mensen die echt groen denken doen zulke dingen niet. 10 jaar werkstraffen zouden ze moeten krijgen en de rekening. Natuurlijk zijn dat vandalen!!! Wat een vraag toch…

Als een activist het in zijn kop krijgt om prive spullen te viseren mag deze rekenen op een honkbalknuppel activist die de extremen op gaat zoeken😡 Waarom is die aandacht eigenlijk nodig ? Wie is er nu nog niet op de hoogte van het klimaat ? Het word elke dag herhaald. Je beruikt ook niet de grote vervuilers ermee. En btw ja het is vandalisme. Definitie van woorden bestaat.

Krijgen klimaatextremisten al niet genoeg aandacht ? Wie duidelijk nooit aandacht krijgt zijn de klimaat realisten ! Wanneer komen die eens aan de beurt ? Is dat nu een statement waar de VRT achter staat, of wat moeten we hier nu uit besluiten? Laat me jullie vraag beantwoorden met een gelijkaardige vraag. Als iemand jouw auto beklad om een politiek statement te maken, is dat dan vandalisme?

Intellectuele armoe met grote V. de logica van de terrorist Als julie vinden dat de wet overtreden/geweld gebruikt mag worden om persoonlijke ideeën te pushen.Dan vind ik om dit tegen te gaan/dit te beschermen ook de wet overtreden mag worden om hun duidelijk te maken dat dit niet kan.Iedereen gelijk voor de wet de dag dat ze vrijuit gaan

Het zijn helemaal GEEN vandalen! Tenzij het niet hun eigen schilderijen of muren zijn natuurlijk; vermits ze dan andermans eigendom vernielen zijn het dus wel vandalen. Aandacht vragen rechtvaardigt geen geweld noch vernieling. Ik stel voor dat alle Belgen de overheidsgebouwen en de auto’s vd ministers en kabinettards lekker bekladden om media-aandacht te krijgen betreffende de manier waarop hun belastingen door de politici beheerd worden. Akkoord

Klimaataktivist = terrorist PUNT Er zijn inderdaad andere manieren om de aandacht op te eisen. Een jong meisje deed het hen allemaal voor met een stuk karton. Tiens… Als het import crapuul, Brussel platbrandt, is het beduidend stiller op en andere regime zenders. Om woke bullshit te broadcasten zijn jullie er wel als de eersten bij.

'Anderen denken niet zoals ons dus laten we maar dingen vernielen'Niet alleen gaat dit volledig in tegen de democratie maar dit zijn ook DE mentale stoornissen die je het vaakst ziet in de psychiatrie vooral in strafrecht. En dit wordt zomaar opgehemeld. De VRT zet aan tot geweld Yep! Linkse extremisten!

Ja, het zijn infantiele criminelen die jullie te veel aandacht geven. 'Zijn klimaatactivisten vandalen?' Ja, absoluut zoals ze nu bezig zijn. Op deze manier verliezen ze 'draagkracht'. Fout. Jullie moeten niets. Vandalisme is zeker geen manier om aandacht te vragen.

Ja, het zijn misdadigers die een hoge straf verdienen. Er is geen climaatprobleem.

19:49 Woensdagavond werd er ook actie gevoerd aan het M HKA in Antwerpen.Musea in Berlijn, Manchester, Vilnius, Denver.Whats App Het zou Hackett maar liefst 25 minuten gekost hebben om de vis uit het water te sleuren.Veerle Beel dinsdag 22 november 2022 om 3.

Een samenwerking tussen het museum en Extinction Rebellion om het recht op burgerlijke ongehoorzaamheid te verdedigen. "Een veel betere actie", klinkt het bij studente kunstwetenschappen Klara. Een masterplan voor de plek waar de Twin Towers stonden in New York. "Zo maak je van kunstenaars je bondgenoot. Alleen bleek hij ook nog eens een oranje kleur te hebben. De focus ligt op de boodschap en niet op het shockeffect. Zoals een congrescentrum in Bergen, Henegouwen, met typische scherpe, dramatische hoeken." Naji vond de acties van klimaatspijbelaars ook krachtiger.

"Ze waren zelfs de reden dat ik in de politiek stapte. Wortel werd zo’n 20 jaar geleden in het meer gegooid en het lijkt alsof de vis al die jaren is blijven groeien. Zij hebben zoveel mensen op de been gebracht. Iets waar in de media ook wekenlang over gesproken werd, en waar het hoofdzakelijk over de boodschap ging." Waarom kunst viseren? Een vraag waar studente kunstwetenschappen Klara mee zit, en ongetwijfeld nog mensen: waarom viseren de klimaatactivisten de cultuursector en kunst? "De cultuursector zit al in jullie kamp en op die manier wrijf je hen alleen maar tegen de haren in. Je kan deze inhoud niet bekijken Deze inhoud bevat cookies van social media of andere externe platformen. Als je campagne voert tegen de autosector, dan kan ik de link snappen, maar nu zien mensen het alleen maar als vandalisme.

" BEKIJK - Klara vindt dat de klimaatactivisten zichzelf in de voet schieten door de kunstsector te viseren Videospeler inladen.. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan! Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.. Wouter Mouton verdedigt zich. "We doen heel veel acties waar er een duidelijke link is, maar die komen gewoon niet onder de aandacht.

We moeten de extremen opzoeken zodat de media mee zijn." Ook Luka ziet een duidelijke gelijkenis. "De aarde is ook een meesterwerk, net zoals een kunstwerk. Bij de aarde is de beschermende laag van het glas er al lang af en is de eerste verflaag zelfs al beschadigd." Een kunstwerk beschadigen voor het klimaat, dat heeft natuurlijk gevolgen.

Zo belandde Mouton 3 weken in de Nederlandse gevangenis. Iets wat hij er zelf graag bijneemt. "Het is geslaagd door de persaandacht. Ik heb nog nooit zoveel telefoontjes gekregen. En niet alleen over de actievorm, maar ook over de klimaatproblematiek.

" De klimaattop in Egypte als oplossing? Duidelijk niet iedereen is het eens met de aanpak van de klimaatactivisten, maar zij kaatsen de bal terug en doen een oproep om met een beter plan te komen. "We leven in een wereld waar sociale media niet weg te denken zijn. Waarom kunnen jullie daar niet actiever op zijn en daar de aandacht opeisen?" vraagt Klara zich af. BEKIJK - Klimaatactiviste Luka vraagt zich af hoe er op een andere manier aandacht kan gaan naar het klimaat: Videospeler inladen..

. Een andere oplossing kan de klimaattop in Egypte zijn waar Naji voor een week aanwezig was. "Niet alle klimaatactivisten vinden dat een goede zaak, maar het is wel daar dat je oog in oog kan staan en samen tot een plan kan komen. De uitkomst van de COP was heel teleurstellend, daar kunnen we niet omheen, maar alle activisten daar aanwezig hebben wel de koppen bij elkaar gestoken." Ook Tom van Fridays For Future zag het nut van de COP 27.

"We kunnen niet op de politici wachten, maar de COP is wel de plek waar we verandering kunnen afdwingen door zelf met ideeën te komen." BEKIJK - Hoe kan een klimaattop zo georganiseerd worden dat er echt resultaten volgen? Videospeler inladen... "Politici worden vaak als het zwarte schaap gezien en activisten als het witte schaap, maar we moeten ook snappen dat het heel moeilijk is om met alle landen achter dezelfde regels te staan.

De eerste stappen worden al gezet door samen te komen", vindt ook Klara. Daar wil Naji dan ook mee afsluiten: "We staan duidelijk allemaal achter dezelfde boodschap, we moeten nu manieren vinden op het hoger op de agenda te zetten bij iedereen." BEKIJK - De aflevering van #BelRiadh over of klimaatactivisten iets bereiken door tomatensoep over schilderijen te gooien: Videospeler inladen...

.