Xavi verlengt contract bij Al-Sadd en keert voorlopig niet terug naar Barça

De Spaanse pers opperde recent dat Xavi zou terugkeren naar Barça, als opvolger van Ronald Koeman.

13-05-21 10:51:00

De Spaanse pers opperde recent dat Xavi zou terugkeren naar Barça, als opvolger van Ronald Koeman.

Xavi heeft zijn contract bij de Qatarese club Al-Sadd met twee seizoenen verlengd. De coach maakt zo een einde aan het gespeculeer over een nabije terugkeer naar FC Barcelona.

Keer gedeeld'Ik ben fier bij Al-Sadd te blijven', verklaart de 41-jarige Xavi op de sociale media van de club waar hij sinds 2019 het roer in handen heeft. Met Al-Sadd veroverde hij al zes trofeeën.'Niet het juiste moment'De Spaanse pers opperde recent dat Xavi zou terugkeren naar Barça, als opvolger van Ronald Koeman, die sinds het begin van dit seizoen de Catalaanse club coacht. 'Dat is niet correct', aldus de voormalige Spaanse international. 'Ik heb een contract van twee seizoenen bij Al-Sadd, en ik zal dat contract respecteren.' In januari 2020 werd Xavi al gepolst door de Catalaanse grootmacht om daar coach te worden, maar hij sloeg het aanbod af. Hij vond het niet het juiste moment om bij zijn grote liefde aan de slag te gaan.

Le variant Delta inquiète, des personnes vaccinées hospitalisées en France RTL Belgique, à vendre, pourrait être racheté par Rossel et DPG : quel impact pour le paysage médiatique et le public ? Dans les Landes, le variant Delta s'implante: dans ce home, 21 résidents pourtant vaccinés ont été infectés

Xavi was jarenlang sterkhouder bij FC Barcelona. Hij droeg zeventien jaar lang het shirt van Barça, waarmee hij acht keer de landstitel veroverde en vier keer de Champions League won.'Ik ben fier bij Al-Sadd te blijven', verklaart de 41-jarige Xavi op de sociale media van de club waar hij sinds 2019 het roer in handen heeft. Met Al-Sadd veroverde hij al zes trofeeën.De Spaanse pers opperde recent dat Xavi zou terugkeren naar Barça, als opvolger van Ronald Koeman, die sinds het begin van dit seizoen de Catalaanse club coacht. 'Dat is niet correct', aldus de voormalige Spaanse international. 'Ik heb een contract van twee seizoenen bij Al-Sadd, en ik zal dat contract respecteren.' In januari 2020 werd Xavi al gepolst door de Catalaanse grootmacht om daar coach te worden, maar hij sloeg het aanbod af. Hij vond het niet het juiste moment om bij zijn grote liefde aan de slag te gaan.Xavi was jarenlang sterkhouder bij FC Barcelona. Hij droeg zeventien jaar lang het shirt van Barça, waarmee hij acht keer de landstitel veroverde en vier keer de Champions League won.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Nog een maandje: wat u nu al moet weten over het EKHet Europees kampioenschap staat voor de deur. Nog exact een maand wachten en dan kan het feest beginnen. Een overzicht van alles wat u nu al moet weten.

Tom Dumoulin keert terug als profwielrennerTom Dumoulin (30) keert terug als profwielrenner. Na een bezinningsperiode van een kleine vier maanden heeft de Nederlander besloten door te gaan op het hoogste niveau. Dat meldt de wielerwebsite Wielerflits.

Bohdan Mychajlytsjenko is terug bij Anderlecht: 'Ik heb aan mezelf getwijfeld, ja'Na een droomdebuut tegen STVV in augustus, waarin hij scoorde na een oversteek van vijftig meter, verdween Bohdan Mychajlytsjenko in de winter uit beeld. Intussen valt de Oekraïense linksback niet meer uit de basisploeg van Vincent Kompany weg te denken.

Steven Defour stopt meteen als voetballer bij KV Mechelen: 'Dit was het voor mij'Voormalig Rode Duivel Steven Defour maakt het seizoen niet meer af bij KV Mechelen en zet nu meteen een punt achter zijn carrière. 'Dit was het voor mij', schrijft hij dinsdag op Twitter. 'Bedankt voor jullie steun in al die jaren. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.'