Wat is het verschil tussen een boxspring en een normale matras?

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 21 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 12%
  • Publisher: 63%

Wie op zoek gaat naar een nieuw bed, komt al snel voor de keuze te staan: een boxspring of een gewone matras. Wat is voor jou de beste keuze?

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

of een gewone matras. Wat is voor jou de beste keuze?Een goede nachtrust is essentieel voor onze gezondheid. Je slaapkwaliteit wordt voor een groot deel bepaald door de keuze van een matras. Het loont dus de moeite om even uit te zoeken welke slaapoplossing het best bij jou past.Een gewone matras kan verschillende vullingen hebben: metalen veren, schuim, latex of ander materiaal.

De matrassen variëren in dikte en stevigheid, kies afhankelijk van je slaapvoorkeur en je lichaamsbouw voor meer of minder ondersteuning. Een matras is budgetvriendelijker dan een boxspring, maar je hebt nog wel een bedframe en een lattenbodem nodig. Een van de andere voordelen van een matras boven een boxspring is dat je bij een ledikant extra opbergruimte onder je bed kunt voorzien.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

‘Ik hoop hier te kunnen doen wat Alderweireld bij Antwerp deed’Thorgan Hazard (30) was de allerlaatste zomertransfer van Anderlecht, maar ook de grootste ster die de voorbije maanden in Brussel is neergestreken. ‘We hebben hier als kleine jongens nog een test afgelegd. Eden ook.’
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Wat als we morgen de opkomstplicht afschaffen?Sinds 1893 zijn alle stemgerechtigde Belgen verplicht op te dagen voor de stemming. De Belgische politicologe Ruth Dassonneville (Universiteit van Montreal) bestudeerde wat er gebeurt als we de opkomstplicht afschaffen. ‘Als de opkomstplicht voor alle verkiezingen in België wordt afgeschaft, zal de opkomst 15 à 20 procentpunt dalen.’
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Mogelijk wat regen aan de kustHet blijft dinsdag vaak bewolkt. Het is wel droog, behalve aan de kust waar wat lichte regen niet uitgesloten is.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Weerbericht: Mogelijk wat regen aan de kustHet blijft dinsdag vaak bewolkt. Het is wel droog, behalve aan de kust waar wat lichte regen niet uitgesloten is. Het KMI verwacht maxima tussen 15 en 20 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Straks weet iedereen wat reuzen als Apple en Walmart uitstotenCalifornië gaat bedrijven verplichten om open kaart te spelen over hun uitstoot van broeikasgassen. Met die potentiële gamechanger speelt de Amerikaanse staat eens te meer klimaatpionier.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Ook jonge artiesten verkopen hun muziekrechten: je weet maar nooit wat er nog mislooptOp haar 38e heeft Katy Perry nog flink stuk carrière voor de boeg, maar toch verkocht ze haar muziekrechten al voor 225 miljoen dollar. Ook jonge artiesten deinzen er niet meer voor terug om hun rechten nu al af te staan. Want je weet maar nooit dat er nog een schandaal losbarst.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »