Vrouw (19) wist niet dat ze zwanger was, tot er plots voet uitsteekt bij toiletbezoek

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 32 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 16%
  • Publisher: 63%

Een negentienjarige vrouw uit het Britse Braintree is totaal onverwacht voor de tweede keer moeder geworden. Ze had negen maanden lang een kindje in haar buik, maar realiseerde zich dat pas als een voet van de baby tevoorschijn kwam bij een toiletbezoek.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

dat ze maar liefst zes zwangerschapstesten heeft gedaan en die waren allemaal negatief. Ook haar menstruatiecyclus was normaal en een babybuik was nooit goed zichtbaar. In die zin was het een andere zwangerschap dan haar eerste, van haar tweejarige zoontje Brody-Chase. Anticonceptie gebruikte ze echter “niet regelmatig” met haar 21-jarige vriend Aidan Behrens. Dat er een risico aan verbonden was, wisten ze dus wel.

Dat bleek wel op 6 mei, toen haar vliezen na negen maanden zwangerschap braken. “Het leven was normaal totdat ik wakker werd in een enorme plas water.” White ging naar het toilet, omdat ze “veel druk voelde” en er kwam iets uit. Niet zomaar iets, maar een voet van haar baby. Vervolgens belde ze de ambulance en vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling. “De weeën waren in volle gang.

Bovenop jouw abonnement op Gazet van Antwerpen heb je gratis toegang tot alle plusartikels op de sites en apps van 4 andere topkranten.plusartikels. Je hoeft je alleen aan te melden zodat we je herkennen als abonnee.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Vrouw (19) wist niet dat ze zwanger was, tot er plots voet uitsteekt bij toiletbezoekEen negentienjarige vrouw uit het Britse Braintree is totaal onverwacht voor de tweede keer moeder geworden. Ze had negen maanden lang een kindje in haar buik, maar realiseerde zich dat pas als een voet van de baby tevoorschijn kwam bij een toiletbezoek.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Geldsom gestolen uit autoEen onbekende heeft het voorbije weekend in Mechelen een geldsom gestolen uit een auto.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Vrouw in de boeien geslagen en in de politieauto gezet die vervolgens door trein werd aangereden. Toch krijgt ex-agente geen celstrafEen voormalige politieagente uit de Amerikaanse staat Colorado moet niet naar de gevangenis, ook al sloot ze een vrouw in boeien op in een politieauto die vervolgens werd aangereden door een goederentrein.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Vrouw in de boeien geslagen, in de auto geduwd en die door trein laten aanrijden, maar toch krijgt ex-agente geen celstrafEen voormalige politieagente uit de Amerikaanse staat Colorado moet niet naar de gevangenis, ook al sloot ze een vrouw in boeien op in een politieauto die vervolgens werd aangereden door een goederentrein.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Het geluk van een kleerkast die in een rugzak pastMaya Toebat was altijd een propper. Dat is te zeggen: voor elke reis leek het een uitdaging om, uit twee volle kleerkasten, zo veel mogelijk kleren in een reiskoffer te proppen. Toen vertrok ze vier maanden op wereldreis en ze merkte dat ze lichter, maar ook lichtvoetiger ging reizen.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »