Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verhuist niet naar Gent, maar blijft in Sint-Niklaas: 'Dit is mijn thuisstad'

23-01-22 18:56:00

Vrtnws

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verhuist niet naar Gent, maar blijft in Sint-Niklaas: 'Dit is mijn thuisstad' vrtnws

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verhuist niet naar Gent, maar blijft in Sint-Niklaas: "Dit is mijn thuisstad"De voorzitter van Vooruit, Conner Rousseau, blijft dan toch in Sint-Niklaas wonen. Er was sprake dat hij naar Gent zou verhuizen, maar dat was zowel politiek als privé niet interessant volgens hem: "Gent is politiek al in goede handen, Sint-Niklaas is dat niet. Daarnaast is en blijft dit ook mijn thuisstad." Daarnaast maakte hij ook bekend dat hij kandidaat-burgemeester is bij de verkiezingen van 2024.

Lire la suite:
VRT NWS »

Een dag geen Connah op VRT ,is een dag niet geleefd. Wat een triestige zaak VRT News.... Hebben jullie echt niks belangrijkers te melden dan dit nieuws over deze ongelooflijk mediageile, gevaarlijke pipo? Ahja, want er is al iemand anders lijsttrekker voor de stadslijst van Gent. Het wordt daar nog 2 jaar gezellig samenwerken in de huidige coalitie.

conner_rousseau Tedjuu toch. Hij/zij/het verhuist niet. De goede “vooruit”-zichten van de Sint-Niklazenaren spat “nu” helemaal uiteen. Wat een nieuws, groteske fascist blijft waar hij is. Spijtig voor de mensen in Sint-Niklaas. Oh die denkt al aan zijn volgende postje , allemaal met zichzelf bezig🤔 Dat hem verhuist naar de eind van de wereld mijn part

Ik verhuis niet naar Liechtenstein maar blijf waar ik nu woon! Ik ben morgen pas thuis na 19 uur vrtnews voor mochten jullie willen komen filmen om dat in jullie razend interessante nieuws op te nemen Who cares Waar zouden ze zo ene nog willen hebben? Mag nu al nergens meer binnen.

Geen verhuis naar Gent: Vooruit-voorzitter Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonenVooruit-voorzitter Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonen en wil er iets duurzaams uitbouwen voor zijn partij. Dat kondigde hij zondagmiddag aan op een persmoment in Sint-Niklaas. Gent, de stad waarvan de jongste maanden gezegd werd dat hij naar daar zou verhuizen, is volgens de partijvoorzitter in goede handen. En…Conner Zoro is aangekomen…Sint Niklaas is gered

Godzijdank 🙏🏼 Hebben ze in St Niklaas dan ook een gevangenis ? Haha wille ze hem daar niet Joepie 🤷‍♀️ who cares Ja en? In Gent zullen ze blij zijn… Grote teleurstelling in Sint-Niklaas .. ik dacht dat de media het prive leven van politici niet in beeld brengt. alle dat was toch het excuus toen de croo zijn macht misbruikte om een italiaanse vrouw haar privenummer te pakken te krijgen en dan trachtte deze te dwingen tot prostitutie.

Mag ik even melden dat ik ook niet verhuis naar Gent? In Sint Niklaas zit hij goed , daar hebben er veel een dikke nek 🤪 Pyongyang zou nog iets voor hem zijn, daar zal hij zich ideologisch helemaal thuisvoelen, de snullemans 🤮

Gedaan met speculaties: Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonenVooruit-voorzitter Conner Rousseau geeft deze zondagnamiddag een persconferentie in zijn thuisstad Sint-Niklaas om aan te kondigen dat hij verhuist naar… S... Dat hij maar naar het verre oosten verhuist het liegebeest!!

Ons geluk kan niet op. En vooral dat van de inwoners van Sint Niklaas. Nog van dat.... Dit is voor jullie nieuws.....😫😫😫! En niks over de 200.000 mensen die zijn gaan betogen tegen de idiote maatregelen vd regering. Jullie zijn echt propagandamedia....riooljournalistiek!!! Zou em niet naar Australië willen verhuizen? Ik ga wel is rond met de klak

Had Conner nu eens verhuist naar Sint Niklaas in de USA of Turkije geweest, dan had dit pas (goed) nieuws geweest... Wie wil er nu weten waar dat onbenulletje woont....? En is dat nu het nieuws ? Oef zeg 😢😢 Ze mogen er fier op zijn daar in St Niklaas

DPG Media Privacy GateSinterklaas past beter voor een socialist. Jammer khad u hier graag eens ontmoet in de supermarkt

Ok mensen in Sint-Niklaas, zeg de traiteur en dj voor het feestje maar af Who cares waar hij NIET of WEL wil gaan wonen?!?! De nacht van de lange messen in Sint Niklaas? En waarom is dit nieuws? Er zijn zoveel mensen die niet verhuizen.

Gedaan met speculaties: Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonenVooruit-voorzitter Conner Rousseau geeft deze zondagnamiddag een persconferentie in zijn thuisstad Sint-Niklaas om aan te kondigen dat hij verhuist naar… S... Dat hij maar naar het verre oosten verhuist het liegebeest!!

DPG Media Privacy GateOost-Vlamingen hebben Gent al lang links laten liggen. Ik blijf ook in Antwerpen wonen in .... 2024 😂💁‍♀️ Djezus En zijn hondje?

Geen verhuis naar Gent: Vooruit-voorzitter Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonenVooruit-voorzitter Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonen en wil er iets duurzaams uitbouwen voor zijn partij. Dat kondigde hij zondagmiddag aan op een persmoment in Sint-Niklaas. Gent, de stad waarvan de jongste maanden gezegd werd dat hij naar daar zou verhuizen, is volgens de partijvoorzitter in goede handen. En…Conner Zoro is aangekomen…Sint Niklaas is gered

Sint-Niklaas Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verhuist niet naar Gent, maar blijft in Sint-Niklaas: "Dit is mijn thuisstad" De voorzitter van Vooruit, Conner Rousseau, blijft dan toch in Sint-Niklaas wonen.Rousseau wees erop dat hij zeer jong in de politiek is gegaan en dat hij door zijn voorzitterschap, regeringsvorming en zijn job als Vlaams Parlementslid geen tijd heeft gehad om zich te settelen.Vooruit-voorzitter Conner Rousseau..

Er was sprake dat hij naar Gent zou verhuizen, maar dat was zowel politiek als privé niet interessant volgens hem: "Gent is politiek al in goede handen, Sint-Niklaas is dat niet. Daarnaast is en blijft dit ook mijn thuisstad.' De vraag was waar hij de meeste impact zou kunnen hebben als nationaal figuur." Daarnaast maakte hij ook bekend dat hij kandidaat-burgemeester is bij de verkiezingen van 2024. Rousseau overwoog om naar Gent te verhuizen, om daar zijn noodlijdende partij van een boegbeeld te voorzien. Artikel van Radio 2 Lotte Aneca 48 min Gent of Sint-Niklaas? Over de nieuwe woonplaats van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau werd al even gespeculeerd, zowel binnen als buiten de partij. Gent is volgens hem momenteel in goede handen. De kogel is door de kerk, hij kondigde zijn plannen vandaag zelf aan.

De keuze voor Sint-Niklaas lag zowel privé als politiek voor de hand. De stad kampt met problemen en een zwak bestuur', stelde hij.A schepen en ook twee jaar burgemeester was. "Dit is mijn thuisstad, maar hier kan ik ook meer verwezenlijken, ik heb hier een grotere impact." Om dat laatste kracht bij te zetten, is hij ook kandidaat- burgemeester bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Dat houdt in dat de gemeenteraadsleden Christel Geerts en Gaspard Van Peteghem een stap opzij zetten en na de zomer hun plaats overlaten aan Steve Vonck en Sara Salarkiya. In Sint-Niklaas zitten de socialisten in de oppositie. Rousseau wil daar als lijsttrekker verandering in brengen in 2024. Op vragen over een burgemeesterschap in Sint-Niklaas en de geldende cumulregels binnen de partij, wees Rousseau erop dat de statuten momenteel herzien worden.

Of hij dan ook de sjerp zal opnemen? "Eerlijk gezegd, ik ben gewoon bezig met hoe we het zo goed mogelijk kunnen doen bij de verkiezingen, zodat we effectief een verschil kunnen maken in Sint-Niklaas. In welke rol dat dan zal zijn, daar zal de kiezer over beslissen, ik niet. Hij verduidelijkte dat het principe van de decumul wel behouden zal blijven, maar dat men steeds een uitzondering kan vragen, die dan moet worden goedgekeurd." Nicolas Maeterlinck Nieuwe wind in de gemeenteraad Rousseau heeft zijn plannen voor Sint-Niklaas alvast klaar: "Ik wil de stad veiliger en leefbaarder maken. Al het talent dat we hier hebben - en dat is er veel - moet kunnen bruisen." Bij de socialisten zal er binnenkort een nieuwe wind waaien in de gemeenteraad: Sara Salarkiya (27) uit Sinaai en horeca-ondernemer Steve Vonck (46) gaan zetelen.

Dat betekent dat twee gemeenteraadsleden hun zetel afgeven, waaronder de moeder van Conner en gewezen burgemeester Christel Geerts. Ook Gaspard Van Peteghem verlaat de gemeenteraad. kasto80 .