Voormalig radiopresentator Sven Pichal mag de gevangenis verlaten met enkelband

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 37 sec. here
  • 12 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 53%
  • Publisher: 50%

Voormalig radiopresentator Sven Pichal (44) mag de gevangenis verlaten met een enkelband. Dat heeft de raadkamer beslist, en bevestigt het parket van Antwerpen aan onze redactie.

Sven Pichal, Gevangenis, Enkelband, Raadkamer, Parket, Antwerpen, Ontslag, VRT, Seksueel Kindermisbruik, Medeverdachten

Voormalig radiopresentator Sven Pichal (44) mag de gevangenis verlaten met een enkelband. Dat heeft de raadkamer beslist, en bevestigt het parket van Antwerpen aan onze redactie.De raadkamer in Antwerpen besliste maandag dat Pichal de gevangenis mag verlaten, en onder elektronisch toezicht wordt geplaatst. Het Antwerpse parket gaat niet in beroep tegen die beslissing. Pichal werd eind augustus aangehouden op verdenking van het bezit en het verspreiden van beelden van seksueel kindermisbruik.

Hij nam daarop met onmiddellijke ingang ontslag bij de VRT, waar hij onder meer ‘De Inspecteur’ presenteerde op Radio 2. Ook twee van zijn medeverdachten – acteur R.D.B. (34) en B.D. (35) – zijn nog altijd aangehoude

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Xavier Taveirne volgt Sven Pichal op als consumentenman op Radio 2Xavier Taveirne stopt eind dit jaar als VRT NWS journaal-anker en gaat zich toeleggen op de consumentenzaken. Vanaf januari 2024 zal hij op Radio 2 een nieuwe consumentenprogramma presenteren, dat De inspecteur opvolgt.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Xavier Taveirne stopt als nieuwsanker en volgt Sven Pichal op als consumentenman op Radio2Xavier Taveirne stopt eind dit jaar als VRT NWS Journaal-anker en gaat zich toeleggen op de consumentenzaken. Vanaf januari 2024 zal hij een nieuwe consumentenprogramma presenteren op Radio2, dat ‘De Inspecteur’ opvolgt.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Raadkamer bevestigt aanhouding van zowel Sven Pichal als spilfiguur in zedenzaakDe raadkamer in Antwerpen heeft maandag de aanhouding van zowel Sven Pichal als Reuben D.B., spilfiguur in de zaak, bevestigd. Beide verdachten blijven een maand langer in de cel.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sven Pichal en medeverdachte blijven voorlopig in de celDe raadkamer in Antwerpen heeft maandag de aanhouding van zowel Sven Pichal als R.D.B., spilfiguur in de zaak, bevestigd. Beide verdachten blijven een maand langer in de cel.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Oudste broer van Sven Pichal reageert: “Zijn bekendheid doet hem de das om”De oudste broer van voormalig Radio2-stem Sven Pichal is niet te spreken over de manier waarop de rechtszaak naar buiten is gekomen. Dat zegt hij in een interview met Dag Allemaal.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Aanhouding medeverdachte Sven Pichal verlengdDe raadkamer in Antwerpen heeft donderdag de aanhouding van B.D. (35) verlengd. B.D. wordt net als ex-radiopresentator Sven Pichal (44) verdacht van het bezit en het verspreiden van beelden van seksueel kindermisbruik.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »