Vier dagen Molekens- en Vestjeskermis met waterbaktornooi als topper

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 20 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 11%
  • Publisher: 63%

Al voor de 134ste keer organiseren de bewoners van de Neerstraat en aanpalende straten hun wijkkermis. Vanaf vrijdag 15 t.e.m. maandag 18 september vindt een plejade aan kermisactiviteiten plaats in en rond zaal De Rijbel aan de Neerstraat.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Vrijdag wordt Stijn Leemans om 19 uur officieel aangesteld als wijkburgemeester. Hij mag om 20.30 uur het startschot geven voor de bingoavond. Zaterdag staan een mountainbiketocht, Kids to Dance, een eetfestijn en liveoptreden van 50 Tinten Brijs en DJ Jan op het feestprogramma.

De Last Summer Run en Walk met keuzeafstanden van 5, 10 en 15 kilometer en de kinderloopwedstrijden vormen zondag het voorprogramma voor het 134ste Waterbaktoernooi. Dit volkse spektakel gaat om 15 uur van start. Deelnemers (+18 jaar) kunnen in zaal De Rijbel inschrijven vanaf 13 uur. Maandag sluiten een seniorennamiddag en een filmavond over Waasmunster dit traditionele kermisweekend af.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Al vier druivenplukkers overleden in Champagnestreek in tien dagen tijdMet temperaturen tot 32 graden in de schaduw is het hard werken voor de druivenplukkers in de Champagnestreek. Sinds het begin van de pluk, tien dagen geleden, zijn zelfs al vier seizoenarbeiders overleden aan een hartstilstand.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Parket eist vier jaar cel tegen jonge Duffelaar die beticht wordt van phishingpraktijkenEen 21-jarige man uit Duffel hangt een celstraf van vier jaar en een boete van 24.000 euro boven het hoofd. Het parket beticht de man ervan dat hij betrokken is geweest bij phishing en emotiefraude. De man zelf vroeg de vrijspraak.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Poetin gaat desnoods onder vier ogen met Kim Jong-un pratenHet Kremlin bevestigt dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un in de komende dagen naar Rusland trekt voor een ‘officieel bezoek’. Daarbij is ook een overleg met Poetin gepland. Vermoed wordt dat ze ook wapenleveringen van Noord-Korea aan Rusland zullen bespreken.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Baby David is jongste telg van zowel vier- als vijfgeslachtEen viergeslacht komt wel meer voor, een vijfgeslacht daarentegen is eerder een uitzondering. Baby David Paeshuys weet nog van niets, maar zorgt er wel voor dat hij meteen de jongste telg is van zowel een vier- als vijfgeslacht.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Brandstichting bij vier kleuterscholen in Charleroi afgelopen nachtVoorbije nacht is er brand gesticht in vier kleuterscholen in Charleroi. Dat bevestigt de lokale politie woensdag.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Brandstichting bij vier kleuterscholen in Charleroi afgelopen nachtVoorbije nacht is er brand gesticht in vier kleuterscholen in Charleroi. Dat bevestigt de lokale politie woensdag.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »