VIDEO. Laaiende Vincent Kompany kan woede niet onderdrukken na discutabele penalty en krijgt rode kaart onder

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 21 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 12%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Het Burnley van Vincent Kompany stond tegen Chelsea op speeldag dertig in de Premier League voor een lastige opdracht, maar deed het best oké op Stamford Bridge. Totdat de scheidsrechter in minuut veertig plots naar de stip wees, Burnley-verdediger Lorenz Assignon zijn tweede geel gaf én Kompany naar de tribune stuurde.

Burnley staat momenteel voorlaatste in de Premier League met vier punten achterstand op Nottingham Forest en vijf op Luton Town, dat op dit moment zeker is van het behoud. Sheffield United, de laatste in de stand, heeft zeventien punten, maar ook een match minder gespeeld.Antwerp-CEO Sven Jaecques aan de vooravond van de play-offs: “Ik heb geleerd dat je niet altijd in de tegenaanval moet gaan”LIVE EERSTE KLASSE.

REACTIES. Standard-coach Ivan Leko vernietigend voor eigen ploeg na blamage bij AA Gent: “Alsof er gespot werd met het voetbal”Toekomstige Real Madrid-ster Endrick pakt na doorbraak met Brazilië uit met hartverwarmende ‘brief voor zijn broertje’: “Dit is mijn geschenk aan jou”VIDEO.

Hugo Broos in ‘Frank & Franky’: “Bijna gefusilleerd omdat ik zei dat Percy Tau geen grote speler was”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Le Burnley de Vincent Kompany a longtemps cru à la victoire mais partage contre West HamBurnley a longtemps cru tenir sa première victoire depuis le 23 décembre face à West Ham (2-2), dimanche lors de la 28e journée de Premier League. Au classement, l'équipe de Vincent Kompany reste 19e et avant-dernière avec 14 points, dix de retard sur le premier club sauvé. Les Hammers sont 7e (43 points).
La source: rtlinfo - 🏆 8. / 63 Lire la suite »

VIDEO. Vincent Kompany en Burnley grijpen strohalm in degradatiestrijd met eerste zege van 2024Promovendus Burnley heeft zaterdagnamiddag zijn vierde competitiezege van het seizoen geboekt in de Premier League. Op de 29e speeldag haalde het team van Vincent Kompany het met 2-1 van Brentford, dat al na negen minuten met een man minder voort moest na de uitsluiting van de Madrileen Sergio Reguilon.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Burnley remporte sa première victoire en 2024, match nul entre Nottingham et LutonAprès une série de dix matchs sans victoires en championnat (trois nuls et sept défaites), Burnley et son entraîneur Vincent Kompany ont renoué avec le succès samedi en déplacement sur la pelouse de Brentford (1-2) lors de la 29e journée de Premier League.
La source: rtlinfo - 🏆 8. / 63 Lire la suite »

Schilderij van Vincent van Gogh verkocht voor 4,5 miljoen euroHet schilderij ‘Kop van een oude boerin met witte muts’ van Vincent van Gogh, dat te koop werd aangeboden op de kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht, is verkocht. Dat heeft de verkoper bevestigd.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Schilderij van Vincent van Gogh verkocht voor 4,5 miljoen euroHet schilderij ‘Kop van een oude boerin met witte muts’ van Vincent van Gogh, dat te koop werd aangeboden op de kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht, is verkocht. Dat heeft de verkoper bevestigd.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Vincent Mannaert (Club Brugge) blikt terug: ‘Je moet geduld hebben, zoals bij het vissen’Eind dit seizoen stopt Vincent Mannaert (49) na dertien seizoenen als algemeen manager van Club Brugge.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »