Vera uit ‘Big brother’ in tranen nadat ze nacht doorbracht bij Dimitri: “Wil niet overkomen als slet”

Vera uit ‘Big brother’ in tranen nadat ze nacht doorbracht bij Dimitri: “Wil niet overkomen als slet”

Big Brother

17-01-22 20:35:00

Vera uit ‘Big brother’ in tranen nadat ze nacht doorbracht bij Dimitri: “Wil niet overkomen als slet”

De aantrekkingskracht tussen Vera en Dimitri uit Big brother werd vorige week nog bezegeld met een eerste kus. En in de aflevering van maandagavond is te z...

Big brotherwerd vorige week nog bezegeld met een eerste kus. En in de aflevering van maandagavond is te zien hoe ze ook al een nacht samen spendeerden, maar daar heeft Vera nu spijt van. Ze huilt uit bij vriendin Grace omdat ze denkt dat Dimitri het niet serieus met haar meent.

Vandaag om 17:15Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Jezus!!

Kitty roept ‘Big brother’-medebewoners samen voor heftig nieuws: “Mijn vader is gestorven”De bewoners van het Big brother-huis zijn normaal afgesloten van de buitenwereld totdat ze het spel verlaten. Maar voor bepaalde zaken worden uitzonderinge... Ik had bij mijn papa gebleven en mijn plaats aan een ander voor BIG BROTHER gegeven! Elke minuut bij mijn zieke papa is waardevol en intenser om waardelijker afscheid te nemen. Geen wroeging noch schuldgevoelens na de dood dan de nodige verdriet in het leven.

‘Ik bén geen actrice’Tilda Swinton is een fenomeen. Als ze niet opduikt in een Marvelfilm, maakt ze een meditatief meesterwerk met de Thaise tovenaar Apichatpong Weerasethakul....

Voorbij de grens die een heel leven scheiding brachtAls kind raakten de broers Muhammed en Habib gescheiden door de Indiaas­Pakistaanse grens. Na 74 jaar vonden ze elkaar, als hoogbejaarde mannen, terug.

Anouk stopt als coach bij ‘The Voice of Holland’ na berichten over ongewenst gedrag: “Het is gewoon een corrupte bende”De Nederlandse zangeres Anouk stopt als coach bij het tv-programma “The Voice of Holland” naar aanleiding van de recente gebeurtenissen. “Het is gewoon een... Die is al een tijdje het Noorden kwijt en lag in het vorig seizoen al zwaar onder vuur...met de nodige heftige openlijke ruzies...

Vrouw sterft nadat ze voor metro geduwd wordt in New YorkEen man wandelde zaterdagochtend naar een 40-jarige vrouw die op de metro aan het wachten was in Times Square, in het centrum van New York, en duwde haar op de sporen net toen er een metro aankwam. Spreken ze wereldwijd af om dwaas te doen? Tja VRT zal het geen hatecrime willen noemen want het voldoet niet aan hun leugen en plaatje dat ze hebben opgehangen rond die hate crimes. Wel aan de realiteit van de anti asian hate crimes waar VRT over liegt. Hmm waarom zwijgen ze wel over ras dader? Ook hier enkel afkomst van het slachtoffer?

DPG Media Privacy GateZieke wereld 'De overleden vrouw is van Aziatische afkomst en de politie onderzoekt nog of er sprake is van een racistisch motief.' Vreemd, in Brussel werd geen ras vernoemd, enkel dat de dader een Fransman is. We zullen morgen allemaal zien of dit fake news is of niet. Wel heel toevallig, toch?