Vaccinatiecertificaat wordt ongeldig zonder boosterprik, maar 'CST is niet voor de eeuwigheid'

Vaccinatiecertificaat wordt ongeldig zonder boosterprik, maar 'CST is niet voor de eeuwigheid' #vrtnws

Vrtnws

21-01-22 22:40:00

Vaccinatiecertificaat wordt ongeldig zonder boosterprik, maar 'CST is niet voor de eeuwigheid' vrtnws

Premier De Croo had na het Overlegcomité een belangrijke boodschap voor wie zich nog niet heeft laten boosteren en voor 1 oktober zijn of haar basisvaccinatie heeft gekregen,.

Vaccinatiecertificaat wordt ongeldig zonder boosterprik, maar "CST is niet voor de eeuwigheid"Vanaf volgende week vrijdag schakelen we over naar code van de nieuwe coronabarometer. Dat is zowat de belangrijkste boodschap van premier Alexander De Croo (Open VLD) na het Overlegcomité van vanmiddag. Maar de premier had ook belangrijk nieuws voor wie zich nog niet heeft laten boosteren. Vanaf 1 maart moet je die prik hebben gekregen als je basisvaccinatie dateert van vóór oktober vorig jaar. Zoniet zal het vaccinatieluik van je Covid Safe Ticket niet langer geldig zijn. Al voegde de premier er ook aan toe dat dit CST "niet voor de eeuwigheid is".

Lire la suite: VRT NWS »

Wat is dat voor onzin, uw certificaat is een jaar geldig en tot de vervaldatum in rechte beschermd. Van dit verworven recht blijft u ten alle tijde af. Met dank Minister De Croo. Mogen we er dan ook even op wijzen dat het CST NIET geldig is. Het is tegen onze Universele mensenrechten die trouwens door Europa zijn vastgelegd. Het CST is discriminerend en behandelt niet iedereen gelijk.

wordt het eens geen tijd om die beleidsmakers hun bankrekeningen te verifiëren op verdachte transacties?!?! De gijzeling van de burger door de politieke klasse duurt verder. Corona w nu gebruikt als dekmantel voor de echte problemen zoals migratie, staatsschuld enz... en natuurlijk ook om wat extra wetten door te voeren op de achtergrond

Ik doe in ieder geval niet mee Claim uw vrijheid, ze geven het uit zichzelf nooit terug en manoevreren u steeds meer in een totalitaire klem. Pcr test ook niet dan e . Kiekes VRT en niemand die alexanderdecroo een vraag stelt… Hahahaha ronduit belachelijk! Nu Covid met omikron een simpele verkoudheid geworden is gaan ze mensen nog eens tegen de muur zetten met een booster. Pure chantage. Zelfs de gevaccineerden zien nu dat het niet over virusbestrijding gaat!

Horeca, culture, CST... Voici les décisions du CodecoLe baromètre corona, qui a fait l'objet de vives tensions, sera bel et bien présenté ce vendredi. Le Premier ministre Alexander De Croo expliquera les décisions prises lors du Comité de concertation lors d'une conférence de presse à 19h.

Bende onbeschaamde fascisten zijn het die roden en blauwe, CST is niets veiligheid maar gewoon controle, onacceptabel en ministers moeten hiervoor verantwoording afleggen ruim voor volgende verkiezingen! alexanderdecroo beschamend hoe u in laat weer aangaf dat er “gelukkig miljoenen mensen wél luisteren”. Denkt u echt dat alle gevaccineerden blij worden van jullie haat zaaien? Ik hoop dat er meer dan 50000 man is zondag! wegmetVivaldi

Het kleinste kind kan zien dat al dat massaal hysterisch vaccineren absoluut zinloos was. Maar zelfs de kinderen worden vandaag nog afgeleid door een bende dansende smurfen zodat de farmaceutische sector en de machtshebbers nog wat chemische brol & leugens kunnen inspuiten. Voilà, broek af naar voor buigen en ontspannen zodanig dat minder pijn doet!

Niet voor de eeuwigheid... Pronostiekje: tot ongeveer 6 maanden voor de verkiezingen. Wie gelooft die pornojager nog? Schandalig, zijn jullie niet verlegen? Walgelijk volkje alexanderdecroo JanJambon blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba blablablaba

Bijna iedereen die gevaccineerd of geboosterd is , is besmet . Maar we kunnen dat zoveel zeggen dat we willen . Tot hiertoe heb ik het nog niet gehad .

Grondwettelijk Hof verwerpt schorsingsvordering tegen CSTHet Grondwettelijk Hof heeft een vordering tot schorsing van het Covid Safe Ticket verworpen. De klagers konden volgens het Hof niet voldoende nadeel aanto...

Niet voor de eeuwigheid zij zullen dat rekken zolang zij willen . Want ze verwachten nog nieuwe varianten de WHO heeft het zelf verkondigt Eerst die nutteloze, door Europa aangekochte boosters van de pharma_mafia, kost wat kost, inspuiten. En als we moeten liegen, het moeten verplichten of vrijheden verder moeten inperken via CST, waarom niet moet DeCroo met zijn Europese ambities gedacht hebben.

En bevordert de besmettingen stoppen met pesten aub, enough is enough...wat een circus zeg😠 Wie gelooft dit nog? Dus gaan ze ons nog eens minstens drie maanden beperkingen opleggen. 😡😡 Het gemak waarmee de Belgische beleidsmakers een hele bevolkingsgroep maatschappelijk uitsluiten, bewijst dat ze niet wezenlijk verschillen van de antisemieten uit de jaren dertig.

Waar is groen op die onnozele barometer? Niet akkoord...belofte was 2x gevaccineerd..cst attest💔 🤣🤣🤣 wat een bende leugenaars

Vanaf 1 maart boosterprik verplicht voor vaccinatiecertificaatVanaf 1 maart wordt de booster verplicht voor een geldig vaccinatiecertificaat, ten laatste vijf maanden na de tweede prik. Dat zei eerste minister Alexand... Een booster op basis van het oorspronkelijke virus? Wat een onzin. Ga jij op je PC in 2022 een virusscanner uit 2019 instaleren?

Snowboardster Loranne Smans mag niet naar Winterspelen en trekt naar de rechtbank: “Dit is vernederend”Ze staat het hoogst van de Belgische snowboardsters op de olympische ranglijst, dwong een olympisch ticket voor Team Belgium af maar wordt geweerd voor de ... Wat heeft de rechtbank daar mee te maken ?😅

Coronabarometer en coronapas inzet van belangrijk OverlegcomitéHet Overlegcomité van vrijdag moet de weg vooruit tonen, met een barometer als leidraad en een aangescherpte coronapas als booster voor de boosterprik. Ove... Die eikels hebben het niet door dat we geen pasjes moeten hebben !! Het tweede is al een mislukking, het eerste wordt het. Maak er iets schoons van, woordvoerders. Achterlijke debielen: de mensen willen die qr code niet en ook die muilbanden moeten weg, compleet zinloos gedoe. Terug naar de normaliteit.

DPG Media Privacy Gate

BELGA Vaccinatiecertificaat wordt ongeldig zonder boosterprik, maar "CST is niet voor de eeuwigheid" Vanaf volgende week vrijdag schakelen we over naar code van de nieuwe coronabarometer. Dat is zowat de belangrijkste boodschap van premier Alexander De Croo (Open VLD) na het Overlegcomité van vanmiddag. Maar de premier had ook belangrijk nieuws voor wie zich nog niet heeft laten boosteren. Vanaf 1 maart moet je die prik hebben gekregen als je basisvaccinatie dateert van vóór oktober vorig jaar. Zoniet zal het vaccinatieluik van je Covid Safe Ticket niet langer geldig zijn. Al voegde de premier er ook aan toe dat dit CST "niet voor de eeuwigheid is". Rik Arnoudt 02 min 24 min Hoewel het aantal omikronbesmettingen momenteel enorm is - vorige week waren het er zo'n 400.000 - ziet premier De Croo ook positief nieuws: de omikronvariant blijkt inderdaad minder ziekmakend, de druk in de ziekenhuizen blijft binnen de perken en het aantal IC-opnames blijft dalen. "Stilaan gaan we van een situatie van pandemie naar een situatie van endemie", aldus de premier. Als het virus endemisch wordt, sluimert het als het ware op de achtergrond. "Maar dat is vandaag nog niet het geval", waarschuwt De Croo. De barometer zal geen automatische piloot zijn Premier Alexander De Croo (Open VLD) Daarom zullen we met zijn allen nog een tijdje met het virus rekening moeten houden. Een van de instrumenten daarbij wordt de langverwachte coronabarometer waarover het Overlegcomité het dan toch eens is geraakt. Die coronabarometer is nodig om meer transparantie en voorspelbaarheid in te bouwen in de aanpak van de pandemie, luidt de boodschap. Daarom worden drie kleuren geïntroduceerd die overeenstemmen met drie codes (rood, oranje, geel) waarbij telkens een pakket maatregelen hoort. "Maar de barometer zal geen automatische piloot zijn", duidt de premier. "Het is een beslissingsinstrument voor het Overlegcomité dat de betrokken sectoren meer voorspelbaarheid moet geven en ervoor moet zorgen dat de beslissingen die genomen worden transparanter zijn." Maar het is de politiek die nog altijd het laatste woord heeft: zij bepaalt in welke code we zitten. Vanaf volgende week vrijdag wordt dat dus code rood. Wat dat concreet betekent, ziet u hieronder. Publieksevenementen binnen en buiten zijn toegestaan, met uitzondering van dynamische evenementen binnen (zoals dansfeesten en nachtclubs). Binnen mogen maximum 200 personen, maar zalen met een grotere capaciteit mogen opschalen naar 70 procent. Zalen die een goede luchtkwaliteit kunnen garanderen (maximum 900 ppm), mogen 100 procent gebruiken. Dit alles mét mondmasker. Begrafenissen, huwelijken en erediensten