Uno voert nieuwe ‘wilde’ kaarten in

13-01-22 15:49:00

Uno voert nieuwe ‘wilde’ kaarten in

Uno voert nieuwe ‘wilde’ kaarten in

Voor de makers van het razend populaire kaartspel Uno begint 2022 met een nieuw spel kaarten. Uno all wild, gaat dat heten, en je kan het zien als een uitb...

Uno all wild, gaat dat heten, en je kan het zien als een uitbreidingspakket van de klassieke Uno. Bovenop de kaarten die we allemaal kennen, komen er ‘wilde’ kaarten.Vandaag om 13:00De aankondiging op sociale media ging met gigantisch veel reacties gepaard. “We zeiden toch dat 2022 wild ging worden. Wel, we voeren een paar nieuwe kaarten in”, staat te lezen bij een foto van de nieuwe kaarten.

(lees verder onder de tweet)Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.Klik hier om uw voorkeuren aan te passenVolgens de makers verhogen de nieuwe kaarten de snelheid en de onvoorspelbaarheid van het spel. Bij de wilde kaarten moeten spelers niet inzitten met overeenkomende kleuren of cijfers. Bij de Wild Targeted Draw-kaart bijvoorbeeld, mag je zomaar iemand kiezen die kaarten moet trekken en een beurt moet overslaan. Met de Wild Swap Hands-kaart wissel je alle kaarten in je hand met een andere speler.

Lire la suite:
Nieuwsblad.be »

Onderzoek naar ‘nazi-begrafenis’ in Romeinse kerkEen begrafenis met een hakenkruisvlag heeft voor ophef in Italië gezorgd. De politie voert een onderzoek naar de zaak.

'Cruciaal jaar voor paus en kerk: pontificaat van paus Franciscus komt juist nu in een beslissende fase'Emmanuel Van Lierde, hoofdredacteur van het christelijke opinieweekblad Tertio, blikt vooruit naar het nieuwe kerkelijke jaar. Staat die weer met zijn arm vooruit?

Chinese vrouw zat plots in lockdown met haar blind dateOmdat hij indruk op haar wilde maken met zijn kookkunsten, besloot de Chinese Wang om voor hun eerste afspraakje naar het huis van haar blind date te gaan,...

DPG Media Privacy Gatenieuw? is toch al langer geen succes dit drama? Dan flopt je reeks en krijg je 5.2/10 op IMdb Dan trouwde ze met Han Solo terwijl Chewbacca op kruistocht gaat?

DPG Media Privacy GateHLN en hun titels... Leger gaat woonzorgcentra helpen wegens personeelstekorten door ziekte. Zelfde inhoud, minder angst... Oeps al die 4geprikten nu ziek. .. da kan niet 🙄 En dit terwijl zowat iedereen ondertussen geboosterd is…! Waarom willen ze in godsnaam die vaccins verplichten?

Voor de makers van het razend populaire kaartspel Uno begint 2022 met een nieuw spel kaarten.In de parochie Santa Lucia in het noorden van de hoofdstad Rome had zich maandag een groep mensen voor een kerk rond een lijkkist verzameld, zo blijkt uit een foto van het nieuwsportaal Open dinsdag.Paus Franciscus op 26 juli 2021.Door een recente corona-uitbraak ging Zhengzhou in lockdown.

Uno all wild , gaat dat heten, en je kan het zien als een uitbreidingspakket van de klassieke Uno. Bovenop de kaarten die we allemaal kennen, komen er ‘wilde’ kaarten. De begrafenis was volgens berichten in Italiaanse media die van een 44-jarige aanhangster van de rechtsradicale splinterpartij Forza Nuova. Vandaag om 13:00 De aankondiging op sociale media ging met gigantisch veel reacties gepaard. Integendeel, zijn pontificaat komt juist nu in een beslissende fase, wat maakt dat het alle hens aan dek is. “We zeiden toch dat 2022 wild ging worden. Enkele aanwezigen zouden ook de nazigroet hebben gebracht. Wel, we voeren een paar nieuwe kaarten in”, staat te lezen bij een foto van de nieuwe kaarten. En ze begon er videodagboeken van te delen.

(lees verder onder de tweet) Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. De parochie wist niets van de plannen van de rouwenden. Na herhaaldelijke revisies was die constitutie Praedicate Evangelium ( Verkondig het evangelie ) vorig jaar klaar, maar de paus heeft die nog altijd niet gepubliceerd. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen Volgens de makers verhogen de nieuwe kaarten de snelheid en de onvoorspelbaarheid van het spel. Enrico Letta, oud-premier en voorzitter van de centrumlinkse Partito Democratico, riep na een uit de hand gelopen betoging in oktober nog op om Forza Nuova te laten ontbinden. Bij de wilde kaarten moeten spelers niet inzitten met overeenkomende kleuren of cijfers. Waarom moet het zolang duren? Omdat die hervorming maar kan slagen als er het juiste personeel voor is. Bij de Wild Targeted Draw-kaart bijvoorbeeld, mag je zomaar iemand kiezen die kaarten moet trekken en een beurt moet overslaan. Zondag was het tijd voor afspraakje nummer vijf.

Met de Wild Swap Hands-kaart wissel je alle kaarten in je hand met een andere speler. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis. Nieuwe kardinalen Op die topbenoemingen volgt gegarandeerd een consistorie voor de creatie van nieuwe kardinalen. .