Twee verdachten verwezen naar rechtbank voor cannabisplantage in Lint

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 43 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 21%
  • Publisher: 63%

De raadkamer in Antwerpen heeft een Albanees (35) en een Brit (47) verwezen naar de correctionele rechtbank voor hun betrokkenheid bij een cannabisplantage in Lint. Hun professionele plantage telde zo’n 1.200 planten.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

De politie viel op 17 maart binnen in een loods op de Duffelsesteenweg in Lint. “De loods was ingericht als een professionele, actieve cannabisplantage”, zegt het Antwerps parket. “Er werden 1.200 planten aangetroffen, verdeeld over twee kweekruimtes. In de loods waren ook alle andere benodigdheden en materiaal aanwezig om een cannabisplantage te onderhouden.”

Het Antwerps parket waarschuwt in de marge van dit nieuws ook alle verhuurders van panden. “Er bestaat altijd een kans dat uw huurder illegale activiteiten zoals drugsproductie, maar ook illegale huisvesting of mensenhandel ontplooit”, stelt het parket. “In de brochure ‘’ vindt u meer uitleg terug over de mogelijke gevaren en risico’s die u als verhuurder loopt en over hoe u malafide huurders en illegale activiteiten in uw pand kunt vermijden.

De wedstrijd tussen FC Putte B en Lint B ging zaterdag niet door. Het is nu aan de voetbalbond om een nieuwe datum vast te zetten voor het treffen.Streekvereniging Zuidrand heeft een vernieuwde inspiratiegids uitgegeven.

Na Hove nu de Koekenstad: Michael en Charlotte openen tweede winkel van Bold Baguette in KammenstraatBouw van nieuw skatepark staat voor najaar 2024 op de planning

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Koffieketen Starbucks opent twee nieuwe filialen in regio Antwerpen: ontdek hier de locatiesDe Amerikaanse koffieketen Starbucks opent begin deze maand twee nieuwe vestigingen in de regio Antwerpen. Een eerste opent de deuren vandaag, vrijdag 3 november, in het Wijnegem Shopping Center. De tweede volgt een week later in de Antwerp Tower. Beide winkels worden door Starbucks zelf beheerd, een primeur in België.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Danscafé El Dorado in Antwerpen moet twee weekends gesloten blijvenDanscafé El Dorado op de Ernest Van Dijckkaai in Antwerpen moet twee weekends gesloten blijven vanwege verstoring van de openbare veiligheid. Vorige maand raakte een caféganger levensgevaarlijk gewond na een steekpartij. De sfeer in het café was al een tijd grimmig.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Ondanks twee Nobel- en twee Sacharovprijzen is voor Iraanse vrouwen niets veranderdSinds de Iraanse revolutie in 1979 is het er alleen maar bergaf gegaan met de naleving van de meest fundamentele rechten en vrijheden. Vooral vrouwen betalen een zware prijs.
La source: tijd - 🏆 22. / 51 Lire la suite »

Botsing tussen twee trams veroorzaakt grote hinder in Deurne: twee bestuurders in shock naar ziekenhuisOp het kruispunt met de Ruggeveldlaan en de August van de Wielelei in Deurne zijn woensdagmiddag twee trams tegen elkaar gereden. De bestuurders zijn in schok naar het ziekenhuis gebracht, bij de reizigers raakten niemand gewond. Tramlijnen 5 en 10 zijn door het ongeval zwaar verstoord. Ook buslijn 19 wordt omgeleid.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Albanees duo veroordeeld voor plantage in voormalige kebakzaakTwee Albanese uitbaters van een cannabisplantage in een voormalige kebabzaak in de Rechtestraat in Lille zijn veroordeeld tot celstraffen van dertig en veertig maanden. De politie ontdekte daar op 26 maart van dit jaar in totaal 1.045 cannabisplanten.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Lint renoveert gemeentehuis, raadzaal verdwijnt uit remiseHet Lintse schepencollege heeft een architect aangesteld om het gemeentehuis en de remise in het park te renoveren. Op termijn wil het zoveel mogelijk diensten bij elkaar brengen in de remise.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »