“Toen er een snelheidsboete in onze brievenbus zat, gaf ik nogal van jetje. Tot ik op pagina 4 van het bundeltje de foto zag”

“Toen er een snelheidsboete in onze brievenbus zat, gaf ik nogal van jetje. Tot ik op pagina 4 van het bundeltje de foto zag”

Hangen Met Jo

23-01-22 13:38:00

“Toen er een snelheidsboete in onze brievenbus zat, gaf ik nogal van jetje. Tot ik op pagina 4 van het bundeltje de foto zag”

Eén van mijn talloze nutteloze ­talenten is dat ik met gelijk welke auto kan rijden. Of het nu een ­mobilhome van tien meter lang is of een Mini, één met a...

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Knap artikel! Echt iets voor in de Flair ofzo... Wat een niveau...

Van 'Nasty Bitches' tot 'The Cheetah Girls': vier fictieve girlbands om écht fan van te wordenEen niet-chronologisch overzicht, van Nasty Bitches tot The Cheetah Girls. Spoiler: The Championettes met Pascaleke, Bieke, Doortje en Carmen is er niet bij.

Van klassiek antivax tot complottheorieën: wie zijn de buitenlandse sprekers op de coronabetoging?Zondag is in Brussel opnieuw een betoging gepland tegen het huidige coronabeleid. Demonstranten die met ongetwijfeld uiteenlopende motieven naar Brussel afzakken, ook gematigden, mogen zich verwachten aan een radicaal discours vol complottheorieën en antivaccingevoelens. Dat blijkt uit de lijst van buitenlandse sprekers die voor de micro worden verwacht. De meesten onder hen staan in verband met de Amerikaan Robert F. Kennedy Jr., een bekende massaverspreider van desinformatie over vaccinatie. Complotdenkers.... wat als de aarde toch plat is🙈🤣🤣🤣 Vereniging spreekt van vaccinatiedwang. Niemand dwingt je tot iets. Blijf gewoon thuis met je vrienden. Belachelijke uitspraak van. Er zijn geen argumenten die steek houden om te betogen. Trouwens iedereen zijn de regels beu. Maar 95 % van de mensen zijn slim en respecteren ze De regimepers begint al stront te gooien en het moet nog beginnen 😳

Industrieel Jacques Boël (92), tot voor enkele jaren wettelijke vader van prinses Delphine, overledenDe Waalse industrieel Jacques Boël is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat melden verscheidene media.

Braziliaanse carnavalsparade in Rio uitgesteld tot aprilDe beslissing komt er als gevolg van de nieuwe opstoot van coronabesmettingen in het land. Ok. Had het wel gedacht, ik noteer april dan.

Verdachte van geweld op ex-partner in Lummen aangehouden voor poging tot moordDe onderzoeksrechter in Hasselt heeft zaterdag de man aangehouden en opgesloten die vrijdagnamiddag in Lummen zijn ex-partner levensbedreigende verwondinge...

Vaccinatiebereidheid bij 18- tot 45-jarigen in Antwerpen wat lager: “Zal verbeteren door Covid Safe Ticket”In Antwerpen heeft maar de helft van de 18- tot 45-jarigen een boosterprik gehad. Het vaccinatiecentrum verwacht dat het strengere Covid Safe Ticket (CST) ... denk het ook 🤡 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Gisteren om 11:30 Meer over Hangen met Jo