Mehdi Carcela

Mehdi Carcela

Standard plaatst zich in Kortrijk via strafschoppen voor kwartfinales beker

Nadat het bekerduel op 1-1 eindigde, toonden de Luikenaars zich in een strafschoppenreeks met 5-6 het koelbloedigst.

10-02-21 02:10:00

Nadat het bekerduel op 1-1 eindigde, toonden de Luikenaars zich in een strafschoppenreeks met 5-6 het koelbloedigst.

Standard heeft zich dinsdag op het veld van Kortrijk voor de kwartfinales van de Beker van België geplaatst. Nadat het bekerduel op 1-1 eindigde, toonden de Luikenaars zich in een strafschoppenreeks met 5-6 het koelbloedigst.

Keer gedeeldStandard's Konstantinos Kostas Laifis scoort tegen KV Kortrijk, 9 februari 2021. © BelgaKonstantinos Laifis zette Standard in de 36e minuut op voorsprong door een corner van Mehdi Carcela in doel te koppen. Het doelpunt van de Cypriotische middenvelder leek lang voldoende voor de kwalificatie. Pas in blessuretijd (93e) dwong Faiz Selemani met een wereldgoal van buiten het strafschopgebied verlengingen af.

Le centre de vaccination au Heysel à moitié vide : des couacs informatiques mais aussi un manque d'engouement du personnel de santé Une lockdown party interrompue dans un gîte à Offagne: la plupart des participants ont reçu 750 euros d'amende France : graphique faussé, drapeaux inversés... les erreurs de la conférence de presse de Jean Castex

Het extra halfuur leverde geen doelpunt op, zodat er penalty's getrapt moesten worden. Toen Trent Sainsbury de zevende strafschop van Kortrijk op de paal mikte, was het afgelopen.Eerder op de dag plaatste Cercle Brugge zich al met een 3-1 zege tegen Oostende. De andere zes achtste finales worden woensdag en donderdag afgewerkt.

Konstantinos Laifis zette Standard in de 36e minuut op voorsprong door een corner van Mehdi Carcela in doel te koppen. Het doelpunt van de Cypriotische middenvelder leek lang voldoende voor de kwalificatie. Pas in blessuretijd (93e) dwong Faiz Selemani met een wereldgoal van buiten het strafschopgebied verlengingen af. Het extra halfuur leverde geen doelpunt op, zodat er penalty's getrapt moesten worden. Toen Trent Sainsbury de zevende strafschop van Kortrijk op de paal mikte, was het afgelopen. Eerder op de dag plaatste Cercle Brugge zich al met een 3-1 zege tegen Oostende. De andere zes achtste finales worden woensdag en donderdag afgewerkt. headtopics.com

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »