Standard geeft in het slot de overwinning weg tegen OH Leuven

Standard heeft zaterdag zijn eerste wedstrijd onder nieuwe coach Luka Elsner niet kunnen winnen. De Luikenaars zagen op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League in de slotfase OH Leuven langszij komen (2-2).

Luka Elsner

17-10-21 03:19:00

Standard heeft zaterdag zijn eerste wedstrijd onder nieuwe coach Luka Elsner niet kunnen winnen. De Luikenaars zagen op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League in de slotfase OH Leuven langszij komen (2-2).

Standard heeft zaterdag zijn eerste wedstrijd onder nieuwe coach Luka Elsner niet kunnen winnen. De Luikenaars zagen op de elfde speeldag van de Jupiler Pro League in de slotfase OH Leuven langszij komen (2-2).

Keer gedeeldStandards Abdoul Fessai Tapsoba viert zijn doelpunt tegen OH Leuven, 16 oktober 2021. © BelgaDe partij op Sclessin zat lange tijd op slot tot Tapsoba de thuisploeg vijf minuten voor tijd op voorsprong bracht. De twintigjarige Burkinees tikte de rebound binnen na een poging van Klauss op de Leuvense doelman Romo.

Aangeklaagd voor verkrachting: wie is 'The voice'-coach Ali B., rapper en publiekslieveling in talentenjachten?

Leuven kreeg het steeds moeilijker na rust. Bastien stuitte eerst nog op Romo, maar de Venezolaanse goalie zag er even later niet goed uit bij een schot van Dragus (51.), 2-0. De Roemeen was goed op dreef en leek meteen een tweede keer te scoren. Hij werd afgevlagd voor buitenspel, maar de VAR - met nieuwe 3D-technologie - wilde de fase toch nog eens bekijken. Na een beraadslaging van zeven minuten werd de goal ook effectief afgekeurd.

Elsner gunde Mehdi Carcela ook nog een invalbeurt, zijn eerste speelminuten dit seizoen. In het slot kwam Leuven toch nog opzetten. Dewaest kopte eerst nog op de lat, maar in blessuretijd van tien minuten kwam er toch nog schot in de zaak. Eerst vlamde Mercier (90.+6) de bal heerlijk in de winkelhaak. En vervolgens bediende Maertens ook nog Kaba (90.+10) voor de 2-2. Sclessin stond verstomd aan de grond genageld. headtopics.com

Het is voor Standard het eerste punt na drie nederlagen op rij. De Rouches zijn in de tussenstand elfde, met veertien punten. OH Leuven blijft zestiende, met tien punten en nog maar één overwinning.Eerder op de dag waren er in de Jupiler Pro League overwinningen voor Union (4-2 tegen Seraing), Oostende (2-1 tegen Cercle Brugge) en Zulte Waregem (2-1 tegen Antwerp). (

Zwangere Julie werkte in volle pandemie zo lang mogelijk als dokter, maar dat komt haar nu duur te staan

De partij op Sclessin zat lange tijd op slot tot Tapsoba de thuisploeg vijf minuten voor tijd op voorsprong bracht. De twintigjarige Burkinees tikte de rebound binnen na een poging van Klauss op de Leuvense doelman Romo. Leuven kreeg het steeds moeilijker na rust. Bastien stuitte eerst nog op Romo, maar de Venezolaanse goalie zag er even later niet goed uit bij een schot van Dragus (51.), 2-0. De Roemeen was goed op dreef en leek meteen een tweede keer te scoren. Hij werd afgevlagd voor buitenspel, maar de VAR - met nieuwe 3D-technologie - wilde de fase toch nog eens bekijken. Na een beraadslaging van zeven minuten werd de goal ook effectief afgekeurd. Elsner gunde Mehdi Carcela ook nog een invalbeurt, zijn eerste speelminuten dit seizoen. In het slot kwam Leuven toch nog opzetten. Dewaest kopte eerst nog op de lat, maar in blessuretijd van tien minuten kwam er toch nog schot in de zaak. Eerst vlamde Mercier (90.+6) de bal heerlijk in de winkelhaak. En vervolgens bediende Maertens ook nog Kaba (90.+10) voor de 2-2. Sclessin stond verstomd aan de grond genageld. Het is voor Standard het eerste punt na drie nederlagen op rij. De Rouches zijn in de tussenstand elfde, met veertien punten. OH Leuven blijft zestiende, met tien punten en nog maar één overwinning.Eerder op de dag waren er in de Jupiler Pro League overwinningen voor Union (4-2 tegen Seraing), Oostende (2-1 tegen Cercle Brugge) en Zulte Waregem (2-1 tegen Antwerp). (

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

DPG Media Privacy Gate

Vrenz Bleijenbergh: 'De droom om in de NBA te spelen, blijft overeind'Vrenz Bleijenbergh greep deze zomer naast een plaatsje in de NBA, maar geeft zijn Amerikaanse droom nog niet op. '2023 zou een goed moment zijn om de overstap te maken.'

Union pakt na sensationele comeback tegen Seraing de leidersplaatsUnion heeft zaterdag de voetbalavond in de Jupiler Pro League op gang getrapt met een 4-2 zege tegen Seraing.

Berlijn, de verweesde voetbalstadNadat Hertha BSC nog maar eens in het degradatiemoeras verzeild is, spitst de aandacht van het voetbal in Berlijn zich toe op twee vierdeklassers met een vreemde geschiedenis.

De Serie A zit in grote financiële problemenIeder weekend geven we toelichting bij een opmerkelijke gebeurtenis in het buitenlandse voetbal. Geert Foutré overschouwt de jaarcijfers van de verschillende Italiaanse topclubs en stelt vast dat die niet bepaald rooskleurig zijn.

Charles De Ketelaere bij laatste 20 namen voor Golden Boy AwardCharles De Ketelaere is opgenomen in de 20-koppige shortlist voor de Golden Boy-award. Dat is de trofee voor de beste voetballer onder de 21 jaar op de Europese velden, georganiseerd door Tuttosport.

IOC is bezorgd over plannen rond tweejaarlijks WK voetbal'Het tweejaarlijks organiseren van het WK zou een conflict veroorzaken met andere grote internationale sportevenementen, waaronder tennis, wielrennen, golf, gymnastiek, zwemmen, atletiek en Formule 1. Dit zou de diversiteit en de ontwikkeling van andere...