Schilderij van Vincent van Gogh verkocht voor 4,5 miljoen euro

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 29 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 15%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Het schilderij ‘Kop van een oude boerin met witte muts’ van Vincent van Gogh, dat te koop werd aangeboden op de kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht, is verkocht. Dat heeft de verkoper bevestigd.

Het schilderij was te koop voor vijf miljoen dollar , en die prijs werd er ook voor betaald. De nieuwe eigenaar is volgens de verkoper een particulier met een privémuseum buiten Europa. Dat museum is wel toegankelijk voor publiek. Welk museum dat precies is wil de verkoper niet zeggen, omdat het aan de nieuwe eigenaar is om dat bekend te maken.

Het schilderij ‘Kop van een oude boerin met witte muts’ werd vermoedelijk geschilderd in 1884. Het schilderij is 63 bij 48 centimeter groot.

Nadat de vlammen gedoofd zijn, volgt het trauma en de rouw: wat als je net als Niels Destadsbader alles verliest bij een brand? Maud Vanwalleghem over het verlies van haar zoontje: “We zijn zo ver doorgeschoten, dat we het sterven zo ver uitstellen terwijl er geen leven meer is”Natali Broods speelt in gitzwarte film ‘Skunk’: “Het gaat minder om wat je je kinderen vertelt, het gaat om wat ze van jou zien”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Schilderij van Vincent van Gogh verkocht voor 4,5 miljoen euroHet schilderij ‘Kop van een oude boerin met witte muts’ van Vincent van Gogh, dat te koop werd aangeboden op de kunst- en antiekbeurs TEFAF in Maastricht, is verkocht. Dat heeft de verkoper bevestigd.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Na het overlijden van Aleksej Navalny: het einde van het alternatiefOndanks de penibele toestand waarin Aleksej Navalny de afgelopen jaren leefde, komt zijn overlijden toch onverwacht. Volgens de directie van het strafkamp
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Vincent Mannaert (Club Brugge) blikt terug: ‘Je moet geduld hebben, zoals bij het vissen’Eind dit seizoen stopt Vincent Mannaert (49) na dertien seizoenen als algemeen manager van Club Brugge.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Dit is het moment waarop vliegtuig wiel kwijtraakt tijdens het opstijgenDe 249 mensen aan boord van een toestel van United Airlines hadden donderdag een lange vlucht van San Francisco naar Japan voor de boeg, maar stonden sneller weer aan de grond dan gedacht. De Boeing 777-200 van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij verloor bij het opstijgen een wiel en moest een noodlanding maken op de luchthaven van Los Angeles.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Zuhal Demir: 'Ik dien het algemeen belang, ook in het belang van de boeren'Bij de boerenprotesten werd de N-VA weggezet als een antiboerenpartij, maar volgens minister van Omgeving Zuhal Demir mogen de boeren zich niet vergissen van vijand. “Ik dien geen belangengroepen of lobbyisten, maar het algemeen belang. En dat is ook in het belang van de boeren.”
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Pro-Palestina-activist beschadigt historisch Brits schilderij met mes en verfEen pro-Palestina-activist heeft bij de Universiteit van Cambridge in Groot-Brittannië een historisch schilderij uit 1914 beschadigd. De persoon spoot met rode verf en sneed met een mes door het doek.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »