Pro-Palestina-activist beschadigt historisch Brits schilderij met mes en verf

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 57 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 26%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Een pro-Palestina-activist heeft bij de Universiteit van Cambridge in Groot-Brittannië een historisch schilderij uit 1914 beschadigd. De persoon spoot met rode verf en sneed met een mes door het doek.

Een pro-Palestina-activist heeft bij de Universiteit van Cambridge in Groot-Brittannië een historisch schilderij uit 1914 beschadigd. De persoon spoot met rode verf en sneed met een mes door het doek.Online worden beelden gedeeld van de vernieling van het schilderij, een portret van de conservatieve politicus Lord Balfour. Hij zette in 1917 zijn handtekening onder de zogeheten.

Kan Evenepoel 37 seconden goed maken in slotrit Parijs-Nice? “Ik ga voor nog drie en een half uur oorlog”Is Nina Derwael straks al zeker van een olympisch ticket? Ze gaat in Bakoe op zoek naar kwalificatie op de balkJosh heeft duizenden videotapes van ‘Titanic’, en wil er nog meer: “Het afgelopen jaar is het echt hard beginnen gaan”Grote verslagenheid na brand die bedrijf en loft Niels Destadsbader in de as legt: “Hij is er kapot van, maar Harry is het grootste...

Neuroloog over de belangrijkste doodsoorzaak in ons land: “Dementie is niet alleen een kwestie van ouder worden en pech hebben” Twintigtal vrouwen die slachtoffer werden van Eddy Snelders verhoord: stiefdochter was nog minderjarig toen ze voor het eerst werd gefilmd Schiet goedkoop graszaad van de Action net zo goed als een dure doos van het tuincentrum? Wij deden de test én geven nog wat tipsVrouw zit twee uur vast in moeras voor redding van haar hondje: “Toen ze haar hondje eenmaal vasthad, wilde ze niet meer lossen”Fans van Niels Destadsbader starten crowdfunding nadat zijn loft afbrandt: “Willen hem vooral een hart onder de riem steken”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Brusselse arts mag één vraag stellen aan Poetin, die een ‘lesje’ Belgische geschiedenis geeftHoe kun je de ziel van Rusland begrijpen? De Belgische arts Matyas Kovacs vroeg het aan president Poetin. Die blufte over de Russische rol bij het ontstaan van België.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

B. Carrot tekent een pijnlijk relevant verhaal over de gevolgen van een abortusverbodIn Uitweg, de tweede graphic novel van B. Carrot, volgen we Magda, die ongewenst zwanger is, op haar vlucht van Polen naar Nederland. Het politieke komt zo heel persoonlijk binnen.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Fotosynthetische kledij in de maak: ‘Een T-shirt genereert evenveel zuurstof als een jonge boom’We trappetextielindustrie n een open deur in als we textiel een vervuilende industrie noemen. Tien procent van de menselijke CO2-uitstoot wordt aan de
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Oekraïense toetreding tot de EU: ‘Het biedt ons een kans op een normaal leven’‘Niemand in Europa is zo vastberaden als Oekraïne’, verklaarde Olha Stefanisjyna onlangs op de Veiligheidsconferentie van München. ‘De oorlog krijgt ons
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

“Nieuwe, geluidloze en soepele rijtuigen: wie zegt dat de metro van Brussel geen allure heeft?”Soms droom ik weg naar een dorp. Ik droomzie een huis aan het verkeersvrije kerkplein, wat bomen rond de kerk, zitbanken, een monument, een café (met terrasje), een supermarktje van een Afghaan en een krantenwinkel. Er is een vijvertje. Jongetjes voetballen. De zon schijnt. Verder gebeurt er niets.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Honor lanceert Magic 6 Pro smartphone met eyetrackingfunctieHet technologiebedrijf Honor heeft in China zijn nieuwe Magic 6 Pro smartphone gelanceerd. De telefoon heeft een eyetrackingfunctie waarmee de gebruiker via zijn ogen een wagen kan verplaatsen. Een spectaculaire demo toont hoe een man puur door naar zijn telefoon te kijken, een dure wagen zonder chauffeur voor- en achteruit laat rijden in een grote hangar.
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »